Hcg artış hızı

Piraye -

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
9
0
1
36
Hcg değerlerim 89-190
Daha sonra kahve lekelenmeler oldu iğne ve progestan a başladım .bir gun süren kahve akıntı gecede pembe lekeler oldu doktor hemen iğne vur dedi sabah siyaha dönmüştü
Sabah hemen hcg verdim 277cikti doktor iyi artmış dedi ama korkuyorum sizce nasıl

190’dan 2 gün sonra mı 277 çıktı?
Kimyasal gebelik yaşadım ben onda değer çok az artıp düşüyor sizin o ihtimal yok ama takip etmekte fayda var kanama olduğu için

Ortalama 2 katı olsa da %60 artması yeterli diyor doktorlar, artışınız güzel bence, üstüne görme gibi bir şeydir belki. Rabbim hayırla, sağlıkla doğum nasip etsin inşallah

36,48’di sanırım ama ben adet oldum. Adetten 2 gün önce erken gebelik testi yapmış öğrenmiştim, günümde kanamam geldi
Ya ben adet gunumdu rengi farkli gelince test yaptim pozitif cikti sonra kan verdim 24 cikti ertesi gun 59 sizce bu kimyasal gebelik mi bugun tekrar kan vercem

Hcg artışı 2 günde en az %60 olmalı diye biliyorum değer artışınız güzel geldi bana ayrıca artış kişiye göre değişir canım en önemlisi stres yapmamak benim de çok hızlı arttı birden deüişken olabiliyormuş Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Ya ben adet gunumdu rengi farkli gelince test yaptim pozitif cikti sonra kan verdim 24 cikti ertesi gun 59 sizce bu kimyasal gebelik mi bugun tekrar kan vercem
Değer 2 günde 2 katı artması en sağlıklı olanı senin bir günde 2 katı artmış değerin gayet güzel canım

Merhaba bazen gebelikte böyle şeyler olabiliyormuş yerleşme kanaması tarzı şeyler bunlar .. çok kanama varsa durdurulmayacak kadarsa ozaman riskli tabi ki , artışınız normal progestan tutunmasını sağlar 🧿 Allah hayırlı etsin sağlıkla ilerlesin 🙏🏼

Back
X