- Konu Sahibi Pirayeeeee
-
adamın kirayı elden aldığını vergi kaçırdığını yeni öğrenmiş,şikayet etmeli tabiki de ,sizi niye rahatsız etti kiAdamın sıyası görüşü sanane .Adamın görüşüne hazmetmeyınce şikayet aklına geldı.???
Benı rahatsız etmedı hanım efendı.Adamın sıyası duşuncesının altını cızmış bana ne ben ınsan olarak bakıyorum çok haklı bır konuda adamın duşuncesı ıle haksız buldum. Çok rahatsız sa adamın evınden cıksın şikayette de bulunsun.adamın kirayı elden aldığını vergi kaçırdığını yeni öğrenmiş,şikayet etmeli tabiki de ,sizi niye rahatsız etti ki
Adamın sıyası görüşü sanane .Adamın görüşüne hazmetmeyınce şikayet aklına geldı.???
Adamın sıyası görüşü sanane .Adamın görüşüne hazmetmeyınce şikayet aklına geldı.???
+1Benı rahatsız etmedı hanım efendı.Adamın sıyası duşuncesının altını cızmış bana ne ben ınsan olarak bakıyorum çok haklı bır konuda adamın duşuncesı ıle haksız buldum. Çok rahatsız sa adamın evınden cıksın şikayette de bulunsun.
bende uzun sure kırada oturdum sozlesmem vardı ama hep elden verdım kıramı....vergı kaçırmak oldugunu bılmıyordum ama bankanın bellı bır komısyon aldıgını o nedenle elden kıra alımını tercıh ettıklerını bılıyorum..Şimdi konu şöyle hanımlar..
Doğu da bi şehirde memuriyet dolayısıyla bulunuyoruz .
Burada iyi bi apartmanda kiracıyız..
Ev sahibimiz müteahhit aynı zamanda başka apartmanları da var ..
Sonradan öğrendim ki siyasi görüşü hiç hoşuma gitmedi anlamışsınızdır .
Burada 3 aydır oturuyoruz ben eşimin kirayı elden verdiğini gerçekten bilmiyordum..
Dün öğrendim ve cok zoruma gitti ..
Adam resmen vergi kaçırıyor .
O kadar zenginlikte kapısının önünde 3 arabası var.
Bunu devletime ihanet kabul ediyorum .
Ve ben bu adamı şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edebilirim kimliğim ifşa olmadan .
Ayrıca nasıl elimde bişey Yok kimse şahitlik etmese bile 3 aydır oturuyorum banka makbuzu yok kirayi ödediğine dair bu da bi kanıttır.
adamın vergi kaçırdığını söylemeniz için vergi beyannamesini görmek gerek.Şimdi konu şöyle hanımlar..
Doğu da bi şehirde memuriyet dolayısıyla bulunuyoruz .
Burada iyi bi apartmanda kiracıyız..
Ev sahibimiz müteahhit aynı zamanda başka apartmanları da var ..
Sonradan öğrendim ki siyasi görüşü hiç hoşuma gitmedi anlamışsınızdır .
Burada 3 aydır oturuyoruz ben eşimin kirayı elden verdiğini gerçekten bilmiyordum..
Dün öğrendim ve cok zoruma gitti ..
Adam resmen vergi kaçırıyor .
O kadar zenginlikte kapısının önünde 3 arabası var.
Bunu devletime ihanet kabul ediyorum .
Ve ben bu adamı şikayet etmek istiyorum nereye şikayet edebilirim kimliğim ifşa olmadan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?