Saç Uzatma Yöntemleri Hc kullananlar

ben 4 kür yaptım. öyle çok düzenli değil. iyi geldi yumuşadı kuru uçlar.. şimdilik uzama konusunda hiç bir şey diyemem. ama ikinci şişeyi de denemeyi düşünüyorum.

uzun bir süre kullandım saçlarımı uzatmada bir etkisini görmedim elbette faydası olmuştur .Bence öyle pahalı ürünlere para vermeyin yine bitkisel şampuan alın ,saçınızı kendi haline bırakın.

[merhaba arkadasar,ınternette aastırırken bır sampuan gördum
ısmı HC
kullanan varmı??
varsa sonucları neler lutfan yazarmısınız?[

CADIARZU

ben kullanıyorum 7-8 aydır... kokusu güzel ve saçı yumuşak yapıyor en azından kimyasal içermiyor.. fakat tek başına kullanmak ne kadar mantıklı bilemem tabi.. ben hc complex saç bakım yağını diplere ve saç tellerime uyguluyorum 2-3 saat saçımda bekliyor daha sonra şampuanıyla yıkıyorum ve ovex marka maskesini kökler hariç saçıma uyguluyor 5 dk bekleyip az bir suyla duruluyorum saçımdan tam arındırmadan....saçlarım mis gibi ve yumuşacık oluyor... evet saçı uzattığını düşünüyorum fakat onarıcı bir etki çok gördüğümü söyleyemem... kırıkları asla onarmadı ve saç düzleştiricilerinin oluşturduğu o mısır püskülü görüntüyüde yoketmedi...

kızlar içeriğine bakın ve kendiniz aktardan alarak hazırlayın bakım yağınızı çünkü bende hc yi kullandım ama vaad ettiği gibi bi uzama elde etmedim

Hc ürünlerinden hem complex olan bakım yağını aldım hem de hacim veren şampuanını. Tam bir fiyasko. Şampuan hacim vermek şurda dursun tem tersine yapıştırıyor saçı resmen. Bakım yağı ise saçlarımı sararttı ve dökülme açısından da hiç bir yararını görmedim. Ayrıca bu iki ürünü bitinceye kadar kullandım, öyle bir iki kullanıp gördüğüm sonuç değil yani.

kızlar hc bakım yağı gerçekten mucize gibi..! 2. kullanışım ve saçlarımda belirgın bir farklılık var. röfleli ve uçları lastik gibi uzayan saç uçlarım bile güçlendi. en az 2 saat bekletiyorum saçta ve bone takıyorum. ama hacim veren şampuanı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim... çok ta gerekli değil bence.. yağı mutlaka deneyin..

Arkadaşlar hala kullananlar varmı benim saçım haddinden fazla işlem gördü civciv sarısına boyattım geçen sene ve bi kaç ay sonra koyu kestane yaptım yandı saçlarım ve ensede kestirdim saçlarım geç uzuyor benim ve üzerine zor taranıyo sadece düzleştirici değince yumuşak oluyo çok şey denedim bi ara elidor yeşil kutu ve dalan dolive iyi gelmişti o da şimdi kaşıntı yapıyo kaynak yaptırmak istiyorum ama fiyatlar pahalı ve internette gezinirken bi saat önce hc yağını gördüm sizce kullanmalımıyım saç dökülmem var saçım zor taranıyo kuru ve sert

ben kullanıyorum şuan 3. şişe bitmek üzere. saçlarımda boncuk kaynak vardı çıkarttığım zaman çok dökülmüştü internette dolaşırken gördüm yağ sonuçta zarar vermez diye denedim 1. şişenin bitimine doğru dökülen saçlarım minik minik çıkmaya başlamışlardı :) zaten küçüklükten beri çok nazlı ve çok narin saçlarım vardır. İnce telli oldukları için çabuk kırılıyolardı. 1. şişe bittikten sonra saçımdaki değişikliği herkes farketti daha dolgun ve daha canlı duruyolardı saçlarım ince olduğu için kolay şekil alıyodu ama çok çabuk bozuluyodu çünkü dalgalı bi saçım var . kullandıktan sonra daha güçlü oldu saçlarm eskisi gibi çabuk bozulmadı. 2. şişeyi kullanmaya başladım küçük çıkan saçlarım hızla uzamaya başlamışlardı gerçekten çok hızlı uzuyolar. çok kırık olduğu için 2. şişesin tam ortasında saçlarımın uçlarından aldırdım. genelde çok keserler ya :) kesmedi tam istediğim gibi sadece uçları gitti. kaynaktan sonra yanlarım ve alttaki saçlarım enseme doğru dökülmüştü oraları açık açık duruyodu. Herneyse kestirdim ve şişenin yarımından devam ettim saçlarım hava aldıkları için daha çok ve daha çabuk uzamaya başlamışlardı. Böyle anlatılanlara eskiden inanmazdım ama deneyince o farkı görünce çok şaşırdım şuan 3. şişeyi kullanıyorum ve bitmek üzere gerçekten inanılmaz değişiklik var eskiden saçlarımı toplardım incecik ufacık bişey olurdu şimdi o kadar gürleştiler ki. Gerçekten paranın hakkını veren bi ürün. Kullanmak isteyen olursa sorularınız olursa sorabilirsiniz :)
Canım merahaba hala ürünü kullanıyomusun ve etkisi devam ettimi benim saçım boyadan öok zarar gördü aşırı dökülmeye başldı kaynak yaptırmayı düşünüyosum üç saattir bu ürünü araştırıyorum almalımıyım

Back
X