İnşallah çok teşekkür ederimİki gün sonra tekrar bak canım iki katı artma varsa gebelik var demektir. Şuanki HCG de var görünüyor ama sağlıklı mı kimyasal mı onu iki günlük artışların gösterirgüzel haberlerini bekliyorum
Yani kaç olmalı yarın kuzumİki gün sonra tekrar bak canım iki katı artma varsa gebelik var demektir. Şuanki HCG de var görünüyor ama sağlıklı mı kimyasal mı onu iki günlük artışların gösterirgüzel haberlerini bekliyorum
36 ya yakın yada fazla bir değerde olması lazımYani kaç olmalı yarın kuzum
Tamam çok teşekkür ederim36 ya yakın yada fazla bir değerde olması lazım
Yarın haber ver olur muTamam çok teşekkür ederim
Oğlumda 14.19 çıkmıştı şuan 5 yaşında :) Artabilir de artmayabilir de. Umarım gönlünüzdeki gibi olurMerhaba arkadaşlar normal adet günüm yarın 29 günde bir adet oluyorum , ama çatlamadan 14 gün sonra beta Hcg baktırdım 18.07 çıktı yükselme yapabilir mi sizce daha önce yaşıyan var mı acaba
Aaa Allah uzun ömürler versin inşallah çok teşekkür ederimOğlumda 14.19 çıkmıştı şuan 5 yaşında :) Artabilir de artmayabilir de. Umarım gönlünüzdeki gibi olur
Canim hayırlı olsun daha iki ay önce aynı süreçleri yaşamış biri olarak söyleyeyim oncelikle 18 hamilesin demek 5 üzeri değerler hamilelik sayılıyor ama 18 biraz düşük bir değer 48 saatte bir test vererek ogrenebilirsin x2 katı yükselmesi gerekiyor eğer ki sağlıklı bir gebelikse inşallah da öyledir kuzum benim hayırlısı olsun şuan çok erken haftaları olduğu için de ultrason da göremiyorlar zaten ama kimyasal olma ihtimali de olabilir maalesefMerhaba arkadaşlar normal adet günüm yarın 29 günde bir adet oluyorum , ama çatlamadan 14 gün sonra beta Hcg baktırdım 18.07 çıktı yükselme yapabilir mi sizce daha önce yaşıyan var mı acaba
İnşallah değildir sizin nasıl devam etti süreç bende yarın tekrar kan verip kontrol edeceğimCanim hayırlı olsun daha iki ay önce aynı süreçleri yaşamış biri olarak söyleyeyim oncelikle 18 hamilesin demek 5 üzeri değerler hamilelik sayılıyor ama 18 biraz düşük bir değer 48 saatte bir test vererek ogrenebilirsin x2 katı yükselmesi gerekiyor eğer ki sağlıklı bir gebelikse inşallah da öyledir kuzum benim hayırlısı olsun şuan çok erken haftaları olduğu için de ultrason da göremiyorlar zaten ama kimyasal olma ihtimali de olabilir maalesef
Birde kimyasal gebelik nasıl oluyorCanim hayırlı olsun daha iki ay önce aynı süreçleri yaşamış biri olarak söyleyeyim oncelikle 18 hamilesin demek 5 üzeri değerler hamilelik sayılıyor ama 18 biraz düşük bir değer 48 saatte bir test vererek ogrenebilirsin x2 katı yükselmesi gerekiyor eğer ki sağlıklı bir gebelikse inşallah da öyledir kuzum benim hayırlısı olsun şuan çok erken haftaları olduğu için de ultrason da göremiyorlar zaten ama kimyasal olma ihtimali de olabilir maalesef
İki günde en az yüzde 60 artması lazım önemli olan kaç çıktığı değil sağlıklı artışı canınızı sıkmayın hayırlı olsunBirde kimyasal gebelik nasıl oluyor
Çoook teşekkür ederim inşallahİki günde en az yüzde 60 artması lazım önemli olan kaç çıktığı değil sağlıklı artışı canınızı sıkmayın hayırlı olsunkimyasal gebelik demek döllenme oluyor tüplerde geçiyor ama rahim duvarına tutunamadan düşüyor o yüzden değer çok fazla yükselmeden geri düşüyor siz bunu boşverin pozitif düşünün
Ne demek rica ederimÇoook teşekkür ederim inşallah
İnşallah canım benim hayırlısı olsun benim düştü sonra kanamam oldu kendiliğinden sonlandıİnşallah değildir sizin nasıl devam etti süreç bende yarın tekrar kan verip kontrol edeceğim
adeti kaçıncı günü hcg 16 çıktıBenim de kan testim de Beta HCG 16 çıktı inşallah iyi olur çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?