HADI YAA AMA AYIP OLMAZMI BIZ ODAYA CEKILICEZ FALAN SONUCTA BIZIM EVIMIZE GELIYORLAR AYY İİCENE KARISTIM VALLA:uhm:canım bizde mevlütte güzel saten gecelik giyilir bide mevlüde katılmaz anne bebeğiyle odasında oturur mevlüdün sonlarına doğru bebeği getirir onuda elden ele dolaştırılarr ay pek güzel oluo melek gibi uyuyolarr ablamınki öle olmuştu yiğenim hiç uyanmamıştıı sağ salim gelselerde bizde yapsak mevlüdüüü:teytey::dance:
canım normal dogumda benim bildiğim odamıza girince dogumdan önce gecelik tarzı bol kıyafet giymemiz lazım...hastanede normal dogum için kıyefet felan vermiyorlar...yaklaşık 4 yıl önce ablamın dogum anında birlikteydik, hiç öyle bişi görmedim...o yuzden 2 gecelik olsa yanımızda guzel olur...biri dogum anında diğeri dogumdan sonra giymek için...
Kızlar yalnış biliyorsunuz eskiden öyle oluyor olabilir ama şimdi normal sezeryan şu hastalara giydirdikleri bol yeşilimsi gibi arkadan bağlanan kıyafetler ondan giyiliyor sonra odamıza çıkınca giyeceğiz sanırım gecelik ondan önce değil :içelim:
Kızlar yalnış biliyorsunuz eskiden öyle oluyor olabilir ama şimdi normal sezeryan şu hastalara giydirdikleri bol yeşilimsi gibi arkadan bağlanan kıyafetler ondan giyiliyor sonra odamıza çıkınca giyeceğiz sanırım gecelik ondan önce değil :içelim:
semra dogru söylüyor yesil gecelik veriyolar dogumdan sonra odanıza cıkmadan önce hademe temizliyor alt taraflarınızı sonra tekrar temiz kıyafet veriyolar odaya gönderiyolar bebişinizide kucagınıza veriyolar odaya anneniz geliyor cantayla bebegide sizide giydiriyor bu kadar:))kesin en son ben dogurmusumdur aranızda eylül 2006:)
ayyy canım süperrr bunlar yaaa bayıldım vallahi hayırlısıyla güzel günlerde giyer inş. bebişin
ne güzel valla bende bugün annemle konuştum cok güzel cicler örmüş yelekler şapkalar patikler hep takım yaptım dedi bide dışardan gördügü 0 3 aylık cicileri dayanmayıp alıyomuş cok güzel ciciler almış kızıma annanesi bende görmedim daha ahh ahhh
kızlar duygusal degişiklik dedikleri bu olsa gerek yaa dokunsalar aglıycam bu gece cok duygusalım aslında tarifi güc cünkü karma karışıgım anlatamıyorum derdimi aglamaklıyım heycanlıyım kızıma kavuşacagım icin az kaldı diyorum sonra bakıyorum off diyorum daha aylar var odasına bakıyorum kızım burda yatıcak diyorum off neler geciyor aklımdan cok kötüyüm yaa aslında iyiyimde anlayın işte kızlar durumumu ayy aglıycam gene yaaa:çok üzgünüm::a015:
canım bende bazen bööle oluyorum ağlıyorum söle haftada bir ama sağlam ağlıyorum yani deşarj oluyorum bazen nedeni de yok bi bahane uyduruyorum o zaman da
bu yaşıma kadar İstanbul da yaşıyordum evlenince Manisa ya yerleştim 9 ay oldu buralara alışamadım daha kendi ailem de yok buralarda iş,aile,şehir değişikliği...
hepsi ayrı bir koyuyor insana...
sonra hamilelik sürecimde zor günlerim geçti 4 ay hastanelerde geçirdim her gün hasta hergün serumlar iğneler...şimdi de evde geçiriyorum zamanımın çoğunu işe kendimi çok ii hissedersem gidebiliyorum ve canımı sıkacak çoook şey buluyorum anlıyacağınız...:çok üzgünüm: hamilelik dönemi insan herşeye ayrı bi kafa takıo galiba bide bunun lohusalığı var bilmem nolcak halimiz...:uhm:
ne güzel valla bende bugün annemle konuştum cok güzel cicler örmüş yelekler şapkalar patikler hep takım yaptım dedi bide dışardan gördügü 0 3 aylık cicileri dayanmayıp alıyomuş cok güzel ciciler almış kızıma annanesi bende görmedim daha ahh ahhh
kızlar duygusal degişiklik dedikleri bu olsa gerek yaa dokunsalar aglıycam bu gece cok duygusalım aslında tarifi güc cünkü karma karışıgım anlatamıyorum derdimi aglamaklıyım heycanlıyım kızıma kavuşacagım icin az kaldı diyorum sonra bakıyorum off diyorum daha aylar var odasına bakıyorum kızım burda yatıcak diyorum off neler geciyor aklımdan cok kötüyüm yaa aslında iyiyimde anlayın işte kızlar durumumu ayy aglıycam gene yaaa:çok üzgünüm::a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?