hazırlıklı olun benim gibi korkmayın :)))

Revolucion

Artık Güneş Doğmuyor :(
Kayıtlı Üye
6 Mart 2007
2.549
115
323
dün gece saat 2 civarları hafif bi sancı başladı kasıklarımda umursamadım.sonra ufaklığın daha aşada hareket ettiğini farkettim ama ne hareket hiç bu kadar yapmamıştı.(bide zaten olması gerkenden daha aşada duruyo bizim ufaklık) saat 4 civarları sancılar düzenli gelmeye başladı ve giderek artıyordu.baskı iyice arttı. öle olunca kalktım bir duş aldım.ama yok duştayken ayakta duramaz hale geldim.zorla giyinip yatağıma gelebildim.aradan heralde bir saat falan geçmiştiki artık bacaklarımı hissetmiyordum sancıdan.sadece ufaklığın vuruşları o kadar sürünce ve düzenli bi hal alınca dayanamayı saat 6 civarları doktorumu aradım.durumu anlatınca neden bu kadar bekledin çabuk hastahaneye git duruma bakılsın dedi ( kendisi bir seminer için şehir dışında bu yüzden daha önce konuştuğumuz başka bir doktora yönlendirme yaptı sağolsun oda hemen kalkıp gelmiş biz gittiğimizde oradaydı )neyse önce bi ultrasonla karından bakalım duruma göre muyaneye alırız yada NSt miydi neydi şu an adını bile hatırlamıyorum cihazın işte ona bağlarız dedi.ultrasonda bakıldı. evet çok aşağı inmiş ancak henüz zamanı var dedi. ancak sancılar öle bi hal almıştı artık adama ne kadar saydırdım bilmiyorum :))) kayıtlardan tam hafta ve güne baktı durduralım daha aşağı inmesin erken diyerek bir serum bağlattı. yaklaşık saat 8 civarları rahatlamış bir şekilde eve geldik. kısacası artık yaramazlıklar başladı ama başınıza gelirse korkutmasın sizi diye bilgiendirmek istedim.
 
çoook geçmiş olsun, şimdi iyisin anladığım kadarıyla, bol bol dinlen bence.kaçıncı haftadasın?
 
benimkide agagıdaymıs dr um harek etme fazla dedı.ben duramıyorum sureklı kıpır kıpırım valla ama bır saatten fazla ayakta dursam yada yurusem karnımın alt tarafında baskı hıssedıyorum ve uslu durmayı ogretıyo bana artık canavarım
 

geçmiş olsun.cnm kacıncı hafatadasın? bnde haftaya ıst a gıtmeyı düşünüyodum önce doktora sorcam tabı yollarda doğurmıyımsırnaşık şey
 
anaaam benim de son bir kaç gecedir uykudan uyandırıcasına kasılma ve sancım oluyor,ama geçiyor,ya da ne bileyim bu sancı o sancı mı,ayyy tırstım heee,
çok geçmiş olsun,daha erkenn,zamanında gelsin yavrularımız yaaa..
 
amin kızlar inş. zamanını beklerler. 31 haftanın içindeyiz. şükür şimdi iyiz ama oturduğum yerden kalkmaya korkuyom ne yalan sölim
 
canım çok geçmiş olsun...şuan iyi olmana çok sevindim..bol bol dinlen canımm...ne olur bütün bebişler zamanında gelsinnnn.........
 
çok geçmiş olsun. ama galiba artık hepimizin tetikte olması gerekiyor. bi kaç gecedir şiddetli bel ağtısı ve kasık ağrısıyla uyanıyorum ben. korkmuyo değilim ne yalan söyleyim. ama inşallah hepimiz zamanında doğuruz..
 
Korktum valla,çok geçmiş olsun,bak yaramaza annesi,eee artık hep dinlenerek geçecek şu kalan zaman...
 

geçmiş olsun...ben de dün gece cok benzer durumdaydım..zaten nidilat ilaç kullanıyorum kasılma önleyici..doktorun kim? hangi hastaneye gittiniz? ben de bursadayım da merak ettim canım....daha önce bir şikayetin olmuşmuydu?
 
çok geçmiş olsunn...gözüm korktu ayy..inşallah bekler sıpalar zamanlarını
 
geçmişler olsun oğluna da sana da canım. ben de tedirginim doğrusu. biraz sancım olsa aklıma bin türlü şey geliyor..hayırlı vakitlerde gelsin kuzularımız inşallah :Saruboceq:..
 
çok geçmiş olsun cnm,bende acaip korkuyorum bu erken doğum durumundan,inşallah bebişlerimiz zamanında gelirler.
 
antikacım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebişine allah hayırlısıyla sağlıkla zamanında kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah
 
nilaykemercim benim doktorum Jale Gürlüler, Özel Jimer'e gidiyorum. ancak dediğim gibi doktorum bir seminerde olduğu için sabahki kontrolümü daha öncede Jale hanımla kararlaştırdığımız başka bir doktor yaptı.daha önce yalancı sancılarım çok oluyordu canım benim 5. aydan beri zaman zaman yapıyodu ama akşamki daha değişik bi şekilde gelişince korkuttu.birde daha önceden 3 düşüğüm var benim buda erken doğum riskini arttırdığı için her an tetikteyiz.

birde aklınızda olsun kızlar bu durum bizi çok rahatlattı bu sabah. daha önce doktorumla doğum hakkında konuşurken ya bişey olurda gelemezseniz dediğimde bana kimi istersin ona yönlendireyim demişti ve önceden karalaştırmıştık ikinci bir doktoru ve ondada tüm bilgilerim var bu sebeble çok rahat ettim bu sabah üstelik yine güvendiğim ve huzurlu olacağım bir doktor vardı yanımda.
 
Gecmis olsun canim bende acaba bebek cok asagidami diye endiseleniyorum cunku resmen rahim agzimi tepikliyor ve cok aci veriyor.Allah zamaninda kucaklarimiza almayi nasip etsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…