Hazmedemiyorum !

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
Şimdi konu şöyle hanımlar..
Burada iyi bi apartmanda kiracıyız..
Ev sahibimiz müteahhit aynı zamanda başka apartmanları da var ..
Burada 3 aydır oturuyoruz ben eşimin kirayı elden verdiğini gerçekten bilmiyordum..
Dün öğrendim ve cok zoruma gitti ..
Adam resmen vergi kaçırıyor .
O kadar zenginlikte kapısının önünde 3 arabası var.
Bunu devletime ihanet kabul ediyorum .
Ve ben bu adamı şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edebilirim kimliğim ifşa olmadan .

Son düzenleme:
taşınmadan bulaşmayın bence
ev bakın taşının sonra gizliden şikayet edersinzi

taşınmadan bulaşmayın bence
ev bakın taşının sonra gizliden şikayet edersinzi
Aslında hemen taşınmak istiyorum ama şartlar müsait degıl her an tayin çıkma durumu da var burdan tamamen de gidebiliriz ama düşündükçe sinir oluyorum..

İyi de sizin elinizde hiç bi şey yok.Eşiniz evi tutarken düşünmeliydi bunu.
Şu an kimliğinizi belli etmeden nasıl şikayet edeceksiniz.Tek şahit siz ve kocanız :)
Şikayet etseniz bile evlerine bağlı insanlar adamı ele vermeyebilir.Geriye siz kalırsınız

Aslında hemen taşınmak istiyorum ama şartlar müsait degıl her an tayin çıkma durumu da var burdan tamamen de gidebiliriz ama düşündükçe sinir oluyorum..
Şu an yapacağınız şey başınızı derde sokabilir
Temkinli olmakta fayda var
Bu insanların size nasıl zarar verebileceğini tahmin bile edemezsiniz
Bence taşınma durumunuz netleşsin biraz bekleyin

Şikayet edebilirsiniz ama büyük bi ceza almayacaktır.Ayrıca eşiniz kabul etmiş bu durumu, şikayet etme fikrinizin adamın siyasi görüşünü öğrendikten sonra gelmesi de garip kusura bakmayın.

Ne alaka siyasi görüşü öğrendikten sonra hanım efendi .
Eşim elden alınınca vergi kaçırıldığını bilmiyor ben okuduğum bölümle alakalı olarak duydugum anda böyle olduğunu bildiğim için dünden beri eşime kızıyorum.
Tek şahit ben ve kocam da değil bütün apartmandan muhtemelen elden alıyor .
Kim olursa olsun şikayet ederdim ama siyasi görüşü bu vatana ihanet türündense daha bi hırsla şikayet ederim hanfendi yanlış ne ?

Ayrıca nasıl elimde bişey Yok kimse şahitlik etmese bile 3 aydır oturuyorum banka makbuzu yok kirayi ödediğine dair bu da bi kanıttır.

Kim elden almıyor ki ? Doğru düzgün bankaya yatıran ve beyan eden çok az insan vardır bence...
Atamanı bekle ev işiyle uğraşma ki bence de üç beş kuruşla yırtar ev sahibi.

Şu an yapacağınız şey başınızı derde sokabilir
Temkinli olmakta fayda var
Bu insanların size nasıl zarar verebileceğini tahmin bile edemezsiniz
Bence taşınma durumunuz netleşsin biraz bekleyin
Haklısınız .
Ama insan beklemek istemiyor vergi verme en iyi imkanlardan yararlan lüks yasa devletini sevme fln ..
Uzaktan geldim eşim tutmuştu evi cok araştırmadan maalesef inş bi an önce tayin çıkar da şikayet hemen edebilirim

Kim elden almıyor ki ? Doğru düzgün bankaya yatıran ve beyan eden çok az insan vardır bence...
Atamanı bekle ev işiyle uğraşma ki bence de üç beş kuruşla yırtar ev sahibi.
3 5 kuruşla yırtsın ama en azından bundan sonra vergi verir .
Evet herkes bunu yapıyor cok acı.

Bence hic kendi kimliginizi ifsa etmeden ilgili birime bir mail atabilirsiniz. Tanik sahit vs gerektiren bir durum yok, sonucta bir suru kiraci var ve bankadan havale yapmamis hic biri. Incelemesi cok kolay bir durum.

Bence hic kendi kimliginizi ifsa etmeden ilgili birime bir mail atabilirsiniz. Tanik sahit vs gerektiren bir durum yok, sonucta bir suru kiraci var ve bankadan havale yapmamis hic biri. Incelemesi cok kolay bir durum.
Evet işte bende bu yüzden hemen etmek istiyorum ilgili birime mail atmak umarım işe yarar genel bi kontrol gibi gelip baksalar hiç değilse herşey ayan beyan ortada.
Teşekkür ederim fikriniz için.

Siyasi görüş derken ne demek istediğinizi şimdi anladım ben ya pardon.Şikayet edin elbette ama dikkatli olun yinede zaten büyük bi cezası da yok zarar gören siz olmayın allah korusun

Siyasi görüş derken ne demek istediğinizi şimdi anladım ben ya pardon.Şikayet edin elbette ama dikkatli olun yinede zaten büyük bi cezası da yok zarar gören siz olmayın allah korusun
Anladım sorun değil..
Ben devasa paralar ödesin istemiyorum biliyorum cezaları ama yine de ödesin ne olursa .
Asıl önemli olan bundan sonrası için banka aracılığıyla almak zorunda kalıcak kiraları ve vergisini düzgün ödiyecek..
Bi kaç tane apartmanı olduğu için bu vesileyle onlarda araştırılır ve orda da aynı şeyi yapıyorsa ceza katlanır ..
En mantıklısı da bi an önce tayinimiz çıkar ve çıkar çıkmaz şikayet etmek sanırım..
Teşekkür ederim .

Bir laf var; minareyi çalan kılıfını hazırlar. Bence uğraşmayın, işler daha da karışabilir. Şikayet etsende birşey değişmez...

Maliye ye şikayet edeceksiniz.
Devlet bizden gelir vergisi olarak nisan ayından itibaren vergi kesmeye başlıyor. Aralık ayında aldığı vergi bir ev kirasına bedel. Vergi kaçıranların cezasını biz çekiyoruz.

Biz de doğuda memuruz.Öyle esnaf var ki dükkan ruhsatsız,elektrik kaçak,içerde 3 -4 tane elektrikli ısıtıcı.E nasılsa biz kaçak kullanım bedelini fazla fazla ödüyoruz.

Hassasiyetini çok iyi anlıyorum.İnsan yaşayıp görünce haykırası geliyor bazen.Ama bu insanlar sağır,umursamaz,birbirlerini kolluyorlar Ne kaçırırlarsa kar.Her türlü olanaktan faydalanıp hiçbirşey yapmamak gayesindeler.

Belki de sürekli huzursuz olmaları bu yüzden.Ne kadar varlıklı olursalar olsunlar Bi huzursuzluk mutsuzluk var.

Uzadı.Şikayet edersen bişey çıkacağını sanmıyorum.Üzülürsün gibi.İnşallah tayininiz olur güzel bir yere gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…