Haklısın canım, benimde upuzunda bi sarı bi siyah bi kumral olunca 3 4 kere oreali düşünsene şükrediyorum kel kalmadığıma benim konuma da beklerim bak benim çok daha kısa senden uzamış hali hemde, hiç kafana takma biz elimizden geleni yapıyoruz rapunzel olucaz İnan
Bir oryal kurbanı daha var mı saçının son hali canım uzadimi ? Benimde urunlerim geldi yakın zaman fotoyla uzama için konu acicam bugün yaptım kükürtlü terapimi
Bir oryal kurbanı daha var mı saçının son hali canım uzadimi ? Benimde urunlerim geldi yakın zaman fotoyla uzama için konu acicam bugün yaptım kükürtlü terapimi
Saçlarımı uzatıyorum (Fotoğraflı) adlı konuma bakabilirsin orda hazirandaki Halide şimdiki halide var ama aralarda hep uçlarından ya kestim ya da kuaföre aldırdım
Aaa nasıl yaptın cnm bnde oryal kurbanıyım şuna ombre ama bildiğin küllü platinden döndüm bak foto atiyim ne güzel saçlarım vardı ah ah kükürtlü terapiye ben baktım pek fazla yorum göremedim umarım faydasını görürsün
Eki Görüntüle 1912708
Aaa nasıl yaptın cnm bnde oryal kurbanıyım şuna ombre ama bildiğin küllü platinden döndüm bak foto atiyim ne güzel saçlarım vardı ah ah kükürtlü terapiye ben baktım pek fazla yorum göremedim umarım faydasını görürsün