Haznedar vital hospital

Ben de orda devam ediyodum ama içime sinmeyen bişeyler oldu nedense ,hastane küçük yenidoğan ünitesi yok vs ama fiyat olarak diğer yerlere göre cok uygun doğum fiyatları ayrıca Didem hanım whatsapp üzerinden vs yazdığınızda gec de olsa dönüş sağlıyor o konuda iyi, Medipol Mega'ya transfer ettim ben kendimi 30.haftamdayım, şartlar daha iyi burda da doktora ulaşmak sıkıntı cok yogunlar ve hastanenin yeri cok tuhaf bi yerde sapa ve uzak, hala kararsızım napmam gerektiği konusunda :KK43:
Yaa bilmiyorum, ben mesela gidemem medipol e falan, dediğiniz gibi yeri çok saçma ve ulaşımı zor. Hele bi de benim gibi evde bekleyen bir çocuk daha varsa, en yakın hastane daha cazip geliyor. Buralarda gidilecek,meltem,vştal bi de medicana var. Melteme hiç gitmedim, iyi şeyle r duymadığım için. Vital ve medicana arasında da vitali tercih ettim. İnşallah pişman olmam ve güzel devam eder.

Benden size tavsiye sakin vital e gitmeyin ben 23.haftama kadwr hep vital e dalga bey e gittim fakat sonuc husran hicbiseyi arastirmiyolar doktor artik yasindan öturu bunamis unutuyo yaltirmasi gereken testleri yaptirmiyo ilgisizlikte cabasi yenidogan bakim uniteside yetersizzzz. Akliniz varsa hic gitmeyin derim eksik hastane bunamis doktor ....

Benden size tavsiye sakin vital e gitmeyin ben 23.haftama kadwr hep vital e dalga bey e gittim fakat sonuc husran hicbiseyi arastirmiyolar doktor artik yasindan öturu bunamis unutuyo yaltirmasi gereken testleri yaptirmiyo ilgisizlikte cabasi yenidogan bakim uniteside yetersizzzz. Akliniz varsa hic gitmeyin derim eksik hastane bunamis doktor ....
Neden öyle dediniz, yani ne oldu da hüsran oldu. Yanlış bi tedavi mi veya eksik bi şey mi. Nee yani ne oldu. Somut bişey söyler misiniz.

Somut bisey : mide bulantilarim bitmedigi icin serum takmayi onerdi dalga bey bizde kabul ettik tabii guveniyosun adam ne derse o agzinin icine bakiyosun..serumun icerigi hakkinda hicbisey soylemedi sadece vucutta kaybedilen elektrolid dengesini duzenliycez dedi bizde guvenerek indik acile serumu taktilar 2 dk gecmedi ki nefessiz kaldim beynim uyustu butun vucudum titremeye basladi ve hafizam gitti acil doktoru yasi olmasina ramen tecrubesiz ne yapicagini sasirdi bi sonra kendime geldigimde dalga bey yanimdaydi ve bana sordugu ilk soru neye alerjin var ??? Sen nasil bi doktorsun ki hastanin neye alerjisi oldugunu bilmiyosun sen o serumla bana ne verildiginin bilgisini neden vermiyosun vs vs vs he bide 6 ay boyunca benden hic kan testi istemedi dudaklarim morariyodu aradim ben bunu dedim dudaklarim morariyo normal mi hayir degil kan sayimi yaptir dedi yaptirdim vucudumda ki kan depolarim demir depolarim bosalmis sen nasil ayaktasin diyolar bana dalga gördü kanin bitmis dedi ve oyle kan ilaci yazdi adama demesek dudaklarim morariyo almam gereken ilaci vermiycek bana takviye vermiycek. Simdi baska doktora basladim bu yasadigimiz aci tecrubeden sonra o harika adam gozumde bunak bi adam oldu ve guvenim hic kalmadi haliyle onun yuzunden oluyoduk bende bebegimdeeeee.... simdiki doktor balik yagi vitaminler bi suru ek takviye verdi ve dediki bunlar icin gec bile kalmissin sen yani iyi arastirin bu hastaneyi ve doktoru iyi gunler

Somut bisey : mide bulantilarim bitmedigi icin serum takmayi onerdi dalga bey bizde kabul ettik tabii guveniyosun adam ne derse o agzinin icine bakiyosun..serumun icerigi hakkinda hicbisey soylemedi sadece vucutta kaybedilen elektrolid dengesini duzenliycez dedi bizde guvenerek indik acile serumu taktilar 2 dk gecmedi ki nefessiz kaldim beynim uyustu butun vucudum titremeye basladi ve hafizam gitti acil doktoru yasi olmasina ramen tecrubesiz ne yapicagini sasirdi bi sonra kendime geldigimde dalga bey yanimdaydi ve bana sordugu ilk soru neye alerjin var ??? Sen nasil bi doktorsun ki hastanin neye alerjisi oldugunu bilmiyosun sen o serumla bana ne verildiginin bilgisini neden vermiyosun vs vs vs he bide 6 ay boyunca benden hic kan testi istemedi dudaklarim morariyodu aradim ben bunu dedim dudaklarim morariyo normal mi hayir degil kan sayimi yaptir dedi yaptirdim vucudumda ki kan depolarim demir depolarim bosalmis sen nasil ayaktasin diyolar bana dalga gördü kanin bitmis dedi ve oyle kan ilaci yazdi adama demesek dudaklarim morariyo almam gereken ilaci vermiycek bana takviye vermiycek. Simdi baska doktora basladim bu yasadigimiz aci tecrubeden sonra o harika adam gozumde bunak bi adam oldu ve guvenim hic kalmadi haliyle onun yuzunden oluyoduk bende bebegimdeeeee.... simdiki doktor balik yagi vitaminler bi suru ek takviye verdi ve dediki bunlar icin gec bile kalmissin sen yani iyi arastirin bu hastaneyi ve doktoru iyi gunler
Çok teşekkür ederim, benim doktorum Didem Hanım zaten, bayramda o olmadığı için dalga beyemıauane olduk. Didem hanım herşeye bakıyor, Ayy gözüm korktu valla

Rica ederim bi tanidigimizda ona gidiyodu ve erken doğum yapti sancisi basladi suyu geldi 8 aylikti bebek ve hastane kabul etmedi biz bu dogumu gerceklestiremeyiz cunku yenidogan unitemiz erken doğum icin yeterli degil dedilerrrr yani eksik dolu bi hastane. Anca 9 ay dogan bebeklet icin yeterli herseyleri sorunsuz gebelik zamaninda dogan bebekler onun disinda sorunlu dogumlardada bebegi baska hastaneye yolluyolar sen vitalde bebegin baska yerde yani bu eksikliklerde göz önünde bulundurulmali.

P pastadelisi cnım dün akşam arkadaşım ın suyu geldi diye vital e gitmişler evine yakın ne suyu olduğunu anlayamamışlar ama Doğum yaparsan alamam demiş Didem hanım Yeni doğan bakım ünitesi 1. Dereceymiş 3. Derece olması gerekirmiş

Yok artık gerçekten mi
P pastadelisi cnım dün akşam arkadaşım ın suyu geldi diye vital e gitmişler evine yakın ne suyu olduğunu anlayamamışlar ama Doğum yaparsan alamam demiş Didem hanım Yeni doğan bakım ünitesi 1. Dereceymiş 3. Derece olması gerekirmiş
Yok artık gerçekten mi, ya ben Didem hanıma gitmiyorum artık, çünkü hiç bi zaman ulaşamıyorum, hep izinli. Dalga beyle devam ediyorum kendisinden çook memnunum, çok iyi çok rahatlatan,, uzun uzun cevaplar veren bi doktor. Çok sıcak çok samimi. Kendimi rahat hissediyorum. Ama bu konuyu gittiğimde soracam, haftaya randevum çünkü. Ne demek bu 1.derece, 3.derece.böyle bişey olabilir mi

Evet bende gitmiycem cnım bide pis miş dedi arkadaş çarşaflar kirliymiş üstüne serilen kağıt gibi şeyden yokmuş başka bir odada sancılarına bakmışlar bende iyice soğudum

Medicana pahali evet. Mega medipolle bi gorus bence derya hanim var docentt herkes onu cok ovuyo biz ona basliycaz. Hem hastane buyuk her turlu imkan var ve univ hastanesi hemde doktor cok iyi diyolar ve dogum ucretleride uygun diye duydum ☺

Back
X