- Konu Sahibi lady_eliph
- #3.121
Eki Görüntüle 439591 evet arkadaşlar test yaptım sonuçççççç :)))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 439591 evet arkadaşlar test yaptım sonuçççççç :)))
canim ruyanda onlari iceri alsaydin o zaman korkardin,kotu isey olurdu,,,ruyanin 2 tabiri var...ya buyuk 1 tehlikleyi kendinden uzak tutmussun,tehlikeli bisey olucakmis atlatmissin...yada bugunlerde seytana uymaktan kendini korumalisin..seytani kendinden uzak tut...
Munire seninde gozun Aydin canim Insllah saglikla sende kucagina alirsin![]()
gebe kalan arkadaslarımızın gözü aydın,saglıklı sıhhatli bir sekilde dogarlar insallah
ben de bebek istiyorum yaklasık gecen yıl kasımdan beri istiyoruz ama bir türlü olmadı,adet tarihlerim 10 nisan 8 mayıs batım 6 hazirandı fakat hala regl olmadım,sizce hamile olabilr miyim,arada ufak ufak sancılar geliyo bugün sabah belki olmuşumdur dedim ama yok..ümitleniyorum böyle,esime de söylemedim eger olursam hayal kırıklıgı yasamasın diye...
adet günüm her ay 2 gün geri gelir böyle olmamıstı,umutlanmak da istemiyorum..hayal kırıklıgı yasamak cok kötü,sabretmek de zor..bat 6 hazirandı alsam cıkar mı ki![]()
Kızlar öle hastayımki ceyranda kaldım heralde boğazım ağrıo hastalıktan midemde bulanıo hamile olsaydımda mide bulantım bebek yüzünden olsaydı
üzülme canım kısmet olursa bizde önümüzdeki ay hamile kalırız.rabbim nasip ederse.haydi bismillah bir an önce iyileşte kolları sıva canım:)
kızlar beni de aranıza alın benim de batım 21 haziran. ama ben kocamı sadece haftasonları görebiliyorum o yüzden yumurtlama günümü tutturamıyoruz. bu arada doktora da gittim polikistik over var ama çok fazla değil dedi. adetimin 3. günü hormon testi yaptracam. ama inşallah o adeti hiç görmem. beni de listeye ekler misiniz? bu arada birçok hamile var bu topicte, gerçekten çok uğurlu. Allah bozmasın herkese sağlık versin. :)
slm kızlar...
ay sole bi sayfaları geçtimde ne guzel bayagı bi hamişşş var haziranda
geçen bi sayfaya girdim ama hemen çıkmak zorunda kaldım...haziran benim de umudum ....
hamilelik testi yapanlar ne regliniz geçincemi yaptınız kızlar...onceden yapınca çıkarmı sizce..
benım BAT 10 HAZİRAN...2 gün önce yaptım sabah işten çıkmıştım çok uçuk pembe bi çizgi belirdi..
eşime gosterdım oda çift çizgi bu dedi
emin olamadım hoş daha erken ama sabırsız ben :26:dayanamayıp gene bugun aldım ve gene yaptım akşam uzeri bu seferde tek çizgi:44:
ay şaştım kaldım...
sizce hangisi şimdi kafam karıştı.....
sağ yumurtalığım agrıoirio hatta bacagıma vuruyo ara sıra sağ yumurtalık tarafıma anlık kramp gıbı bişi girio,göğüslerım de az da olsa şişkinlik var...
pisikolojıkmı hamişlikmi anlayamadım ben...ama sabah idrarıyla olan çiftti test mi arızalıydı acep:44:
listeye benıde eklermisiniz kızlarrrrr
merhabalar.bende haziran ayında umutla bekleyenlerdenim.Bir dış gebelik geçirdim bu ay korunma sürem bitti.Bal tarçın çörek otu karışımını yedim.Şimdi batımın gelmemesini bekliyorum :) .Rabbim bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah. bat 17 haziran
gebe kalan arkadaslarımızın gözü aydın,saglıklı sıhhatli bir sekilde dogarlar insallah
ben de bebek istiyorum yaklasık gecen yıl kasımdan beri istiyoruz ama bir türlü olmadı,adet tarihlerim 10 nisan 8 mayıs batım 6 hazirandı fakat hala regl olmadım,sizce hamile olabilr miyim,arada ufak ufak sancılar geliyo bugün sabah belki olmuşumdur dedim ama yok..ümitleniyorum böyle,esime de söylemedim eger olursam hayal kırıklıgı yasamasın diye...