Hazmediğiniz olayları nasıl aşıyorsunuz?

Umursamiyorum. Herkes ederi gibi davranır. Kalitesi de buradan belli olur o kişinin. Sevinmek lazım aslında yüzünü görebildiğimiz için. Eyvallah der geçerim.

Yasiniz kac? Daha kucukseniz zamanla ben gibi olursunuz diyecem de :KK45:
21 :s bu kadar takmamın sebebi sanırım ona farklı hislerimde vardı ondan.=(
Umursamiyorum. Herkes ederi gibi davranır. Kalitesi de buradan belli olur o kişinin. Sevinmek lazım aslında yüzünü görebildiğimiz için. Eyvallah der geçerim.
başka kişileri de etkilemese keşke o şahıs.

21
başka kişileri de etkilemese keşke o şahıs.

Etkiliyorlar. Etkilesinler. Yani önceden ben de takardim ama benim insanlarin gözünde nasıl gorundugum değil Allah nazarında nasıl gorundugum önemli.
Bir laf var ya 'elin ağzı torba değil ki buzesin'. Belli bir amacı, hayat gayesi olmayan; belli akıl olgunluguna erisememis insanlar, insanların kusurlarıyla uğraşır.

olayı özet geçecek olursak eski en yakın arkadaşım eskiden ona anlattığım ne varsa başkalarına değiştirip ya da abartıp diğer kişilere anlatıyor. onunla her ne kadar artık konuşmasak da hala hakkımda konuştuğunu bilmek duymak canımı sıkıyor. böyle şeyler yaptığı için ona sinirlenirken bir yandan da kendime çok kızıyorum, ona kullanabileceği şeyler verdiğim için ama tabi o zaman nerden bilebilirim. şu anki arkadaşlarımı da etkileyecek diye korkuyorum. ama asıl problem sürekli sinirlenmekten çok yoruldum sürekli eski en yakın arkadaşım olan kişiye kinlenip duruyorum. ona o kadar çok değer vermiş ve yakın hissetmiştim ki aklıma gelen şeyleri düşünmeden anlatıyordum ve şimdi bunun acısını çekiyorum. hafta içi her gün onu görmek zorundayım az da olsa.
içimdeki öfke kaç hafta olmasına karşın geçmiyor. belki şu anki arkadaşlarımı da etkileyecek etkilesin diyorum ama içimdeki gurur ego her neyse onu susturamıyorum.
bu hisleri geçirmenin bi yolu var mı? siz hazmedemediğiniz şeyleri nasıl hazmediyorsunuz? eğer ders çalışmama engel olmasa ben de zamanla geçer diyeceğim ama aklıma geldikçe yada bişeyler duydukça, onu gördükçe sinirden çalışamıyor hatta hiçbişey yapamıyorum
Buna tecrube deniyor.derslere odaklanip kendine yatirim yaparsan iyi tecrube ofkene yanilip arkadasini dusinerek zaman harcarsan kotu tecrube.

Çemkirerek hazmediyorum ben. Kırabileceğim kadar kırmaya çalışıyorum, epey zorluyorum. Olayın boyutuna bağlı olarak daha da çirkinleşebilirim. Tahrik eder sırlarını döker ss alır bende yayarım. Vakit ve olayın önemine bağlı. Ama bazende çok üşenirim, zıkkım yesin derim sadece.

Amaan, bu mu hayatınızdaki en önemli şey? Ders çalışın güzel bi gelecek için. Kız hem kazık atıyor hem vakit çalışıyor hem geleceğini etkiliyoe. Oh vallahi.

olayı özet geçecek olursak eski en yakın arkadaşım eskiden ona anlattığım ne varsa başkalarına değiştirip ya da abartıp diğer kişilere anlatıyor. onunla her ne kadar artık konuşmasak da hala hakkımda konuştuğunu bilmek duymak canımı sıkıyor. böyle şeyler yaptığı için ona sinirlenirken bir yandan da kendime çok kızıyorum, ona kullanabileceği şeyler verdiğim için ama tabi o zaman nerden bilebilirim. şu anki arkadaşlarımı da etkileyecek diye korkuyorum. ama asıl problem sürekli sinirlenmekten çok yoruldum sürekli eski en yakın arkadaşım olan kişiye kinlenip duruyorum. ona o kadar çok değer vermiş ve yakın hissetmiştim ki aklıma gelen şeyleri düşünmeden anlatıyordum ve şimdi bunun acısını çekiyorum. hafta içi her gün onu görmek zorundayım az da olsa.
içimdeki öfke kaç hafta olmasına karşın geçmiyor. belki şu anki arkadaşlarımı da etkileyecek etkilesin diyorum ama içimdeki gurur ego her neyse onu susturamıyorum.
bu hisleri geçirmenin bi yolu var mı? siz hazmedemediğiniz şeyleri nasıl hazmediyorsunuz? eğer ders çalışmama engel olmasa ben de zamanla geçer diyeceğim ama aklıma geldikçe yada bişeyler duydukça, onu gördükçe sinirden çalışamıyor hatta hiçbişey yapamıyorum
Tolerans tanıdığım kişi kim olursa olsun defalarca beni salaklar yerine koyuyorsa davranışlarına devam ediyorsa aramıza duvar koyuyorum ve o duvar hiç yıkılmıyor.

Hazmedemiğim bir olay yaşamıştım ben de yillar önce, o kadar ki rüyalarima geçip kalp atışlarımın hızı uyandırıyordu beni üç kere aynı rüyayı gördüm baktım ki kalp krizi geçireceğim nefesim daralır kalbim ağrirdi soyleyemediklerimi soyler bagirir çağırırdim. Yakınlarıma aktardim olayı o zaman bile hüngür hüngür ağlardim. En son şakaya vurdum. İnsanlara komik olarak anlattım güldüm geçtim. Ama ilk iki yıl hiç sinirim geçmedi.

İlahi adalete güven, senin arkadaş değiştirip anlatarak hakkına giriyor, Allah'a havale et ve kendi sağlığın için aklına getirerek üzme kendini, derslerinin zamani gecer ve sonra ayri vicdan yaparsin neden calisamadim o vakitler diye. İstersen yürüyüş yap sık sık adapte olmani sağlayıp stres atmanı sağlayacak aklını dağıtacak bir meşguliyet bul.

Ustune yenileri geliyor
Bir zaman sonra amaaan diyosun
Bir zamanlar cok yakinim olan cok sey paylastigim ailenin kizi aklima geliyor argo bir sey derdi mesela ona hala guleriz ama o aile bile cok kotu seyler yasatti.
Aslinda kendi cinsine ilgisi olan kizinin erkek arkadasi ile olan iliskisini destekledi ve aniden bizle baglantisini kesti ustelik cok ciddi can yakarak bizi mecbur birakti ki sirlari ortaya cikmasin.. hayat bu kdr iste..

Size yaşattıklari için affedin onu .onun da kendisine göre gerekceleri vardır böyle düşünün, zaten tepkinizi koymuşsunuz diyeceginizi demişsiniz ,ben çözümü böyle buldum.Sinirlenmiyorum benden uzak olsun diyorum sadece.

Hazmedemediğimi anladığımdan beri sorun yaşadığım kişiye direk diyeceklerimi deyip bir güzel içimi boşaltıyorum. Sonra onlar sağ ben selamet deyip önüme bakıyorum:KK49:

Çemkirerek hazmediyorum ben. Kırabileceğim kadar kırmaya çalışıyorum, epey zorluyorum. Olayın boyutuna bağlı olarak daha da çirkinleşebilirim. Tahrik eder sırlarını döker ss alır bende yayarım. Vakit ve olayın önemine bağlı. Ama bazende çok üşenirim, zıkkım yesin derim sadece.

Amaan, bu mu hayatınızdaki en önemli şey? Ders çalışın güzel bi gelecek için. Kız hem kazık atıyor hem vakit çalışıyor hem geleceğini etkiliyoe. Oh vallahi.
O kişiyle iletişimim kesilmediği sürece ben de aynı şekilde çemkiriyorum. Çemkirdim de :D sadece su an mutlu olması batıyor sanırım bana

Back
X