- 12 Kasım 2016
- 162
- 32
- 28
Daha önce konumda bahsetmiştim. Hoşlandığım bi çocuk vardı hatta hoslantinin ötesinde. Çalıştığım yere geliyordu kendisi sonunda ismini ogrenip Facebooktan eklemiştim. Bi kaç defa mesaj attım niyetimi belli ettim. Sonuçta seni tanımıyorum akışına bırakmak gibisinden bir cevap vermisti. Daha sonra da o mesaj atmıştı . İş yerinde karşılaşıp konuştuk tekrar ve sonra yine ben mesaj attım sonra buluşma teklifi etti. Buluşmada da herşey çok güzeldi çok iyi davranmışti beni tanima amaçlı sorular sordu. Neyse buluştuktan sonra üç dört gün hiç mesaj atmadı sonra ben attım bundan bi anlam mı cikarmaliyim gibisinden o da evet gibi bişey dedi. Neyse sonra üç dörtt gün sonra ben salak gibi yine mesaj attım içimde birşeyler olduğunu son kez konuşmak istediğimi falan söyledim. final için ders çalışıyoruz uzun değilse dinlerim dedi bende gerek yok o zaman dedim ve sildim bidaha hiçbisey yazmadım. Ondan iki hafta sonra çalıştığım yere geldi o selam vermeye çalıştı ben yüzüne bile bakmadım sıradan bir müşteri gibi davrandim. Bu olaydan da iki hafta geçti. Ama ben bu durumu yediremiyorum. Gururum çok kırıldı. Neden hayır dedi onu bile bilmiyorum ama içimden atamıyorum24 saat aklımda soru işaretlerii deliriyorum.
Hayır olumsuz olabilir ama neden bunu güzelce soylemedi. Neden konuşmak istediğimde sanki ona kötü bişey yapmışım gibi geçiştirdi. Hiç mı merak etmedi ne söyleyeceğimi. Normalde de o kadar rahat bir insanım ki kimseye kin tutmadım. Terk edildogim zaman bile bu kadar uzulmeyen kısa sürede atlatan bi insanim. Şimdi hırs yaptım bu mesaj atsa terslesem istiyorum ama yok atmıyor. kafamda sürekli neden neden neden napicam bilmiyorum bir aydır bu ppsikolojiden cikamiyorum
Hayır olumsuz olabilir ama neden bunu güzelce soylemedi. Neden konuşmak istediğimde sanki ona kötü bişey yapmışım gibi geçiştirdi. Hiç mı merak etmedi ne söyleyeceğimi. Normalde de o kadar rahat bir insanım ki kimseye kin tutmadım. Terk edildogim zaman bile bu kadar uzulmeyen kısa sürede atlatan bi insanim. Şimdi hırs yaptım bu mesaj atsa terslesem istiyorum ama yok atmıyor. kafamda sürekli neden neden neden napicam bilmiyorum bir aydır bu ppsikolojiden cikamiyorum