Bende çok beğeniyorum ve çok hızlı uzattı inş uzar cnmDax supergroyu bende kullanıyorum ise yarıyor gibi uzadı benimde biraz şimdi kukurt keratin saf e vitamini ile gerçek saç uzatma yöntemi varmış onu denicem siparislerimi verdim gelsinlerde uzarsa tüm foruma yazcam zaten bir ay deneyip..
Aynen öyle 10 yıllık sarı saç oryal sonrası kısacık tüy gibi saçlarSende oryal kurbanı misin
Ne kadar uzattı dax saçınızıDax supergroyu bende kullanıyorum ise yarıyor gibi uzadı benimde biraz şimdi kukurt keratin saf e vitamini ile gerçek saç uzatma yöntemi varmış onu denicem siparislerimi verdim gelsinlerde uzarsa tüm foruma yazcam zaten bir ay deneyip..
Sizin ne kadar uzattı dax ?Bende çok beğeniyorum ve çok hızlı uzattı inş uzar cnm
Cnm ben HC saç bakım yağı dax ve bemix ampulü karıştırarak sürüyorum 2 haftada bir cm uzattı durularkende lavanta suyuyla son durulama suyu olarakSizin ne kadar uzattı dax ?
Çok sevindim cnm sen dene bakalım memnun kalırsan bende denerim artık bir an önce uzatmak istiyorum çünkü bıktım kısa kırık saçlardanKukurt çok saç uzatiyomus kızlar ben bi formül okudum bilimsel saç uzatma formülü diyodu kukurt saf keratin e vitamini bunlarla bir kur vardı aldım malzemeleri Dediğim gibi ise yararsa sizlere de onericem. Ben sarı sacada , duzlestirici yede boyayada tovbeliyim . Dax uzatiyormu bilmiyorum ama çok yumusattigi kesin . Ben dermoskin biotin complexinide kullanıyorum sacimin uzamasını onada borçluyum biraz glb bende biotin eksikliği olduğu için çok yavaş uzuyordu. Şuan uzama hızı iyileşti biraz şükür
Tmm cnm bekliyorumHaber vericem tatlm hatta konu acicam ürünler gelsin başladığım gunle ay ay ne kdr fark olCak foto koyarim.
Canım saçlarının rengi çok güzel çok beğendim ve saçların kısa değil
Teşekkür ederim cnm işte orta boy ama kaynaklarım vardı onlara alışınca çıkardığımda çok zor geldi azıcık kısacık bi saç gibi gelio gözüme tabi bu toparlanmış hali röfleden ombreye geçişCanım saçlarının rengi çok güzel çok beğendim ve saçların kısa değil
Haklısın canım, benimde upuzunda bi sarı bi siyah bi kumral olunca 3 4 kere oreali düşünsene şükrediyorum kel kalmadığıma benim konuma da beklerim bak benim çok daha kısa senden uzamış hali hemde, hiç kafana takma biz elimizden geleni yapıyoruz rapunzel olucaz İnanTeşekkür ederim cnm işte orta boy ama kaynaklarım vardı onlara alışınca çıkardığımda çok zor geldi azıcık kısacık bi saç gibi gelio gözüme tabi bu toparlanmış hali röfleden ombreye geçiş
İnş cnm sabırla ve inançla beklioruzHaklısın canım, benimde upuzunda bi sarı bi siyah bi kumral olunca 3 4 kere oreali düşünsene şükrediyorum kel kalmadığıma benim konuma da beklerim bak benim çok daha kısa senden uzamış hali hemde, hiç kafana takma biz elimizden geleni yapıyoruz rapunzel olucaz İnan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?