Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin inşallahOrtalama 2 katı olsa da %60 artması yeterli diyor doktorlar, artışınız güzel bence, üstüne görme gibi bir şeydir belki. Rabbim hayırla, sağlıkla doğum nasip etsin inşallah
Sizin nasıldı hcg degerleriniz
Ya ben adet gunumdu rengi farkli gelince test yaptim pozitif cikti sonra kan verdim 24 cikti ertesi gun 59 sizce bu kimyasal gebelik mi bugun tekrar kan vercem36,48’di sanırım ama ben adet oldum. Adetten 2 gün önce erken gebelik testi yapmış öğrenmiştim, günümde kanamam geldi
Değer 2 günde 2 katı artması en sağlıklı olanı senin bir günde 2 katı artmış değerin gayet güzel canımYa ben adet gunumdu rengi farkli gelince test yaptim pozitif cikti sonra kan verdim 24 cikti ertesi gun 59 sizce bu kimyasal gebelik mi bugun tekrar kan vercem
Merhaba bence değeriniz normal adet geçmeden öğrenmişsinizYa ben adet gunumdu rengi farkli gelince test yaptim pozitif cikti sonra kan verdim 24 cikti ertesi gun 59 sizce bu kimyasal gebelik mi bugun tekrar kan vercem