tamam cnm kullandiktan hemen sonra yazicam a.s. sabirsizlaniyorum valla bir an once kullanmak istiyorum umarim kivirciklarimi bi sekle sokar sırnaşık şeycanım benm 4. kullanımım çok memnunum.saçlarım dalgalı ve boyadan dolayı çok yıprandı.faydasını görceksin eminim.bizide haberdar et gelişmelerdena.s.
elime henuz ulasmadi ama agiz kismi su ellerimizi yikadigimiz sivi sabun siseleri gibiymis :sm_confused:Peki bu yağın şişesinin ağzında deodorant gibi fıs fısı var mı?
Bu HC Saç Bakım Yağını satanlar zengin oldu valla :)))))))))))))
aynen bnde öyle bir etki göremedim :bbo: umarım 2. 3. denememde farkı farkederimcanlarım benım sıparısımde cumrtesı gunu gelsdı falat pazar gunu deneme sansım oldu yanlız< benokadr aham saham bı etkı gormedım bakalım ılerkı zamnlarda neolcak?hos saclarım hep parlıktı zaten sadece az bıraz kırıklar vardı ve ınce tellıydı sacım yarın 2.denemm olcak ıns ozamnda yazarım
cnm daha yeni kullanmaya başlamışsın hemen etkisini göstermez bence özellikle uzama konusunda yani. ürünü bitirene kadar kullan eğer faydasını görmezsen o zaman diğer bakım ürünlerine yönel bence a.s.canlarım 2.kullanmamda da yıne ben bı fark gormedım cevremdekılere soruorum bı degısıklık varmı dıye zaten senn sacların guzeldı dıolar bı etkısı yok gbı bıdaha almayacagım onun yerı daxalcam kolay bulabılırsem barı daha hızlı uzasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?