ben kullanıyorum şuan 3. şişe bitmek üzere. saçlarımda boncuk kaynak vardı çıkarttığım zaman çok dökülmüştü internette dolaşırken gördüm yağ sonuçta zarar vermez diye denedim 1. şişenin bitimine doğru dökülen saçlarım minik minik çıkmaya başlamışlardı :) zaten küçüklükten beri çok nazlı ve çok narin saçlarım vardır. İnce telli oldukları için çabuk kırılıyolardı. 1. şişe bittikten sonra saçımdaki değişikliği herkes farketti daha dolgun ve daha canlı duruyolardı saçlarım ince olduğu için kolay şekil alıyodu ama çok çabuk bozuluyodu çünkü dalgalı bi saçım var . kullandıktan sonra daha güçlü oldu saçlarm eskisi gibi çabuk bozulmadı. 2. şişeyi kullanmaya başladım küçük çıkan saçlarım hızla uzamaya başlamışlardı gerçekten çok hızlı uzuyolar. çok kırık olduğu için 2. şişesin tam ortasında saçlarımın uçlarından aldırdım. genelde çok keserler ya :) kesmedi tam istediğim gibi sadece uçları gitti. kaynaktan sonra yanlarım ve alttaki saçlarım enseme doğru dökülmüştü oraları açık açık duruyodu. Herneyse kestirdim ve şişenin yarımından devam ettim saçlarım hava aldıkları için daha çok ve daha çabuk uzamaya başlamışlardı. Böyle anlatılanlara eskiden inanmazdım ama deneyince o farkı görünce çok şaşırdım şuan 3. şişeyi kullanıyorum ve bitmek üzere gerçekten inanılmaz değişiklik var eskiden saçlarımı toplardım incecik ufacık bişey olurdu şimdi o kadar gürleştiler ki. Gerçekten paranın hakkını veren bi ürün. Kullanmak isteyen olursa sorularınız olursa sorabilirsiniz :)