• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hazirliksiz ilk bulusma :(

yarali__kalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
46
16
3
Merhaba,
kimseya anlamatamadigim icin bari burada anlatim dedim. :)
Bugun konustugum biriyle ilk bulusmam ama cok ani oldu is yerindeyim. Makyajsiz ve biraz yorgun ve biraz uykusuz bnen böyle onun karsina cikmak istemiyordum aslinda.:( Gitsem bi türlü gitmesem baska

Canım seni böyle beğenirse her turlu beğenir, gitmelisin bence çok fazla takılma güzel değilim yorgunum falan diye ben iyi olacağını hissediyorum, hislerim kuvvetlidir git ve akşama bizi bilgilendir :)

Hazır değilsen ertele canım, kesinlikle kendini rahat hissetmeyeceğin bir buluşmayı gerçekleştirme. Eğer yeterince zamanın olacaksa hemen çık işten, doğru kuaföre git saç makyaj orada hallet, tabii kıyafetin filan istediğin gibiyse. Yoksa hiç riske atma kendini.

Makyaj dert değil sürekli gittiğiniz kuaförde hafif bir makyaj iyi bir fön her şeyi çözer olmadı zaten makyaj yapıyorsunuz gidip yenilerini alın bir lavaboda aynada halledersiniz yine kıyafetler yerindeyse yorgunluğunuza iyi gelecektir madem iptal ettiğinizde zor durumda kalınacak o zaman çözüm odaklı hareket etmek gerek Hoppa

Bende aslinda öyle düsünmüstum gidip lazim olan makyaj mazemelerini alip bi yerde hizlica yapmak. :) Kiyafetlerimde normal yani. Ama yinede karasizim son anda iptal etmem cok kötü olur.

Bence hiç takma temizliğin önemli sadece .. Yorgun görünmen belki de senin işine gelir.. veya karşındaki kişi böyle daha çok özgüvenli olur.. :KK4:

Eşim görev nedeniyle bizim düğün için ,kına gününe anca gelebilirdi.. ama bana süpriz yaptı ve 4 gün önce geldi.. tabi ben yıpranmış uykusuz ve hazırlıksız düğün telaşindaydim.. tam da gelinliği almaya giderken birden karşıma çıkti.. :oops:ve 1 sene 7 ay yüz yüze gelmemiştik .. ozaman öyle düşünmedim ama şimdi iyiki de olmuş diyorum:KK36:

Bende aslinda öyle düsünmüstum gidip lazim olan makyaj mazemelerini alip bi yerde hizlica yapmak. :) Kiyafetlerimde normal yani. Ama yinede karasizim son anda iptal etmem cok kötü olur.
bu seferde istemiyo basından atıyo gibi düşünür..Canım madem öyle al bi ruj bi rimel :)bitti gitti..Ya zaten beğenirseniz birbirinizi bi dahaki bulusmada görür normal halini nolacak ki :)

;( hic guzel gecmedi. Benim 1 saat zamanm var dedim tuhafina giti ayak üstü sohbet ettik resmen. aslinda birbirimkzi pek tanimiyorz. Tanimak icin bulustuk. Kotu bitmesinin Guzelllikle felan alkasi yoktu.Bana resmen nasihat etti. (Benden 2 yas buyuk).Once okulunu bitir dedi. Benim nasil biri olduguku bilmiypsun. dedi. Sok oldum. Ama cok tatli. Gozlerimin icine bakiypdu ilk defa biriyle bulustm. ilk defa birinden hoslandim . Cok tatlidi ama keske gitmeseydim.:( ;(

Back
X