- 6 Mart 2007
- 2.549
- 115
- 323
- Konu Sahibi Revolucion
-
çoook geçmiş olsun, şimdi iyisin anladığım kadarıyla, bol bol dinlen bence.kaçıncı haftadasın?dün gece saat 2 civarları hafif bi sancı başladı kasıklarımda umursamadım.sonra ufaklığın daha aşada hareket ettiğini farkettim ama ne hareket hiç bu kadar yapmamıştı.(bide zaten olması gerkenden daha aşada duruyo bizim ufaklık) saat 4 civarları sancılar düzenli gelmeye başladı ve giderek artıyordu.baskı iyice arttı. öle olunca kalktım bir duş aldım.ama yok duştayken ayakta duramaz hale geldim.zorla giyinip yatağıma gelebildim.aradan heralde bir saat falan geçmiştiki artık bacaklarımı hissetmiyordum sancıdan.sadece ufaklığın vuruşları o kadar sürünce ve düzenli bi hal alınca dayanamayı saat 6 civarları doktorumu aradım.durumu anlatınca neden bu kadar bekledin çabuk hastahaneye git duruma bakılsın dedi ( kendisi bir seminer için şehir dışında bu yüzden daha önce konuştuğumuz başka bir doktora yönlendirme yaptı sağolsun oda hemen kalkıp gelmiş biz gittiğimizde oradaydı )neyse önce bi ultrasonla karından bakalım duruma göre muyaneye alırız yada NSt miydi neydi şu an adını bile hatırlamıyorum cihazın işte ona bağlarız dedi.ultrasonda bakıldı. evet çok aşağı inmiş ancak henüz zamanı var dedi. ancak sancılar öle bi hal almıştı artık adama ne kadar saydırdım bilmiyorum :))) kayıtlardan tam hafta ve güne baktı durduralım daha aşağı inmesin erken diyerek bir serum bağlattı. yaklaşık saat 8 civarları rahatlamış bir şekilde eve geldik. kısacası artık yaramazlıklar başladı ama başınıza gelirse korkutmasın sizi diye bilgiendirmek istedim.
dün gece saat 2 civarları hafif bi sancı başladı kasıklarımda umursamadım.sonra ufaklığın daha aşada hareket ettiğini farkettim ama ne hareket hiç bu kadar yapmamıştı.(bide zaten olması gerkenden daha aşada duruyo bizim ufaklık) saat 4 civarları sancılar düzenli gelmeye başladı ve giderek artıyordu.baskı iyice arttı. öle olunca kalktım bir duş aldım.ama yok duştayken ayakta duramaz hale geldim.zorla giyinip yatağıma gelebildim.aradan heralde bir saat falan geçmiştiki artık bacaklarımı hissetmiyordum sancıdan.sadece ufaklığın vuruşları o kadar sürünce ve düzenli bi hal alınca dayanamayı saat 6 civarları doktorumu aradım.durumu anlatınca neden bu kadar bekledin çabuk hastahaneye git duruma bakılsın dedi ( kendisi bir seminer için şehir dışında bu yüzden daha önce konuştuğumuz başka bir doktora yönlendirme yaptı sağolsun oda hemen kalkıp gelmiş biz gittiğimizde oradaydı )neyse önce bi ultrasonla karından bakalım duruma göre muyaneye alırız yada NSt miydi neydi şu an adını bile hatırlamıyorum cihazın işte ona bağlarız dedi.ultrasonda bakıldı. evet çok aşağı inmiş ancak henüz zamanı var dedi. ancak sancılar öle bi hal almıştı artık adama ne kadar saydırdım bilmiyorum :))) kayıtlardan tam hafta ve güne baktı durduralım daha aşağı inmesin erken diyerek bir serum bağlattı. yaklaşık saat 8 civarları rahatlamış bir şekilde eve geldik. kısacası artık yaramazlıklar başladı ama başınıza gelirse korkutmasın sizi diye bilgiendirmek istedim.
dün gece saat 2 civarları hafif bi sancı başladı kasıklarımda umursamadım.sonra ufaklığın daha aşada hareket ettiğini farkettim ama ne hareket hiç bu kadar yapmamıştı.(bide zaten olması gerkenden daha aşada duruyo bizim ufaklık) saat 4 civarları sancılar düzenli gelmeye başladı ve giderek artıyordu.baskı iyice arttı. öle olunca kalktım bir duş aldım.ama yok duştayken ayakta duramaz hale geldim.zorla giyinip yatağıma gelebildim.aradan heralde bir saat falan geçmiştiki artık bacaklarımı hissetmiyordum sancıdan.sadece ufaklığın vuruşları o kadar sürünce ve düzenli bi hal alınca dayanamayı saat 6 civarları doktorumu aradım.durumu anlatınca neden bu kadar bekledin çabuk hastahaneye git duruma bakılsın dedi ( kendisi bir seminer için şehir dışında bu yüzden daha önce konuştuğumuz başka bir doktora yönlendirme yaptı sağolsun oda hemen kalkıp gelmiş biz gittiğimizde oradaydı )neyse önce bi ultrasonla karından bakalım duruma göre muyaneye alırız yada NSt miydi neydi şu an adını bile hatırlamıyorum cihazın işte ona bağlarız dedi.ultrasonda bakıldı. evet çok aşağı inmiş ancak henüz zamanı var dedi. ancak sancılar öle bi hal almıştı artık adama ne kadar saydırdım bilmiyorum :))) kayıtlardan tam hafta ve güne baktı durduralım daha aşağı inmesin erken diyerek bir serum bağlattı. yaklaşık saat 8 civarları rahatlamış bir şekilde eve geldik. kısacası artık yaramazlıklar başladı ama başınıza gelirse korkutmasın sizi diye bilgiendirmek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?