- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
Yasiniz kac? Daha kucukseniz zamanla ben gibi olursunuz diyecem deTeşekkür ederim deneyeceğim
keşke benim de öyle olsaydı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasiniz kac? Daha kucukseniz zamanla ben gibi olursunuz diyecem deTeşekkür ederim deneyeceğim
keşke benim de öyle olsaydı
21 :s bu kadar takmamın sebebi sanırım ona farklı hislerimde vardı ondan.=(Yasiniz kac? Daha kucukseniz zamanla ben gibi olursunuz diyecem de![]()
başka kişileri de etkilemese keşke o şahıs.Umursamiyorum. Herkes ederi gibi davranır. Kalitesi de buradan belli olur o kişinin. Sevinmek lazım aslında yüzünü görebildiğimiz için. Eyvallah der geçerim.
21
başka kişileri de etkilemese keşke o şahıs.
Buna tecrube deniyor.derslere odaklanip kendine yatirim yaparsan iyi tecrube ofkene yanilip arkadasini dusinerek zaman harcarsan kotu tecrube.olayı özet geçecek olursak eski en yakın arkadaşım eskiden ona anlattığım ne varsa başkalarına değiştirip ya da abartıp diğer kişilere anlatıyor. onunla her ne kadar artık konuşmasak da hala hakkımda konuştuğunu bilmek duymak canımı sıkıyor. böyle şeyler yaptığı için ona sinirlenirken bir yandan da kendime çok kızıyorum, ona kullanabileceği şeyler verdiğim için ama tabi o zaman nerden bilebilirim. şu anki arkadaşlarımı da etkileyecek diye korkuyorum. ama asıl problem sürekli sinirlenmekten çok yoruldum sürekli eski en yakın arkadaşım olan kişiye kinlenip duruyorum. ona o kadar çok değer vermiş ve yakın hissetmiştim ki aklıma gelen şeyleri düşünmeden anlatıyordum ve şimdi bunun acısını çekiyorum. hafta içi her gün onu görmek zorundayım az da olsa.
içimdeki öfke kaç hafta olmasına karşın geçmiyor. belki şu anki arkadaşlarımı da etkileyecek etkilesin diyorum ama içimdeki gurur ego her neyse onu susturamıyorum.
bu hisleri geçirmenin bi yolu var mı? siz hazmedemediğiniz şeyleri nasıl hazmediyorsunuz? eğer ders çalışmama engel olmasa ben de zamanla geçer diyeceğim ama aklıma geldikçe yada bişeyler duydukça, onu gördükçe sinirden çalışamıyor hatta hiçbişey yapamıyorum
Tolerans tanıdığım kişi kim olursa olsun defalarca beni salaklar yerine koyuyorsa davranışlarına devam ediyorsa aramıza duvar koyuyorum ve o duvar hiç yıkılmıyor.olayı özet geçecek olursak eski en yakın arkadaşım eskiden ona anlattığım ne varsa başkalarına değiştirip ya da abartıp diğer kişilere anlatıyor. onunla her ne kadar artık konuşmasak da hala hakkımda konuştuğunu bilmek duymak canımı sıkıyor. böyle şeyler yaptığı için ona sinirlenirken bir yandan da kendime çok kızıyorum, ona kullanabileceği şeyler verdiğim için ama tabi o zaman nerden bilebilirim. şu anki arkadaşlarımı da etkileyecek diye korkuyorum. ama asıl problem sürekli sinirlenmekten çok yoruldum sürekli eski en yakın arkadaşım olan kişiye kinlenip duruyorum. ona o kadar çok değer vermiş ve yakın hissetmiştim ki aklıma gelen şeyleri düşünmeden anlatıyordum ve şimdi bunun acısını çekiyorum. hafta içi her gün onu görmek zorundayım az da olsa.
içimdeki öfke kaç hafta olmasına karşın geçmiyor. belki şu anki arkadaşlarımı da etkileyecek etkilesin diyorum ama içimdeki gurur ego her neyse onu susturamıyorum.
bu hisleri geçirmenin bi yolu var mı? siz hazmedemediğiniz şeyleri nasıl hazmediyorsunuz? eğer ders çalışmama engel olmasa ben de zamanla geçer diyeceğim ama aklıma geldikçe yada bişeyler duydukça, onu gördükçe sinirden çalışamıyor hatta hiçbişey yapamıyorum
En başta benimle ilgili bişey dediğini öğrendiğimde baya bi kavga ettik artık konuşmuyoruzEee git soyle
Bir daha hakkimda ileri geri konusirsan sacini basini yolarim senin..de
21 mi21 :s bu kadar takmamın sebebi sanırım ona farklı hislerimde vardı ondan.=(
başka kişileri de etkilemese keşke o şahıs.
O kişiyle iletişimim kesilmediği sürece ben de aynı şekilde çemkiriyorum. Çemkirdim deÇemkirerek hazmediyorum ben. Kırabileceğim kadar kırmaya çalışıyorum, epey zorluyorum. Olayın boyutuna bağlı olarak daha da çirkinleşebilirim. Tahrik eder sırlarını döker ss alır bende yayarım. Vakit ve olayın önemine bağlı. Ama bazende çok üşenirim, zıkkım yesin derim sadece.
Amaan, bu mu hayatınızdaki en önemli şey? Ders çalışın güzel bi gelecek için. Kız hem kazık atıyor hem vakit çalışıyor hem geleceğini etkiliyoe. Oh vallahi.