- 3 Ocak 2020
- 940
- En iyi cevaplar
- 1
- 864
- 23
Sordum dr ye. Estrofem rahmi kalınlaştırmak için kullanılıyormuş. Benim rahim kalınlığım iyi olduğu için kullanmam gerekmiyormuş.sor bence forumda herkes kullanıyor rahim kalınlaşsın diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sordum dr ye. Estrofem rahmi kalınlaştırmak için kullanılıyormuş. Benim rahim kalınlığım iyi olduğu için kullanmam gerekmiyormuş.sor bence forumda herkes kullanıyor rahim kalınlaşsın diye
benım de 11 di en son trans 1 hafta önce yani ince değil. Bazıları gebeliktede kullanıyor hatta estrofemi. Herkesın tedavisi farklı tabki canım doktorun en iyisini bilirSordum dr ye. Estrofem rahmi kalınlaştırmak için kullanılıyormuş. Benim rahim kalınlığım iyi olduğu için kullanmam gerekmiyormuş.
O embriyo ile alakalı değil ki rahimle alakalı biz bilemeyiz yinede doktoruna sor gülümProgestanı hem fitil hem iğne kullanıyorum. Acaba taze ya da donmuş embriyodan dolayı farklılık olabilir mi acaba?
Haklısın canım. Sordum, içim rahat ettibenım de 11 di en son trans 1 hafta önce yani ince değil. Bazıları gebeliktede kullanıyor hatta estrofemi. Herkesın tedavisi farklı tabki canım doktorun en iyisini bilir
Sordum sordum. Kalınlık iyi o yüzden vermefim o ilacı dediO embriyo ile alakalı değil ki rahimle alakalı biz bilemeyiz yinede doktoruna sor gülüm
Vitamin ne kullanıyorsunuz birde embriyo lafınızı kalitesi ve hucre sayıları neydi insaallah olumlu llur sonucselam ben de p.tesi çift embriyo 3.gün transfer oldum. estrofem- prog fitil-proluteks iğne- ecopirin- vitamin kullanıyorum.
embriyo 2 tane koyuldu 1.kalite 12 hücreli vitamin regenesis maxVitamin ne kullanıyorsunuz birde embriyo lafınızı kalitesi ve hucre sayıları neydi insaallah olumlu llur sonuc
Merhaba öncelikle hayırlısı olsun oldu mu transferiniz?Ayyy şuan sen öyle deyince bende çok duygulandım yarın ne olacak merakla beklemekteyim . Bi yanım hüzünlü bir yanım ümitli en çokta bu kez de hayallerin yıkılmasın onun için önceden hayaller kurma diyorum kendime![]()
Merhaba teşekkür ederim çok şükür bir saat önce oldu hastanede yatıyorum halaMerhaba öncelikle hayırlısı olsun oldu mu transferiniz?
Ayyy çok heyecanlı bekleyiş umarım sonucunuz güzel olur sağlıkla alırsınız güzel haberi :) 1 saat yatırıyorlar mı hangi hastane? benim 2 transferim oldu ikisinde yarım saat bekletti gönderdilerMerhaba teşekkür ederim çok şükür bir saat önce oldu hastanede yatıyorum hala![]()
Hayırlı olsun canımMerhaba teşekkür ederim çok şükür bir saat önce oldu hastanede yatıyorum hala![]()
Amin amin inşallahAyyy çok heyecanlı bekleyiş umarım sonucunuz güzel olur sağlıkla alırsınız güzel haberi :) 1 saat yatırıyorlar mı hangi hastane? benim 2 transferim oldu ikisinde yarım saat bekletti gönderdiler
Canım inşaAllah hayırlı güzel sonuç alırsın.İşlem çok kısa sürüyor 15 dk felan uyanık oluyorsun muayene pozisyonda spekulüm takılıyor biraz rahmi temizleyip son kes eşiniz ve sizin ismininizi söyleyip bırakılıyor ben o esnada sürekli bildiğim duları okuyodum rahime bırakıyorlar embriyo yu işlem tamamlanıyor çok mucizevi bişey gözümden yaş gelmişti rabbim dedim kimsenin emeğini bizimde emeğimizi boş çıkarma inş hepimiz pozitif sonuçlar alırız bu arada herkes neler yiyip içti nelere dikkat ediyorsunuz paylaşırmısınız fikrimiz olsun
Çok sıkışık değildin o zaman. Be. Kara Kar onu düşünüyorum. Sonda mı takılsaydı AcabaEvet ben de kalkmadım ama gerekirse sürgü veririz demişlerdi bana, ama gerek kalmadı
Canım dayandığımı kim söylediCanım inşaAllah hayırlı güzel sonuç alırsın.Bu idrara sıkışık olma olayına nasıl dayandın. Transferi anlatırmısın
Amib İnşaAllah canım yaCanım dayandığımı kim söyledidoktor dedi çok var bırak biraz istersen dedi,dedim yok hocam ya hepsini bırakırsam transferim iptal olur dedim devam ettiler ama sancılı geçti transfer dedim ya normal muayene gibi geçiyor 15 dk içeri bırakıyorlar bitti.tşk bizim gibi bekleyen herkese güzel haberler gelsin inş patır patır doğururuz hepimiz inş
![]()
Çok sıkışık olmana gerek yok dedi, rahim düz görünsün ultrasonda diye mesanenin biraz baskı yapması gerekiyormuş. kontrol ettiler ultrasonda, sıkışıklık yeterli dedi, yoksa daha su içersim mecburen. O yüzden müthiş bir sıkışıklıkla girmedim transfere ki girseydim tutamazdım herhaldeÇok sıkışık değildin o zaman. Be. Kara Kar onu düşünüyorum. Sonda mı takılsaydı Acaba
Çok sıkışık olmana gerek yok dedi, rahim düz görünsün ultrasonda diye mesanenin biraz baskı yapması gerekiyormuş. kontrol ettiler ultrasonda, sıkışıklık yeterli dedi, yoksa daha su içersim mecburen. O yüzden müthiş bir sıkışıklıkla girmedim transfere ki girseydim tutamazdım herhalde
Kendinizi kasmayın, aklınızdan güzel şeyler geçirin lütfen. Kasarsanız embriyoların düştüğü yer etkilenir belki nolur nolmaz. Emin olun canınız da acımayacak zaten. Hayırla inşallah transferiniz olsun.Hayırlısı ile bende girip çıkayım da
![]()
Hayırlı olsun canım transferin. Nasıl ahrılı işlem mi özellikle su tuvalete sıkışma konusuMerhaba teşekkür ederim çok şükür bir saat önce oldu hastanede yatıyorum hala![]()