Saç Uzatma Yöntemleri Hc kullananlar

Elden bi kadın satıyordu , ondan aldım. şampuanı bana yaramadı, yağı fena deildi bir şişe kullandım bıraktım. Zaten o da bir yağ karışımı sonuçta... ben artık küçük şişelerde bana iyi gelen yağları alıp karıştırıyorum.

Arkadaşlar merhaba;
ben bu ürünü bu hafta sipariş verdim. Benim derdim saçlarımın geç uzaması.
Yarın teslim edeceklerini söylediler. Sonuçları sizinle paylaşırım.:lepi:
Hadi bakalım hayırlısı.. denemedik bi bu kalmıştı hihoyyyt

Arkadaşlar merhaba;
ben bu ürünü bu hafta sipariş verdim. Benim derdim saçlarımın geç uzaması.
Yarın teslim edeceklerini söylediler. Sonuçları sizinle paylaşırım.:lepi:
Hadi bakalım hayırlısı.. denemedik bi bu kalmıştı hihoyyyt

bıde sampuanını mı yoksa yagını mı kullanacaksıınnlülülülülülü

Ben sadece yağını sipariş ettim. Çünkü sitedeki kullanım önerilerinde illaki şampuanıyla birlikte kullanmalısınız demiyodu. Bu arada şampuanının saçları çok kuruttuğuna dair yorumları da okuduktan sonra iyi ki sipariş etmemişim dedim. Gölgeden dolayı zaten keçe gibi oluyolar -tatlicadiarzu-
Fiyatı da iki kutu 80 TL. Bir kutu alırsan 45 TL
Not: yarın değil ptesi teslim edeceklermiş :çok üzgünüm:
Beklicez artık :icecream:

buna o kadar para verilmez ya onun yerine mecitefendi sac bakım yağını alın birde yılan yağı alıp karıştırın 15 tl aynı uzamayı sağlar

hayır daha bugün aldım yılan yağı ve mecitefendi sac bakım yağı aktar tavsiye etti yarın kullanıcam :)

benim 1.şişem bitti.ama saçlarım uzun olduğu için 3 kullanımda bitti 2.şişeme başlayacağım ondan sonra duruma göre bir 2 şişe daha sipariş edeceğim.şu an bir faydasını görmedim 2 değil 3 saat bile kaldı ama kısa vadede faydası olan bir ürün yok zaten.ben 4. şişeden sonra da bir fayda göremezsem bırakırım isteğim uzamasından ziyade onarması çünkü çok zayıf cansız ve yıpranmış saçlara sahibim ve saça yaptığım masrafa hiç acımıyorum çok önemli..

Arkadaşlar HC bakım yağını bugün kullanmaya başladım. İlk yıkamadan itibaren bir yumuşaklık sağladığı doğru fakat bu yumuşaklık biraz da saçların bu yağdan arınamamasından kaynaklanıyor bence. Ürünün kullanım önerilerinde normalde kullandığınız ölçüde şampuanlama yapınız diyordu. Ancak bence 1 sefer fazladan şampuanlamakta fayda var. Çünkü maalesef biraz zor arınıyor. Evet bir de saçlarım uzun olduğu için uygulama da biraz zor oldu. Ürünün mekanizması için söyleyebileceğim şey püskürtmeli değil damlatmalı desek daha doğru olur. Ben uygulamada biraz zorlandım açıkçası.:sm_confused:
Ayrıca bekleme esnasında biraz yanma oldu saç derisinde. ama bu zaten kullanma kılavuzunda belirtilmişti. Bir de kokusu çok güzel. Oldukça keskin bir koku bütün evi kapladı kaydirigubbakcemile3 Ben faydalı bir ürün olacağına inanıyorum. İlk şişe bitiminde tekrar yazacağım gelişmeleri. :lepi:
Bir de kullanan arkadaşlara bişey sormak istiyorum. Bakım yağını kullandığınız gün şampuandan sonra kremleme yapıyor musunuz?:uhm:

evet şampuanlamadan sonra krem kullanıyorum çünkü HC nin şampuanını kullanıyorum
konuyu okudum da şampuan hakkında olumsuz fikirleri olanlar var.haksız da sayılmazlar.benim de saçımı sertleştirdi.şampuanını bi daha almam
1.şişe bitmek üzere,henüz bi faydasını görmedim.2nciye sipariş versem mi yoksa diğer yağlardan kendim karışım mı yapsam karar veremiorum
arkadaşlar HC yi uzun dönem kullananlarınız varsa yorum bekliorum

ben hc'yi ilk 3şişeden sonra faydası goren bırı olarak kesnlkle almanızı tavsıye ederm :) hc yılmadan usanmadan haftada 2 veya en fazla 3 kere kullandım hala da kullanıyorum gercekten faydalı evde kendınız de yapablrsınız tabkı yagları karstrp ama bunun ıcınde gercekten farklı bıseyler olmalıkı uzattı saçlarmı :) hemde 3 ayda ensemdekı saçlarm tam omzumun altına kdr geldi :) yaklasık 8 cm.. yağdan sonra saçlarınız cok sert olmadgı muddetce krem kullanmayın derim.. ve özellikle bunu kullanırken saçlarnza işlem yapmamaya gayret edin en azndan 1-2 ay... :)

ben bakım yağını kullandım ama hiç memnun kalmadım saçlarım dökülmüyordu bu ürünü kullanmadan önce kullanmaya başladığım günden itibaren çok fazla döküldü başta normal sanmıştım ama baktım artıyor dökülmem hemen kullanmayı kestim 2 ay olmasına rağmen bu saç dökülmesinin etkisini yaşıyorum bence kullanmak isteyenler biraz daha dikkatli davransın:1no2:

[merhaba arkadasar,ınternette aastırırken bır sampuan gördum
ısmı HC
kullanan varmı??
varsa sonucları neler lutfan yazarmısınız?[

CADIARZU

valla ben bu saçla ilgili bir konuya yazdım geçen hafta ama hangisine hatırlamıyorum.
tekrar anlatayım ben bu dediğin siteyi 1,5 ay inceledim hatta bir sürü sanatçıda kullanmış yorum yapmış bütün yorumlarıda inceledikten sonra bende netten sipariş verdim hemen de geldi bir kaç gün içinde kullandım harika bişey parlaklık anlamında bende bişey olmadı ama bendeki etkilerini söliyim.şampuan ve yağını aldım 19 bitkinin karışımı tamamen bitkisel ...şampuan saç dökülmesine iyi geliyo ...yağ da saç uzamasına harbidende çok iyi geldi saç yağını haftada 2 kere kullandım çok iyi geldi.benim felaket derecede saçım dökülüyodu hatta kopuyodu ama şampuanı kullanınca zerre bir tel dahi dökülmedi senelerdir uzamayan saçımıda yağ sayesinde uzadı harika memnunum şimdi tekrar sipariş vericem mükemmel bişey ya kesin deneyin diyorum ....ama düzenli kullanın vala o kadar şampuan yağ aldım ama bu ürün gibi değil...

Back
X