Saç Uzatma Yöntemleri HC ve dax SuperGro ile saç uzatma

Beylis

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2016
38
13
8
34
Mrb arkadaşlar konu saç uzatma hiç bitmeyen bi serüven benim için her duyduğunu her okuduğunu yapan sinamekiler bakım yağları turplar ilikler kadın Doğum hapları derken en son kaynak saç macerasından sonra ve kaynağın uzun ve gürlüğüne alışınca saçlarımı çıkardığımda tabi aynalarla aram biraz bozuldu en son olarak denediğim ve gerçekten bu dediğim şey dax HC yap bakım yağı ve bemix ampul dax da HC de daxda haftada iki kez sürülmesi önerilen yağlar ee eder haftada dört gün bu kdr vaktim yoktu BEnde benmari usulü erittiğini daxsa HC bakım yağını ve bemix ampülümü kattım haftada iki uyguladım son olarakta lavanta suyunu döktüm duruladıktan sonra ve akşamları içiyorum lavantamı yarım saat beklerim duruladım sonuç mu sonuç Harika yıllardır sarı saç sewdasına mahvolmuş saçların 2 haftadır 1 cm uzadı söylemesi benden denemesi siZden

Dax supergroyu bende kullanıyorum ise yarıyor gibi uzadı benimde biraz şimdi kukurt keratin saf e vitamini ile gerçek saç uzatma yöntemi varmış onu denicem siparislerimi verdim gelsinlerde uzarsa tüm foruma yazcam zaten bir ay deneyip..

Bende çok beğeniyorum ve çok hızlı uzattı inş uzar cnm

Kızlar bende işe yaramamıştı dax, indirimdeyken 2 kutu aldım masaj yapıp sardım streçle sizce etkili olur mu

Ne kadar uzattı dax saçınızı

Kukurt çok saç uzatiyomus kızlar ben bi formül okudum bilimsel saç uzatma formülü diyodu kukurt saf keratin e vitamini bunlarla bir kur vardı aldım malzemeleri Dediğim gibi ise yararsa sizlere de onericem. Ben sarı sacada , duzlestirici yede boyayada tovbeliyim . Dax uzatiyormu bilmiyorum ama çok yumusattigi kesin . Ben dermoskin biotin complexinide kullanıyorum sacimin uzamasını onada borçluyum biraz glb bende biotin eksikliği olduğu için çok yavaş uzuyordu. Şuan uzama hızı iyileşti biraz şükür

Çok sevindim cnm sen dene bakalım memnun kalırsan bende denerim artık bir an önce uzatmak istiyorum çünkü bıktım kısa kırık saçlardan

Haber vericem tatlm hatta konu acicam ürünler gelsin başladığım gunle ay ay ne kdr fark olCak foto koyarim.

İki haftada olan bu arkadaşlar ben burdan çok şey öğrendim sizede faydalı olmak isterim ben memnunum umarım sizde memnun kalırsınız

Canım saçlarının rengi çok güzel çok beğendim ve saçların kısa değil
Teşekkür ederim cnm işte orta boy ama kaynaklarım vardı onlara alışınca çıkardığımda çok zor geldi azıcık kısacık bi saç gibi gelio gözüme tabi bu toparlanmış hali röfleden ombreye geçiş

Haklısın canım, benimde upuzunda bi sarı bi siyah bi kumral olunca 3 4 kere oreali düşünsene şükrediyorum kel kalmadığıma benim konuma da beklerim bak benim çok daha kısa senden uzamış hali hemde, hiç kafana takma biz elimizden geleni yapıyoruz rapunzel olucaz İnan

İnş cnm sabırla ve inançla beklioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…