Saç Uzatma Yöntemleri Hc kullananlar

yorumlarını bekliorumm bende ona göre alicammmda delikafadulden

geldi bugün öncelikle şunu söyliyeyim kokusu çok güzel diger bakımlarla kıyaslarsan 1 0 önde kokusu güel.
kaşlarıma kirpiklerime hergün uyguluycam inş....
saçıma yarın sürer bilgi veririm inş
ben inanıyorum bu işe yarayacak...
birde 2 ayda bir 15 gün falan ara verin saçınız dinlesin diyor kullananların dikkatine

eveeet şimdi yıkadım saçlerımı benim saçım röfleli banyoda krem kullanmazsam keçe gibi olurlardı .yagı sürdüm 1 saat bekledim uykum geldi 2 saat olsa daha iioludu ve ykandım saçlarım kremsiz ve yumuşacaık.dökülmeye gelince 1-2 tel döküldüyse anca ayyyy hadiinş saçım saglıklı uzuycak inş

Ben sadece yağını sipariş ettim. Çünkü sitedeki kullanım önerilerinde illaki şampuanıyla birlikte kullanmalısınız demiyodu. Bu arada şampuanının saçları çok kuruttuğuna dair yorumları da okuduktan sonra iyi ki sipariş etmemişim dedim. Gölgeden dolayı zaten keçe gibi oluyolar -tatlicadiarzu-
Fiyatı da iki kutu 80 TL. Bir kutu alırsan 45 TL
Not: yarın değil ptesi teslim edeceklermiş :çok üzgünüm:
Beklicez artık :icecream:

bende hc kullananlardnım yaklaşık 1,5 ay inceledim bu siteyi hem yağı hemde şampuanı kullan canım yağ saçın uzamasını sağlıyo şampuan dökülmesini önlüyo ayrıca yağ ve şampuan 65 tl

bende almayı düşünüyorum kapıda ödeyen varmı arkadaşlar yoksa kartlamı ödüyorsunuz.

canım benim istersen kart istersen nakit ben netten sipariş verirken nakit olcağını belirtmiştim istersen müşt temsilcileri var ara öle belirt ama harika bir ürün şiddetle tavsiye ederim

kizlar uaztmasi icin yagimi kullanmamiz gerekiyo sadece ben uzasin istiyorum fiyati nasil ve ne kadar dayaniyo tesekkürler

kızlar bende sipariş verdim yarın gelir heralde yazarım burdan neler oldugunu ... saçımı boyatacam ondan sonra başlayacam :D 1 ay sonra ne kadar uzamışsa ölçer söylerim burdan.. çok meraklandım.. inşallah işe yarar.. bide sinamekiyi deniyorum şu sıralar .. daha yeni başladım ama hc gelince mecbur bırakcam..çok şey sürmek bide ters teper... :D belli olmaz, uzasın derken toptan saçlardan olmayalım :D demi ... ben şampuan + HC bakım yağı aldım 65 tl kapıda ödeyecem

bundan 3 sene önce sarı saçlarımı birazck koyulaştırayım ve ucundan kestireyim dedim.altta röfle olduğu için resmen saçlarımın yarısından aşağısı yandı. belimdeki saçları omzuma kadar kestilermafoldumben. ve ben 3 senedir saç uzatmaya çalışıyor bir türlü uzatamıyordum.hatta arada sert ve yanık saçlar da vardı. yaklaşık 1.5-2 ay önce bu ürünü aldım. haftada 1-2 sefer sürmeye gayret ettim. ve inanamayacaksınız ama şu nada saçımda ne bir sertlik ne bir yanık kaldı... ayrıca eskiye nazaran daha fazla uzadığını hissediyorum. 2.şişedeyim sonuna doğru uzamasının da artacağından eminim...
yani diyeceğim o ki; gerçekten kullanmanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar....

haaaa!!!!! bu arada aklıma gelmişken.... entele otu ve tarifi var biliyorsunuz... SAKIN!!!!! denemeyin derim.. ben denedim ve saçlarım güçsüz yerlerinden koptu ve daha beter oldu.!!!! bilginize:1no2:...

ben 2 haftadır kullanıyorum..ilk hafta pek farketmedi ama bu hafta saçlarım nefis oldu,arkadaşlar saçın çok güzel olmuş ne sürdün jöle mi şekillendirici mi dediler :) saçlarım gözle görülür bir deişim içine girdi yumuşadı ama uzamada daha henüz bi fark yok

Hc saç bakım komplexi gerçekten süper gerçekten saçımı hem uzattı hem de bakım yaptı ama tek kötü yanı çabuk bitiyor .

bundan 3 sene önce sarı saçlarımı birazck koyulaştırayım ve ucundan kestireyim dedim.altta röfle olduğu için resmen saçlarımın yarısından aşağısı yandı. belimdeki saçları omzuma kadar kestilermafoldumben. ve ben 3 senedir saç uzatmaya çalışıyor bir türlü uzatamıyordum.hatta arada sert ve yanık saçlar da vardı. yaklaşık 1.5-2 ay önce bu ürünü aldım. haftada 1-2 sefer sürmeye gayret ettim. ve inanamayacaksınız ama şu nada saçımda ne bir sertlik ne bir yanık kaldı... ayrıca eskiye nazaran daha fazla uzadığını hissediyorum. 2.şişedeyim sonuna doğru uzamasının da artacağından eminim...
yani diyeceğim o ki; gerçekten kullanmanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar....

haaaa!!!!! bu arada aklıma gelmişken.... entele otu ve tarifi var biliyorsunuz... SAKIN!!!!! denemeyin derim.. ben denedim ve saçlarım güçsüz yerlerinden koptu ve daha beter oldu.!!!! bilginize:1no2:...

canım tam olarak hangı urunlerını kullanıdn ? sampuanı mı seru mu mu

arkadaşlar merhabalar a.s.aranıza yeni katıldım.yaklaşık 1 senedir hc ürünlerini araştırıyordum 2 hafta önce burada satış temsilcisi olan bir kuaförden yağı ve şampuanı aldım.saçlarım kıvırcık ve çok sert.kesinlikle bir noktadan sonra uzamıyor ve çok dökülüyor.2 haftadır kullanıyorum sert ve kuru olan saçlarım dahada kuruyup keçe haline dönüştü.sürerken yıkarken ve yıkama sonrası açmaya çalışırken normalden çok daha fazla dökülüyor.hatta çatır çatır geliyor.velhasıl birgün iyi gelecek düşüncesiyle en azından ilk şişeyi bitirmeye kararlıyım.tabi bu arada saçsız kalmazsam.mafoldumbengelişmeleri paylaşmaya devam ederim

canım tam olarak hangı urunlerını kullanıdn ? sampuanı mı seru mu mu

cnm şişede olan bir yağ var ondan kullandım. çok güçlendirdi, çok güzel yaptı. yılbaşında boyatmıştım saçlarımı 15 gün oldu yaklaşık ama 1 aylık saç çıktı dibinden opuyorumnanaktan jölesiz,fönsüz hiç bir şeye benzemeyen saçlarımı artık sadece kurutup öyle çıkıyorum. ne jöle sürüyorum ne de bir fırça zemuszemus

arkadaşlar merhabalar a.s.aranıza yeni katıldım.yaklaşık 1 senedir hc ürünlerini araştırıyordum 2 hafta önce burada satış temsilcisi olan bir kuaförden yağı ve şampuanı aldım.saçlarım kıvırcık ve çok sert.kesinlikle bir noktadan sonra uzamıyor ve çok dökülüyor.2 haftadır kullanıyorum sert ve kuru olan saçlarım dahada kuruyup keçe haline dönüştü.sürerken yıkarken ve yıkama sonrası açmaya çalışırken normalden çok daha fazla dökülüyor.hatta çatır çatır geliyor.velhasıl birgün iyi gelecek düşüncesiyle en azından ilk şişeyi bitirmeye kararlıyım.tabi bu arada saçsız kalmazsam.mafoldumbengelişmeleri paylaşmaya devam ederim

tatlım çok üzüldüm okuyunca mesajını mafoldumben bana soracak olursan şampuandan kaynaklanıyor. ben de kuaförümden aldım. "şampuanını kullananlar memnun değil kuruttuğunu söylüyor. sen elidorun yıpranmış saçlar için olanını kullan bunun yanında" diye vermişti... istersen sen de şimdi şampuanını bırak ama yağına devam et. şampuan olarak da elidorun sarı şişede olan şampuanını kullan (ben öyle yapıyorum).
akıl vermek gibi algılama lütfen :olmaz: sadece yardım etmek istedim çünkü iyi bilirim umut ettiğin birşeyden istediğin sonucu alamamanın verdiği hayal kırıklığını...

tatlım çok üzüldüm okuyunca mesajını mafoldumben bana soracak olursan şampuandan kaynaklanıyor. ben de kuaförümden aldım. "şampuanını kullananlar memnun değil kuruttuğunu söylüyor. sen elidorun yıpranmış saçlar için olanını kullan bunun yanında" diye vermişti... istersen sen de şimdi şampuanını bırak ama yağına devam et. şampuan olarak da elidorun sarı şişede olan şampuanını kullan (ben öyle yapıyorum).
akıl vermek gibi algılama lütfen :olmaz: sadece yardım etmek istedim çünkü iyi bilirim umut ettiğin birşeyden istediğin sonucu alamamanın verdiği hayal kırıklığını...

hayatım asla öyle algılamam niye buradayız hepimizin bilmediği şeyler var mutlaka birbirimizden bunları öğrenmemiz çok güzel birşey tavsiyelerini değerlendirecem çok teşekkür ediyorum sana öpüyorum canım

arkadaşlar hc dün elime geçti ve hemen akşam denedim.ucunda fıs fısı oldugu için bir kere basınca bir damla dökülüyor saclarımın diplerine önce yedirdim sonrada taradım ve içindeki bonesini takıp 2 saat beklettim ve sonuç mükemmel.saç tellerim çok kalın deil benim 2 kere saçımı şampuanladım ve kremlemeye gerek kalmadı. ilk seferde bile saçlarımın canlandığını hissetim. ben hc nin şampuannını almadım kendi şampuanım var bakalım uzamayada yardımcı olacak mı

kaydirigubbakcemile
arkadaşlar hc dün elime geçti ve hemen akşam denedim.ucunda fıs fısı oldugu için bir kere basınca bir damla dökülüyor saclarımın diplerine önce yedirdim sonrada taradım ve içindeki bonesini takıp 2 saat beklettim ve sonuç mükemmel.saç tellerim çok kalın deil benim 2 kere saçımı şampuanladım ve kremlemeye gerek kalmadı. ilk seferde bile saçlarımın canlandığını hissetim. ben hc nin şampuannını almadım kendi şampuanım var bakalım uzamayada yardımcı olacak mı

CANIM HC NIN FAYDASINI GÖRDUNMUUUUUUUUUUUUUUUU

bende iki ay nce fln aldm daha bi şise bitmedi ama saçlarm bayağı toparlandı boyadan bitmş bi haldeyken ilaç gbi gldii.. uzadığını farktmedm ama düzeldi saçlarm

ben 1 şişeyi bitirdim saçlrım fazla oldugu için uçlara pek süremedim ama tam 8 kere kullanmış oldum. saclarımda kat kat boya gölge röfle var ve hergün düzleştrci fön vs. buna rağmen yumuşak ve canlı oldular :) 2. şişemi de aldım ama daha başlayamadım ona:1no2: uzama konusuna gelince bnm saçlarımın uzama ömrü pek yok galiba kafamçokkarıştı çünkü hiiiiçççç bişi ama hiiiçççç bişi uzatmadı bugüne kadarrrrr :sinifsinif:

ben 1 şişeyi bitirdim saçlrım fazla oldugu için uçlara pek süremedim ama tam 8 kere kullanmış oldum. saclarımda kat kat boya gölge röfle var ve hergün düzleştrci fön vs. buna rağmen yumuşak ve canlı oldular :) 2. şişemi de aldım ama daha başlayamadım ona:1no2: uzama konusuna gelince bnm saçlarımın uzama ömrü pek yok galiba kafamçokkarıştı çünkü hiiiiçççç bişi ama hiiiçççç bişi uzatmadı bugüne kadarrrrr :sinifsinif:

arkadaşım bişe sorucam ne kadar zamanda bır kuafore gıdıyorsun?bilmiyorumkismile

Back
X