Haziranda transfer olacaklar

Sordum dr ye. Estrofem rahmi kalınlaştırmak için kullanılıyormuş. Benim rahim kalınlığım iyi olduğu için kullanmam gerekmiyormuş.
benım de 11 di en son trans 1 hafta önce yani ince değil. Bazıları gebeliktede kullanıyor hatta estrofemi. Herkesın tedavisi farklı tabki canım doktorun en iyisini bilir

Merhaba teşekkür ederim çok şükür bir saat önce oldu hastanede yatıyorum hala 😇
Ayyy çok heyecanlı bekleyiş umarım sonucunuz güzel olur sağlıkla alırsınız güzel haberi :) 1 saat yatırıyorlar mı hangi hastane? benim 2 transferim oldu ikisinde yarım saat bekletti gönderdiler

Ayyy çok heyecanlı bekleyiş umarım sonucunuz güzel olur sağlıkla alırsınız güzel haberi :) 1 saat yatırıyorlar mı hangi hastane? benim 2 transferim oldu ikisinde yarım saat bekletti gönderdiler
Amin amin inşallah 😍Beni tam 2 saat yatırdılar canım Trabzon’da fakülte hastanesinde yapıldı 😇

İşlem çok kısa sürüyor 15 dk felan uyanık oluyorsun muayene pozisyonda spekulüm takılıyor biraz rahmi temizleyip son kes eşiniz ve sizin ismininizi söyleyip bırakılıyor ben o esnada sürekli bildiğim duları okuyodum rahime bırakıyorlar embriyo yu işlem tamamlanıyor çok mucizevi bişey gözümden yaş gelmişti rabbim dedim kimsenin emeğini bizimde emeğimizi boş çıkarma inş hepimiz pozitif sonuçlar alırız bu arada herkes neler yiyip içti nelere dikkat ediyorsunuz paylaşırmısınız fikrimiz olsun
Canım inşaAllah hayırlı güzel sonuç alırsın. 🤲 Bu idrara sıkışık olma olayına nasıl dayandın. Transferi anlatırmısın

Canım inşaAllah hayırlı güzel sonuç alırsın. 🤲 Bu idrara sıkışık olma olayına nasıl dayandın. Transferi anlatırmısın
Canım dayandığımı kim söyledi 😀doktor dedi çok var bırak biraz istersen dedi,dedim yok hocam ya hepsini bırakırsam transferim iptal olur dedim devam ettiler ama sancılı geçti transfer dedim ya normal muayene gibi geçiyor 15 dk içeri bırakıyorlar bitti.tşk bizim gibi bekleyen herkese güzel haberler gelsin inş patır patır doğururuz hepimiz inş😊

Canım dayandığımı kim söyledi 😀doktor dedi çok var bırak biraz istersen dedi,dedim yok hocam ya hepsini bırakırsam transferim iptal olur dedim devam ettiler ama sancılı geçti transfer dedim ya normal muayene gibi geçiyor 15 dk içeri bırakıyorlar bitti.tşk bizim gibi bekleyen herkese güzel haberler gelsin inş patır patır doğururuz hepimiz inş😊
Amib İnşaAllah canım ya 🤲 nası tuttun ya o kadar sıkışıp. Benim de transferim var tutamıyorum ben 🙈🙈🙈 sonda takmak acıtır mı biliyormusun canım

Çok sıkışık değildin o zaman. Be. Kara Kar onu düşünüyorum. Sonda mı takılsaydı Acaba
Çok sıkışık olmana gerek yok dedi, rahim düz görünsün ultrasonda diye mesanenin biraz baskı yapması gerekiyormuş. kontrol ettiler ultrasonda, sıkışıklık yeterli dedi, yoksa daha su içersim mecburen. O yüzden müthiş bir sıkışıklıkla girmedim transfere ki girseydim tutamazdım herhalde

Çok sıkışık olmana gerek yok dedi, rahim düz görünsün ultrasonda diye mesanenin biraz baskı yapması gerekiyormuş. kontrol ettiler ultrasonda, sıkışıklık yeterli dedi, yoksa daha su içersim mecburen. O yüzden müthiş bir sıkışıklıkla girmedim transfere ki girseydim tutamazdım herhalde
🤗 Hayırlısı ile bende girip çıkayım da 🤲

🤗 Hayırlısı ile bende girip çıkayım da 🤲
Kendinizi kasmayın, aklınızdan güzel şeyler geçirin lütfen. Kasarsanız embriyoların düştüğü yer etkilenir belki nolur nolmaz. Emin olun canınız da acımayacak zaten. Hayırla inşallah transferiniz olsun.

Back
X