• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazmedemiyorum.

Asaara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2016
162
32
28
Daha önce konumda bahsetmiştim. Hoşlandığım bi çocuk vardı hatta hoslantinin ötesinde. Çalıştığım yere geliyordu kendisi sonunda ismini ogrenip Facebooktan eklemiştim. Bi kaç defa mesaj attım niyetimi belli ettim. Sonuçta seni tanımıyorum akışına bırakmak gibisinden bir cevap vermisti. Daha sonra da o mesaj atmıştı . İş yerinde karşılaşıp konuştuk tekrar ve sonra yine ben mesaj attım sonra buluşma teklifi etti. Buluşmada da herşey çok güzeldi çok iyi davranmışti beni tanima amaçlı sorular sordu. Neyse buluştuktan sonra üç dört gün hiç mesaj atmadı sonra ben attım bundan bi anlam mı cikarmaliyim gibisinden o da evet gibi bişey dedi. Neyse sonra üç dörtt gün sonra ben salak gibi yine mesaj attım içimde birşeyler olduğunu son kez konuşmak istediğimi falan söyledim. final için ders çalışıyoruz uzun değilse dinlerim dedi bende gerek yok o zaman dedim ve sildim bidaha hiçbisey yazmadım. Ondan iki hafta sonra çalıştığım yere geldi o selam vermeye çalıştı ben yüzüne bile bakmadım sıradan bir müşteri gibi davrandim. Bu olaydan da iki hafta geçti. Ama ben bu durumu yediremiyorum. Gururum çok kırıldı. Neden hayır dedi onu bile bilmiyorum ama içimden atamıyorum24 saat aklımda soru işaretlerii deliriyorum.
Hayır olumsuz olabilir ama neden bunu güzelce soylemedi. Neden konuşmak istediğimde sanki ona kötü bişey yapmışım gibi geçiştirdi. Hiç mı merak etmedi ne söyleyeceğimi. Normalde de o kadar rahat bir insanım ki kimseye kin tutmadım. Terk edildogim zaman bile bu kadar uzulmeyen kısa sürede atlatan bi insanim. Şimdi hırs yaptım bu mesaj atsa terslesem istiyorum ama yok atmıyor. kafamda sürekli neden neden neden napicam bilmiyorum bir aydır bu ppsikolojiden cikamiyorum

Bunun cevabı karşımızdakileri kendimiz gibi görmemizden kaynaklanıyor sanırım. Genelde öyle olmazmı? Sebepsiz yere soğurlar birden, keşke dürüst olabilseler..:sopa: Seninde içinden atamamanın sebebi sana dürüst olmaması bence.. Umarm bir çözüme ulaşırsın,kafanı başka şeylere vermeye bak..

Neden istemediği sencede çok acık değil mi ?? İstememiş işte. Çok takılma yaani

Niye seninle muhatap olmayan adama mesaj atip tersleyesin ki sen ondan hoslandin diye senden hoslanmak zorunda mi? Seni rencide edecek bir sey yapmamis. Madem reddedilince gururun bu kadar inciniyor bir daha erkeklere ilk adimi atma

Niye seninle muhatap olmayan adama mesaj atip tersleyesin ki sen ondan hoslandin diye senden hoslanmak zorunda mi? Seni rencide edecek bir sey yapmamis. Madem reddedilince gururun bu kadar inciniyor bir daha erkeklere ilk adimi atma
O attığı zaman terslemek istiyorum dedim iyi okumadınız sanırım .. hıncını almak istiyorum. Reddedilmis olmam sorun değil zaten bunu düzgün bir şekilde söylememesi sorun sanki ben ona bişey yapmışım gibi davranması sorun.

Daha önce konumda bahsetmiştim. Hoşlandığım bi çocuk vardı hatta hoslantinin ötesinde. Çalıştığım yere geliyordu kendisi sonunda ismini ogrenip Facebooktan eklemiştim. Bi kaç defa mesaj attım niyetimi belli ettim. Sonuçta seni tanımıyorum akışına bırakmak lazım böyle şeyleri gibisinden bir cevap vermisti. Daha sonra da o mesaj atmıştı . İş yerinde karşılaşıp konuştuk tekrar ve sonra yine ben mesaj attım sonra buluşma teklifi etti. Buluşmada da herşey çok güzeldi çok iyi davranmışti beni tanima amaçlı sorular sordu. Neyse buluştuktan sonra üç dört gün hiç mesaj atmadı sonra ben attım bundan bi anlam mı cikarmaliyim gibisinden o da evet gibi bişey dedi. Neyse sonra üç dörtt gün sonra ben salak gibi yine mesaj attım içimde birşeyler olduğunu son kez konuşmak istediğimi falan söyledim. final için ders çalışıyoruz uzun değilse dinlerim dedi bende gerek yok o zaman dedim ve sildim bidaha hiçbisey yazmadım. Ondan iki hafta sonra çalıştığım yere geldi o selam vermeye çalıştı ben yüzüne bile bakmadım sıradan bir müşteri gibi davrandim. Bu olaydan da iki hafta geçti. Ama ben bu durumu yediremiyorum. Gururum çok kırıldı. Neden hayır dedi onu bile bilmiyorum ama içimden atamıyorum 24 saat aklımda soru işaretlerii deliriyorum.
Hayır olumsuz olabilir ama neden bunu güzelce soylemedi. Neden konuşmak istediğimde sanki ona kötü bişey yapmışım gibi geçiştirdi. Hiç mı merak etmedi ne söyleyeceğimi. Normalde de o kadar rahat bir insanım ki kimseye kin tutmadım. Terk edidigim zaman bile bu kadar uzulmeyen kısa sürede atlatan bi insanim. Şimdi hırs yaptım bir mesaj atsa terslesem istiyorum ama yok atmıyor. kafamda sürekli neden neden neden napicam bilmiyorum bir aydır bu psikolojiden cikamiyorum
Erkeklere ilgiyi f0azl0a gosterince ters tepiyor bukadar belli etmeseydin o gelicekti brlki

O attığı zaman terslemek istiyorum dedim iyi okumadınız sanırım .. hıncını almak istiyorum. Reddedilmis olmam sorun değil zaten bunu düzgün bir şekilde söylememesi sorun sanki ben ona bişey yapmışım gibi davranması sorun.
Duzgun bi sekilde soylemis zaten. Sen bundan bi anlam cikarayim mi demissin evet demis o da. Seni begenmedim, seninle ilgilenmiyorum dese daha mi duzgun olacakti

Duzgun bi sekilde soylemis zaten. Sen bundan bi anlam cikarayim mi demissin evet demis o da. Seni begenmedim, seninle ilgilenmiyorum dese daha mi duzgun olacakti
Ben kimseyi bu şekilde reddetmedigim için bana ters geldi. Herşey için teşekkür ederim ama ben bişey hissetmiyorum diyebilirdi

Tanimak istemistir sonra da bi sekilde bi cekim olmamistir. Begenmistir ama hoslanmamistir. Mesafeli durarak belli etmeye calismistir. Bence bu kadar ofkelenecek bisey yapmamis cocuk. Belki aklinda biri var onune bakmak istedi ama olmadi.

Çocuk şans vermis olmamış,sessiz kalması da bu anlama gelir zaten.Sen yine eşeleyince de gayet düzgün cevap vermiş çocuğun üzerine sen gitmişsin ama hırs yapacak bi durum yok ortada.

Belkide hala unutamadığım için ne düşündüğümu bilmiyorum. Ama en başında benim hiç böyle bir niyetim yokken kendisi sürekli bana bakıyordu bundan eminim hiç aklımda bile yoktu her gün geliyordu ve sürekli bakıyordu ve duygularım zamanla çok çok büyüdü bu üç dört aylık bi olay hiç kimseye karşı hissetmediğim şeyleri hissettim ona karşı belki bu yüzden hazmedemiyorum. Belki biraz saçma olacak ama hiç bir adım atma ihtimali yok mu artık sizce? Umudum zaten yok ama yinede bunu istiyorum

Belkide hala unutamadığım için ne düşündüğümu bilmiyorum. Ama en başında benim hiç böyle bir niyetim yokken kendisi sürekli bana bakıyordu bundan eminim hiç aklımda bile yoktu her gün geliyordu ve sürekli bakıyordu ve duygularım zamanla çok çok büyüdü bu üç dört aylık bi olay hiç kimseye karşı hissetmediğim şeyleri hissettim ona karşı belki bu yüzden bu öfkem gönlümü çalıp sonra oralı olmadığı icin. Ben kimseye anlayamadığım bi aşk yaşadım icimde. Her gün çalıştığım yerde akşama kadar onu bekledim o geldiğinde elim ayağıma dolaşıyordu . Ve o sürede birçok insan çıktı karşıma ve ben görmedim bile. Hatta çok yakın bi erkek arkadaşım vardı onunla gezerken bile (küçük bir şehir) o gorur yanlış anlar diye tedirgin olup uzak yürudum. İşte bu ve bunun gibi çok fazla şey varken içimde böyle olmasına dayanamıyorum ssanirim belki biraz saçma olacak ama hiç bir adım atma ihtimali yok mu artık sizce? Umudum zaten yok ama yinede bunu istiyorum

siz israrli mesajlar atiyosunuz diye ayni oranda israrli reddedislermi olmali. herkes kendince yasar biseyleri. arada baslayan birsey mi var da aciklama yapacak. belki kirmk iatemiyo kelimelere dokerek uzak durmayi seciyo. biraz sik bigaz etmeyn kendinizi de karsi tarafi da

siz israrli mesajlar atiyosunuz diye ayni oranda israrli reddedislermi olmali. herkes kendince yasar biseyleri. arada baslayan birsey mi var da aciklama yapacak. belki kirmk iatemiyo kelimelere dokerek uzak durmayi seciyo. biraz sik bigaz etmeyn kendinizi de karsi tarafi da
Zaten olayın üzerinden bi ay geçti bi harekette bulunmadım

daha ne kadar dürüst olsun adam.. 'senden zerre hoşlanmadım' falan mı yazsaydı. Herkes herkesi sevmek zorunda değil zaten.

hazmedilemeyecek bişey yok. kendi yöntemi ile açıkça reddetmiş. daha ne yapsın.

Daha önce konumda bahsetmiştim. Hoşlandığım bi çocuk vardı hatta hoslantinin ötesinde. Çalıştığım yere geliyordu kendisi sonunda ismini ogrenip Facebooktan eklemiştim. Bi kaç defa mesaj attım niyetimi belli ettim. Sonuçta seni tanımıyorum akışına bırakmak lazım böyle şeyleri gibisinden bir cevap vermisti. Daha sonra da o mesaj atmıştı . İş yerinde karşılaşıp konuştuk tekrar ve sonra yine ben mesaj attım sonra buluşma teklifi etti. Buluşmada da herşey çok güzeldi çok iyi davranmışti beni tanima amaçlı sorular sordu. Neyse buluştuktan sonra üç dört gün hiç mesaj atmadı sonra ben attım bundan bi anlam mı cikarmaliyim gibisinden o da evet gibi bişey dedi. Neyse sonra üç dörtt gün sonra ben salak gibi yine mesaj attım içimde birşeyler olduğunu son kez konuşmak istediğimi falan söyledim. final için ders çalışıyoruz uzun değilse dinlerim dedi bende gerek yok o zaman dedim ve sildim bidaha hiçbisey yazmadım. Ondan iki hafta sonra çalıştığım yere geldi o selam vermeye çalıştı ben yüzüne bile bakmadım sıradan bir müşteri gibi davrandim. Bu olaydan da iki hafta geçti. Ama ben bu durumu yediremiyorum. Gururum çok kırıldı. Neden hayır dedi onu bile bilmiyorum ama içimden atamıyorum 24 saat aklımda soru işaretlerii deliriyorum.
Hayır olumsuz olabilir ama neden bunu güzelce soylemedi. Neden konuşmak istediğimde sanki ona kötü bişey yapmışım gibi geçiştirdi. Hiç mı merak etmedi ne söyleyeceğimi. Normalde de o kadar rahat bir insanım ki kimseye kin tutmadım. Terk edidigim zaman bile bu kadar uzulmeyen kısa sürede atlatan bi insanim. Şimdi hırs yaptım bir mesaj atsa terslesem istiyorum ama yok atmıyor. kafamda sürekli neden neden neden napicam bilmiyorum bir aydır bu psikolojiden cikamiyorum
Seni yedeğe atıyor bence ne evet diyo ne hayır..belki suan uğraştığı istediği biri de olabilir

Back
X