• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazırcevap olmak istiyorum..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar, sorun bazen belli cevabı hak etmiş kişiye ya o anda onun niye öyle kornuştuğunu bildiğimden ya, o anda onu önemsemediğimden bazen de o anda beklemediğim durumda karşılaşınca şok olmaktan gereken cevabı veremiyorum.. Söz gümüşse süküt altındır ama her zaman değil gibi.. Bazen de sonradan kendine sinir olmamak için şunu deseymişim dememek için ağzının payını vermek seviyeli şekilde tabiki, o anda ona bişeyleri söylemek gerekiyor.. Hazırcevap doğulur mu sonradan olunur mu? her lafa laf yetiştirmek değil, gereken cevabı söylemekten bahsediyorum. Bi pratik uygulama gibi bişey olsa da hakedenlere sinirini bozanlara cevabı yapıştırsak..

Benim hazir cevap oldugumu soyler herkes, bu durumu cok kitap okumama ve daha once insanlarla ic ice calismama borclu oldugumu dusunuyorum..

Bence kitap okumayla alakalı değil, insanlarla çok konuşmayla alakalı. Kitapla ilgili olsa ben önceden de şimdi de okuduğumdan, hazırcevap olurdum. Ama insanlarla konuşma içinde olursan konuşma, cevap yeteneğin gelişir..

Hazır cevap pratik zekalı insanların işidir.Bunun icin cok fazla kelime dagarcıgınızın genis olması ve dogal olarak ta bol bol kitap okumanız gerekmektedir

Bazen oyle zamana gelir kı hazır cevap bır ınsanken karsındakı ınsanın senın cevabını bıle haketmeyısınden susarsın :) senı üzen senı kıran senı sınırlandırın ınsanlara Gül ve genc önemsemediğini hıssettır onlara hakettıgı cevap budur :)

Aslında her şeye verecek bir cevabım var ,ama olay anında değil gece yatarken aklıma geliyor:KK53::KK70:

Merhaba arkadaşlar, sorun bazen belli cevabı hak etmiş kişiye ya o anda onun niye öyle kornuştuğunu bildiğimden ya, o anda onu önemsemediğimden bazen de o anda beklemediğim durumda karşılaşınca şok olmaktan gereken cevabı veremiyorum.. Söz gümüşse süküt altındır ama her zaman değil gibi.. Bazen de sonradan kendine sinir olmamak için şunu deseymişim dememek için ağzının payını vermek seviyeli şekilde tabiki, o anda ona bişeyleri söylemek gerekiyor.. Hazırcevap doğulur mu sonradan olunur mu? her lafa laf yetiştirmek değil, gereken cevabı söylemekten bahsediyorum. Bi pratik uygulama gibi bişey olsa da hakedenlere sinirini bozanlara cevabı yapıştırsak..

Tamamen hislerime tercuman olmussunuz :) takipteyim :) insallah guzel fikirler gelir

bu biraz zeka işi..

Ya bende bu sorunu çekerim hep tam o sırada nutkum tutulur. Bir müddet süre sonra keşke şunu şunu söyleseydim ya derim. Bence de pratik zeka işi. Kitap okumakla hiç alakası yok. :)

Bu yasadigin hayatin getirisi yada kimilerine gore goturusu,tama cok meshur bir hazir cevap biriyim,am bir gunde olmadi,cok okurum cok insanla sohbetim va cok iyi dinlerim, dinlediklerimden ogreniirm,niye bole oldum babasizbuyudum annem hep bizi ezdirdi, eskiden zoruma giderdi aglardim, ama hayat tecrube olgunluk heps yogrulunca ben ciktim ortaya, once sakin ol, sonra eger hakli sen isen onu kafanda yargila,ve ona duzgun cumlelerle haddini bildir,gecen bankaci bana sen diyehitap ve sus dedi.ona siz bana se diye hitap edemezsiniz,ve ne zaman susup ne zama konusacagima ben karar veririm deidm, kaldi ole, taplet yaziyorum yazim hatalari icin ozur

Ben örnek veriyim, eşimin kadın iş arkadaşları öğle arasında bize gelmişti yeni evliyiz o zaman, hoşgeldine gelme bahanesi adı altında ev süzme etrafı kesme vs...5 dk olmadı geleli, birinin kurduğu cümle şu: biz evli arkadaşların evlerine böyle gidip görünüyoruz ki eşleri bizi kıskanmasın, bende cevaben evet dedim sizi gördüm içim rahatladı, gerçi onlar altındaki anlamı anladılar mı bilmem ama en azından ben lafımı verdim rahatladım zira hepsi eşinden en az 15 yaş büyüktü yani

Hhahahahaa çok hoş ya, çok nazikçe laf sokmuşsunuz her tarafa gider :)
Çok patavatsızmış bunu diyen, "bak gör bizi çok çirkiniz bizi görünce kıskanmıyorlar" demeye getirmiş, aslında kendi kendine laf sokmuş.
Eşiniz polis ti sanırım, o kadar çok bayan arkadaşı var mı genelde tek tük olurlar

Hhahahahaa çok hoş ya, çok nazikçe laf sokmuşsunuz her tarafa gider :)
Çok patavatsızmış bunu diyen, "bak gör bizi çok çirkiniz bizi görünce kıskanmıyorlar" demeye getirmiş, aslında kendi kendine laf sokmuş.
Eşiniz polis ti sanırım, o kadar çok bayan arkadaşı var mı genelde tek tük olurlar

evet polis, koca koca kadınlar be canım, kendilerine çirkin derler mi bilakis baya baya kıskanılacak kadınlar olarak görüyorlar :)

Bi laf var

biliyorsan konus faydalansinlar bilmiyorsan sus adam sansinlar

bu biraz da böyle bir durum agzi cok iyi laf yapanlar konusur karsidaki oylece susar kalir yapamayanlar konusursa daha okkali bi laf yer yani cevap veremiyorsan susup yaw he he diyip baska bir taktik kullanacaksin

evet polis, koca koca kadınlar be canım, kendilerine çirkin derler mi bilakis baya baya kıskanılacak kadınlar olarak görüyorlar :)

Aslında o şundan kaynaklanıyor. Teşkilatta çok az kadın var yani yüzde 10 dur en fazla. Bu sebeple taa polis okulu yıllarından itibaren beri peşlerinde çok sayıda erkek meslektaşları koşturuyor, en çirkinine bile bir sürü erkek bakıyor. Bir süre sonra kendilerini çok güzel sanmaya bulunmaz kumaş olarak görmeye başlıyorlar. Mesela çevikte 3000 erkek varsa 300 kadın var şimdi bu kadınların bir tarafı kalkmasın da ne olsun :) Tabii hepsi böyle değildir genellemek istemem.

Aslında o şundan kaynaklanıyor. Teşkilatta çok az kadın var yani yüzde 10 dur en fazla. Bu sebeple taa polis okulu yıllarından itibaren beri peşlerinde çok sayıda erkek meslektaşları koşturuyor, en çirkinine bile bir sürü erkek bakıyor. Bir süre sonra kendilerini çok güzel sanmaya bulunmaz kumaş olarak görmeye başlıyorlar. Mesela çevikte 3000 erkek varsa 300 kadın var şimdi bu kadınların bir tarafı kalkmasın da ne olsun :) Tabii hepsi böyle değildir genellemek istemem.

bana o lafı diyen 40lı yaşlarda 3 çocuk annesi :)

Back
X