• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN'da Şeytanın Bacağını Beraber Kıralım :)

çok teşekkür ederim kuzum zaten bu ay çok geç ilişkiye girebildim banyo yaptıktan sonra 10. gün ilişkiye girebildim umutlu değilim dememein sebebi de bu fitil kullandım o arada yani ilişki günlerim 30unda banyo yaptım 8-10-12-14. gün ilişliye girebildim sence umut var mı??? :) ilgileiğin için çokkkk teşekkür ederim bu arada...
herseyi allah bilir canim ama zaten onemli gunlerde iliskiniz olmus... adet dongun kac gundu?

bunun serefine bize belirtilerini yazarzin artik :) bende meraktan oluyorumda:16:

Uyku uyku uyku ;-) cok uykum var.bir haftadir uykuya doyamiyorum.bu bende hic olmazdi.yerlesme diye tahmin ettigim yaklasik 5-6 gun once lekelenmem oldu.ordan suphelendm zaten.
Adet olacakmisim gibi ama ara ara kasik agrilarim oluyor.goguslerim asiri sis degil daha onceleri adet uzeri daha cok sistigide olmustu ama cok sertler sanki icindetas saklanmis ;-)
Birde istahsizligim var bata 5-6 gun kala baslayan.simdilik aklima bunlar geliyor.daha cok bir gecikmem olmadi belki ondandir.ama cok uykum vaarr ;-) isyerinde firsat buldukca uyukluyorum ;-)

Umarim tum hamislee saglikla bebislerini kucagina alirlar[/QUOTE]
benimde karnim cok agriyor hic agrimazdi bole hemde 3 gundur... bugun batim ama pazartesiye kadar beklicem duzensiz cunku...

Uyku uyku uyku ;-) cok uykum var.bir haftadir uykuya doyamiyorum.bu bende hic olmazdi.yerlesme diye tahmin ettigim yaklasik 5-6 gun once lekelenmem oldu.ordan suphelendm zaten.
Adet olacakmisim gibi ama ara ara kasik agrilarim oluyor.goguslerim asiri sis degil daha onceleri adet uzeri daha cok sistigide olmustu ama cok sertler sanki icindetas saklanmis ;-)
Birde istahsizligim var bata 5-6 gun kala baslayan.simdilik aklima bunlar geliyor.daha cok bir gecikmem olmadi belki ondandir.ama cok uykum vaarr ;-) isyerinde firsat buldukca uyukluyorum ;-)

Umarim tum hamislee saglikla bebislerini kucagina alirlar
benimde karnim cok agriyor hic agrimazdi bole hemde 3 gundur... bugun batim ama pazartesiye kadar beklicem duzensiz cunku...[/QUOTE]

Canim ins hayirli haberlerini aliriz.akinti durumun falan nasil?

benimde karnim cok agriyor hic agrimazdi bole hemde 3 gundur... bugun batim ama pazartesiye kadar beklicem duzensiz cunku...

Canim ins hayirli haberlerini aliriz.akinti durumun falan nasil?[/QUOTE]
amiin canim... akintim sari geliyor dun kesin adet olcam dedim ama gelmedi kasik agrim gecti az.oncede midem agzima.geldi gitti...cok heveslenmicem diyodum ama yine basladim :9:

amiin canim... akintim sari geliyor dun kesin adet olcam dedim ama gelmedi kasik agrim gecti az.oncede midem agzima.geldi gitti...cok heveslenmicem diyodum ama yine basladim :9:[/QUOTE]

Himmm hayirlisi olsunins gonlunce olsun ;-) ama bu ay hamis olursun ins bizde dua ederiz sana ;-)

amiin canim... akintim sari geliyor dun kesin adet olcam dedim ama gelmedi kasik agrim gecti az.oncede midem agzima.geldi gitti...cok heveslenmicem diyodum ama yine basladim :9:[/QUOTE]

Himmm hayirlisi olsunins gonlunce olsun ;-) ama bu ay hamis olursun ins bizde dua ederiz sana ;-)

herseyi allah bilir canim ama zaten onemli gunlerde iliskiniz olmus... adet dongun kac gundu?

Benim adetim 23 günde bir olur 7 gün sürer.yani 30 gündür döngüm ama ben öyle değil ki bahsettiğim ayın 8. günü adet döngümün 18-20-22-24. günlerşinde ilişkim oldu acaba eğer gebelik olduysa tahminen nne zaman beelli olur...

kızlar merhaba;
Kolay gebe kalmak istiyorsanız muhakkak ovulasyon takibi yapın. GG'da Laboquick ovulasyon kitleri satılıyor 20 tane falan. Bir de ilişki esnasında Preseed kaydırıcı jel kullanın. O da hamile kalmayı kolaylaştırıyor. Bilginize ben kullandım 2 .ayda hamile kaldım

kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum çok
doktor 2 hafta sonra çağırdı
bebişimin kalp atışlarını duymak için
kalp atışını da bi duysam en azından şimdilik koca bi ohh çekicem

kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum çok
doktor 2 hafta sonra çağırdı
bebişimin kalp atışlarını duymak için
kalp atışını da bi duysam en azından şimdilik koca bi ohh çekicem

bende aynen :) allah nasip etsede duysak inş:)

kan tahlili yaptırmışmıydın ? kaç çıktı?

evet yaptırdım
3379 çıktı benim değerim senin kaç çıktı

benim biraz düşük 333.haftaya tekrar bakalım dedi hemşire hanım.
gerçi daha yeni yerleştiğinin farkındayım.20.06 idi batım.21 de baktırdım.
düşük olupta sağlıkla kucağına alan da var diye teselli ediyorum kendimi işte:)

benim biraz düşük 333.haftaya tekrar bakalım dedi hemşire hanım.
gerçi daha yeni yerleştiğinin farkındayım.20.06 idi batım.21 de baktırdım.
düşük olupta sağlıkla kucağına alan da var diye teselli ediyorum kendimi işte:)

evet yine sen takibi elden bırakma
benim değerim için iyi dedi doktor
2 hafta sonra gittiğimde diğer tahlillerini de yaparız dedi
sende kalbini ferah tut
allahın izniyle hiçbişey olmasın bebişlerimize

evet yine sen takibi elden bırakma
benim değerim için iyi dedi doktor
2 hafta sonra gittiğimde diğer tahlillerini de yaparız dedi
sende kalbini ferah tut
allahın izniyle hiçbişey olmasın bebişlerimize

inş inş rabbim korusun :) bana musade az biraz yatayım yine eşim gelene kadar çok uyukluyorum da ben :)

Back
X