Saç Bakım Ürünleri HC Saç bakım Yağı?

ama şunuda sölemeliyim enteresan ama benim saçımda hc den sonra elektriklenme olmaya başladı:( umarım zamanla geçer şimdilik çok rahatsız etmiyor ama elektriklenmeye iyi geliyor diye biliyordum bende elektriklenme yaptı ama dedim gibi dökülme sorunu ve saçını uzatamayanlar varsa kesinlikle faydalı ve parlak duruo saçlar :uhm:

eğer yeni yeni kullanmaya başladıysan başlarda oluyor saçın iyileşme aşamasının bir sonucu bu sanırım ama kullanmaya devam et düzelicektir bende de olmuştu.

hımm sende de mi olmuştu ben yeni derken 13 kez uygulamışımdır saçıma.ben de geçer diye umut ediyorum bakalım daha neler olacak:)uygulamaya devam ama bırakmam ben gerçekten memnunum başka bişeyin daha iyi geleceğini sanmıyorum içinde saça faydalı herşey var ve herşeyden önemlisi saçım dökülmüyor eskisi gibi bu bile büyük bişey.umarım nazar değmez böyle gider dökülmeden saç zaten dökülmezse zamanla uzadıkça topluyor kendini..

selam kızlar, ben 3.şişeyi kullanıyorum dökülme kalmadı diyebilirim ve uzuyor farkı görenler var çünkü ben hc ye başlarken çok berbattı saçlarım şimdi daha dolgun dökülme sorunum yok ama saç derisi sorunlarıma iyi gelmedi onun dışında güzel faydalı bence..asucum daha çok erken karar vermişsin saç kremide kullan yanında saçına çok faydası olacak emin olabilirsin..devam etmeyi düşünüyorum tabiki kesin sonuç için en az 3ay gerekiyor..

3 ay gerektiğinide nerden cıkardın marryjan.ben websitelerinde bütün yazıları okudum hiç öyle birşey yazmıyor.hatta ilk kullanımda değişiklikleri görebileceğimiz yazılmıs.ayrıca saçları parlak gösterdiğide hikaye.resmen yağlı gibi duruyor.

bende kullandım aralık - ocak aylarında, bir şişe almıştım, ikinci şişeye geçilmesini özellikle tavsiye ederiz yazıyordu. ben sadece 1 şişe kullandım sonra bıraktım, çünkü içinde çam terebentin var o da benim saçlarımı ağartıyor. hc nin çokda faydasını gördüm ne yalan söyliyim, bir sürü saç çıktı başımda ama çıkanlar dik dik çıkıyor daha kısa oldukları içindir diyordum kendime , yalnız yukarıdaki yorumları okuyunca acaba hc den mi diye düşünmeye başladım.

HC Complexi ben de kullanıyorum daha bir ay olmadı ama epeyce uzadı saçlarım.Herkese önerebilirim

Arkadaşlar HC yi akşamları yatarken kaşlarınıza ve kirpiklerinizede sürün farkı fark edeceksiniz ben 1 aydır kullanıyorum saçlarımda uzama dolgunluk var kaşlarım ise normalden uzun artık kaşlarımda daha gür gözüküyor ben çok memnunum ...

Söylemeyi unuttum rimellerinizin içine birdamla damlattığınız taktirde hem rimeller donmuyor hemde kirpiklerinizi besliyor ben kullanıyorum tavsiye ederim...

bende kullanıyorumm nie yalan söyliim valla hiiç hiçmi faydasını görmedimm saclarım daha çook dökülmeye başladı 3kutu aldım bende 2. bitiyo nerdeyse hala saclarım aynıı çook dökülüyorr bendee bugün yılan yağı siparişi verdim yarın akşam elimde olucak yılan yağınla denicem bakalım sonuc ne olcak inş. benim saclarımındaa dökülmesi durur...

3 ay gerektiğinide nerden cıkardın marryjan.ben websitelerinde bütün yazıları okudum hiç öyle birşey yazmıyor.hatta ilk kullanımda değişiklikleri görebileceğimiz yazılmıs.ayrıca saçları parlak gösterdiğide hikaye.resmen yağlı gibi duruyor.

herkese yaramıyor demekki burdan bu sonuç çıkıyor ben memnunum dedim çünkü dökülme problemime iyi geldi ve uzadı saçım.ama tam olarak beklentimin karşılığı bu değildi saç derisi problemlerine de iyi geldiği yazıyor kepek,dermatit ben de bu sorun var asıl ama ufacık bile faydası olmadı ve saçımda daha öncede yazdım elektriklenme mevcut ve hc den sonra oldu bu saçın iyileşmesiyle alakalı olduğunu düşünmüyorum şimdiye kadar geçmesi gerekirdi ve bugün saç uçlarıma baktığımda bir sürü çatallar var kırıklara iyi gelmeside hikaye sanırsam..3 ay dedim çünkü bir ürünün saça fayda edebilmesi için uzun süre kullanman lazım minumum 3 aydır zaten hc nin sayfasında dikkat edersen kullanım tavsiyeleri yazan kısma tabi saçın sorununa göre birkaç hafta değil birkaç aylık kullanım tavsiyesinde bulunuyorlar bu benim uydurduğum birşey değil bu sorunlarla ilgili bir sürü ürün kullandım uzman kişilerle konuştum hangi ürün 1 kerede fayda eder yumuşaklık vermesi ayrı birşey dökülmesini durdurması,saçın uzaması uzun zamanda görebileceğin şeyler..velhasıl keşke yarasa bizlerde bu sorunlardan kurtulabilsek hepimizin ortak sıkıntısı belli hc yi bir süre daha kullanıcam ama saçımın günü günü tutmuyor artık ben de şaşırdım kimseye yanlış bilgi vermek istemem.yorumları gördüm dökülmesine hiç iyi gelmedini söyleyenler var işte benimkini durdurdu herkeste aynı etkiyi bırakmıyor ne yazık ki...

bende hc yi kullanalı bu 3. oldu sanki daha gür gözüküyor eskisine göre galiba kabarmasından öyle saçlarım koyun potu gibi oldu zaten kabarıktı dahada kabardı ama tabiki bırakmicam ben saçlarımı 9 ayda 2 defa açtırdım ve şimdi saçlarım sanki lastik gibi böyle teli iki taraftan çekince sünüyor açaba bu saç bakım yağı iyi gelirmi ki eski halini alır mı saçlarım

arkadaşlar ürün bu sabah ulaştı bana sürdüm saçlarıma ve 2 saat beklettim. daha sonra söylendiği gibi 1 defa şampuanlayarak duruladım ancak saçlarımda herhangi bir değişiklik göremedim :( bazı arkadaşlar ilk kullanımda gözle görülür farklılık olduğunu söylemişlerdi ama ben bir fark göremedim saçlarım hala elektriklenio, mat, kuru ve cansız görünüyor :( bende mi etki etmedi acaba :(

Canım ben yeniyim burda ama HC de 3. şişeye geçtim şampuanı iyi değil şampuanını 2 kere kullandım bıraktım matlaştırıyor ama bakım kompleksi 10 numara saçım kalın telli, çok sık, dalgalı ve kırıklarım çok oluyordu, boyamadan ötürü aşırı bir yıpranma vardı ilk iki üç kullanımda bişi anlayamazsın 1. şişe bitiminde görüyorsun etkisini,ben 3. şişeyi aldım dün.. ÇOK MEMNUNUM SAÇLARIM UZADI, kırık uçları ürüne başlamadan önce etkili olsun diye aldırmıştım 2 ay oldu saçımda hiç kırık yok şuan 2 ay önce ense mesafemdeydi saçım, :hooray:şuan bir karış uzadı normalde böyle uzamaz ve beni çok rahatsız ederdi bu durum, saçlarım yumuşacık yıllardır boşuna çekmişim bu sıkıntyı, rahatça açabiliyorum kabarmıyor, yumuşacık.. ürüne referansım kesinlikle kullan..

saçlarım için o kadar şey kullandım ama söyleyim özellikle yağlar hiç bir işe yaramıyor yumuşatmaktan başka. boşa para harcamış olursunuz onun içindeki tüm yağlar zaten aktarlarda bulunuyor o yüzden bu ürüne bu kadar para vermek gereksiz. bu ürünü de kullandım ama sonra boşuna aldığımı farkettim tabi. zaten saçlar için tek yararlı olan yağ badem yağıymış.onun yerine aktardan badem yağı alıp saçlarınıza sürün daha iyi.

offf bende kararsızım saçım ince telli ve kıvırcık hacimlensin diye uğraşıyorm ,2 ayda hemen kırılıyo ve 2 ayyda bi kestirmezsem resmen kaç bin paçaya ayrılıo uçları, bi ara yağlar sürdüm biraz işe yarıo sanırım yağlar ama sonra yağım bitti bıraktım bide turp suyu beklettim saçımdan hep turpkalıntıları çıkıyodu neyse elki bunu da denerim

Canım ben yeniyim burda ama HC de 3. şişeye geçtim şampuanı iyi değil şampuanını 2 kere kullandım bıraktım matlaştırıyor ama bakım kompleksi 10 numara saçım kalın telli, çok sık, dalgalı ve kırıklarım çok oluyordu, boyamadan ötürü aşırı bir yıpranma vardı ilk iki üç kullanımda bişi anlayamazsın 1. şişe bitiminde görüyorsun etkisini,ben 3. şişeyi aldım dün.. ÇOK MEMNUNUM SAÇLARIM UZADI, kırık uçları ürüne başlamadan önce etkili olsun diye aldırmıştım 2 ay oldu saçımda hiç kırık yok şuan 2 ay önce ense mesafemdeydi saçım, :hooray:şuan bir karış uzadı normalde böyle uzamaz ve beni çok rahatsız ederdi bu durum, saçlarım yumuşacık yıllardır boşuna çekmişim bu sıkıntyı, rahatça açabiliyorum kabarmıyor, yumuşacık.. ürüne referansım kesinlikle kullan..

Slm herkese, ben aranıza yeni katıldım kaydirigubbakcemile2

benim eşim kullanıyor 4 gündür. şuan kepekte gözle görülür bir azalma oldu. saçlarda yumuşama var CADIARZU bakalım 15 gün sonra daha bir farklı görünecekmi saçları

kızlar ben de hcyi 3 haftadır kullanıyorum. bundan 2 yıl önce mısır çarşısından saç bakım yağı almıştım.saçlarım çok kötüydü acayip cılızdı ve sağlıklı uzamıyordu. 2banyoda 1 banyodan önce sürüp yarım saat bekliyordum. 2 hafta geçmeden parlaklığında canlılığında gözle görülür fark oldu. 2 ay kullandım süper oldu saçlarım belime kadar uzadı ama çok sağlıklıydı telleri kalınlaşmıştı. her yerde dikkat çekiyordu. hcde bu etkileri göremedim henüz.. üstelik 5 kat daha pahalı :s öbürünü 7ye almıştım o zamanlar şimdi 10 olmuş. elimdeki hc bitsin dönüş yapıcam sanırm mısır çarşısına :)

kızlar ben de hcyi 3 haftadır kullanıyorum. bundan 2 yıl önce mısır çarşısından saç bakım yağı almıştım.saçlarım çok kötüydü acayip cılızdı ve sağlıklı uzamıyordu. 2banyoda 1 banyodan önce sürüp yarım saat bekliyordum. 2 hafta geçmeden parlaklığında canlılığında gözle görülür fark oldu. 2 ay kullandım süper oldu saçlarım belime kadar uzadı ama çok sağlıklıydı telleri kalınlaşmıştı. her yerde dikkat çekiyordu. hcde bu etkileri göremedim henüz.. üstelik 5 kat daha pahalı :s öbürünü 7ye almıştım o zamanlar şimdi 10 olmuş. elimdeki hc bitsin dönüş yapıcam sanırm mısır çarşısına :)

Canım mısır çarşısından aldığın yağın adını yazarsan çok sevinirim şimdiden teşekkürler

bi isim verseydin güzelim:uhm:

Yağın ismi ne acaba mısır çarsısındaki ? arkadaslar bende hc saç bakım kompleksini kullandım kalın telli ve gür saçlarım var saçlarımda yumuşaklığı farkettim ilk kullanımda.1.şişe bitti saçlarım uzadı 4-5 cm en azından 2.şişeyi alıcaqım bakalım.Faydası var gercekten yoksa bu kadar pahalı olmazdı bence

Yağın ismi ne acaba mısır çarsısındaki ? arkadaslar bende hc saç bakım kompleksini kullandım kalın telli ve gür saçlarım var saçlarımda yumuşaklığı farkettim ilk kullanımda.1.şişe bitti saçlarım uzadı 4-5 cm en azından 2.şişeyi alıcaqım bakalım.Faydası var gercekten yoksa bu kadar pahalı olmazdı bence

fıyat yararda baz alınmaz bence herzaman ıcın :))
o etıket markadr fıyatı arttıran..nasıl kı cadde de dukkan kıraları 10mılyardan baslayıp da bı arka sokaktakı 4mılyardan gıdıosa bu ıste de tıcaret budur bence...kısısel fıkrım sdce..
hatta dun basıma gelen bı olay,top shop tarzı bı dukkana grdım kozyatagı carrefour da yılan yagı gördum 12tl !!!
dedım bayan nedır bu pıyasada aktardan 5tl ye alıorm...dedı kı marka farkı o yag aynı yag dedıııdelikafadulden

Back
X