hazmedemiyorum

noval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
27
1
86
İstanbul
insan hiçmi belli etmez sevmediğini nekadar aptalmışım anlamamışım
yavaş yavaş tanıdım güvendim bana gönderilen kurtarıcı meleğim gibiydin çok değer verdim çoksevdim 1 yılımızı dolu dolu yaşadık evlenecektik ruh eşim diyordum allahım doğum tarihimizin ayı günü ne kadar aynıydık doğduğumuz gün birbirimize yazılmışız diyorduk konuşuyorduk bunları uzun uzun...
sevdiğimiz bebklerden bile kıskanıyorduk birbirimizi hergün yüzlerce seni seviyorum derdin
gittin başka biryere 1 haftada değiştin başkası oldun kaçtın yapamıyorum dedin
beni hayatımı ilişkimi ucuzlaştırdın başka kadınların oldun
üşüyorum mutsuzum bütün gün odamdan çıkmıyorum ağlıyorum ama bitmiyor gitmiyor unutamıyorum asla olmaz dediğin oluyormuş meğer yediremiyorum kendime
seni soruyorlar bana içimi dağlıyorlar nefes alamıyorum ağlıyorum görmüyorlar eriyorum bilmiyorsun soruyorum seni mutlu diyorlar halinden menmun gününü gün ediyor ...
bunları duyunca hayret ediyorum inanamıyorum
ama busun işte adi şerefsiz bir yaratıksın
oyunmuş insan olmayı insanlığını bukadar hafife aldın
hepmi böyle sürücek hayatın benim acılarımın hergün kat kat daha fazlasını yaşa
senin bu nankörlüğüne kıymet bilmez ukalalığına diycek söz bulamıyorum içim acıyor
hazmedemiyorum...
:1no2:

Canim benim icin cok yanmis belli..
Hayallerimiz dizili kukalar gibi dururken ne yazikki bir anda top elimizden kayiyor ve.....
Sana simdi ne desem bos biliyorum.
Icin yaniyor, gözlerin doluyor.
Ama bu yasadiklarin ömür boyu degil güzelim, kimse asktan ölmemis bugüne kadar.
Ne sevdalar bitmis.
Bitenler gercek ask midir acaba?
Bilemiyorum..
Ama ebedi mutlulugu günün birinde yakalayacagindan umutluyum.
Sende umudunu yitirme.
ilerde cok cok daha mutlu olacagin bir aski yasadiginda, bütün bunlara güleceksin.
Sil gözyaslarini, kimse icin degmez..
öpüyorum seni

en derin sewdalar bile , sevgiler bile gün gelince bitiyor çok yazık şu hayatta daha değerli ne var sevgiden başka..inş. unutursun gülüp geçersin bu yaşadıklarına..

merak ettiğim bişey var biz bayanlar olarak bi ilişki bitince çok acı çekiyoruz sende aynsıın yazmışsın acını dile getirmişsin..
acaba erkeklerinde canı acıyomu ?

ben bu kadar fazla derece de iyi gitmesini hiç bi zaman hayra yormamışımdır zaten
bi ilişki çok fazla iyiyse muhakkak bişeyler vardır birden patlak verir
günde yüzlerce beni sevdiğini söylemedi benim sevgilim ama tek bi bakışıyla dünyaları anlatır
sözlere pek itimat etmem ben
başka bi sebepten olsaydı ayrılığın doya doya yaşa acını sonuçta bu da aşka dair bişey derdim
ama söz konusu olan başka birisiyle onun için tek bi saniyeni bile üzülerek geçirme
diğerleri çeksin artık onun kahrını
bi ilişki kolay kolay bi yerlere getirilmiyo
bi sürü emek gözyaşı acı hüzün hepsi yaşanıyor bi ilişkide
evliliğe giden ilişkiyi huzuru düzeni bozacak seni kaybedecek kadar aptalmış demek
sana da sadece boşvermek düşüyor
tabi bana söylemesi çok kolay geliyo ama ikinci bir kişi kesinlikle kabul edilemez

böyle güzel giden iliskilerin nasil oluyoda bi anda bitebiliyo anlamiyorum ya

1 sene boyunca akli nerdeymiste birden bire yapamicani anlamis?

benim sevgilimde senin anlattiginin aksine hic öyle sürekli beni sevdigini söyliyen veya güzel söz söyliyen biri diil arada bi icinden gelir ama o zamanda cok güzel anlatir hissettirir cok sevdigini

sevildigini herzaman duymak güzel bise ama böyle seyleri duyunca hangisi daha hayirli acaba diyo insan :1no2:

canim benim sende kendini üzme melteminde dedigi gibi yaptigi sey aci cekmeye degmez gercek yüzünü gördügüne sevin bence iliskiniz daha uzun yillar sürdükten sonra böyle birden bire seni yari yolda biraksaydi daha kötü olurdu gene erkenden kurtulmussun iste

zaman gerçekten her acının ilacı unutuyorum siliniyor yavaş yavaş
saolun söylediklerinizde çok haklısınız icrataa bakmalı lafa değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…