Saç Uzatma Yöntemleri hc hair care complex maceram (resimli)

benim gibi kullanıp memnun kalanlar kalmayanlar?

• Ankete Katılan
    7

siyah-kulkedisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
3
1
Merhaba kızlar. Bende saçlarımla uğraşmaya çok vakit bulamadığımdan saylı kür deneyebildim. Vitaminler, sinemaki lavnta kürleri yağlar vs. sıkıldım artık dedim parasını vereyim bilinen bi markayla yoluma devam edeyim. :) İnternet altyapısında bayağı bir araştırma yaptım herkesin övdüğü şey hc hair care complexdi. Ya dedim bunlar reklam yapıyor da olabilir, kadınlar kulubunde de baktım, bazıları kaşıntı ve kepekten şikayet etmiş bende olmadı. Sonuç olarak alma kararı aldım geçen hafta en uygun fiyatlı kendi sitesinden buldum. ovex adlı bi terapiyle birlikte 55 tl ye aldım. Ertesi gün elime ulaştı. Bi kozmetik sitesinde daha ucuzdu ama çok geç geliyor ya da gelmiyormuş ondan sitesinden aldım. Geçen hafta başladım 3-4 günde 1 uyguluyorum. Duş öncesi en az 1 saat saçta bekletmek gerekiyor. Şimdi diyorum ki keşke iki kutu alsaymışım. Yine alıcam şuan çok memnunum ve saçlarımda canlanma hissediyorum. Uzadıkça da fotolarını atıp sizinle paylaşacağım. Siz de paylaşın

Son düzenleme:
Merhaba kızlar. Bende saçlarımla uğraşmaya çok vakit bulamadığımdan saylı kür deneyebildim. Vitaminler, sinemaki lavnta kürleri yağlar vs. sıkıldım artık dedim parasını vereyim bilinen bi markayla yoluma devam edeyim. :) İnternet altyapısında bayağı bir araştırma yaptım herkesin övdüğü şey hc hair care complexdi. Ya dedim bunlar reklam yapıyor da olabilir, kadınlar kulubunde de baktım, bazıları kaşıntı ve kepekten şikayet etmiş bende olmadı. Sonuç olarak alma kararı aldım geçen hafta en uygun fiyatlı kendi sitesinden buldum. ovex adlı bi terapiyle birlikte 55 tl ye aldım. Ertesi gün elime ulaştı. Bi kozmetik sitesinde daha ucuzdu ama çok geç geliyor ya da gelmiyormuş ondan sitesinden aldım. Geçen hafta başladım 3-4 günde 1 uyguluyorum. Duş öncesi en az 1 saat saçta bekletmek gerekiyor. Şimdi diyorum ki keşke iki kutu alsaymışım. Yine alıcam şuan çok memnunum ve saçlarımda canlanma hissediyorum. Uzadıkça da fotolarını atıp sizinle paylaşacağım. Siz de paylaşın.Eki Görüntüle 1574099 Eki Görüntüle 1574099 Eki Görüntüle 1574100 Eki Görüntüle 1574099

merakla bekliyorum yorumlarını..

Ben iki şişe bitirdim. Kaşıntı veya kepeklenme gibi bir sorun yaşamadım ama uzama anlamında da hiç bir etkisi olmadı maalesef.

Merhaba kızlar,
Siteye girmeyeli uzun zaman olmuş valla.
Ah ah ne evigenler bepanthenler kırdık kafamıza sinamekiler yılan yağları paraya yazık valla..

Bende hc hair care complex i 8 yıldır kullanıyorum.
Uzama gerçekten inanılmaz.Kimseye sırrımı söylemiyorum uzama genetik diyorum :)
Artık bittikçe aldığım üşenmedikçe sürdüğüm tek yağ bu : )

Dökülme 2 ay düzenli (haftada 2 kez) kullanınca tamamen duruyor.
(bn dr. gittim kan tahlillerimi yaptırdım hiçbir şey eksik değil stres ve bahar geçişleri dedi)

Not: Saçı kurutmasından sikayet edenler var.Bitkisel şampuanlar saçınızı kurutur.
Bitkisel şampuan kullanmazsınız olur biter.Bu bir yağ karışımı nasıl kurutabilir Allah aşkına!
Kendinize uygun şampuanı kullanın o kıza iyi gelmiş denileni almayın!

Tüm içerik kendi sitesinde var açın okuyun!
Zaten bir kimyager hazırlıyordu yıllar önce okuduğumda artık gözüm kapalı alıyorum.
55 tl olması lazım kargo ücreti yok zaten 1.5 güne elinizde (en sevdiğimde bu cok hızlılar)

pişman olmazsınız deneyin!! millet 2 kere sürünce kafası orman olsun istiyor.ah hayaller hayaller..

bu arada firmayla hiç alakam yok ürünlerine tapmak dışında hatta kimyager bekarsa talibim :KK70:
kendi halinde 24 yasında çalışan elinden geldikçe bakımlı olmaya çalışan bir kızım.

ama firma gelse gönüllü oynarım reklamında hatta saçımda deneylerini yapabilirler.
Çünkü onları seviyorum.Saçlarım elimde değil kafamda duruyor.

Kendinize iyi bakın kendinizi sevin görüşürüz..

X