HCG artışı ve öncesinde düşük

Üç
Yaşınız kaç ben tüp bebekte toplam 7-8 yumurta oldu 3 tanesi alındı doktorunuz kaç yumurta bekliyor acaba sizden biraz saçma konuşmuş olabilir mi? Çok yumurtanız olması için pcos olmanız gerekiyor amh 3-4 ün üzerinde olan kişilerde olur. Ama amh ınız düşük yaşınıza göre değerlendirmeli hiç çocuk olmaz diye bir şey yok

Toksoplazma ıgM mi pozitif, ıgG mi pozitif ?
ıgM pozitif ise aktif olan toksoplazmayı gösterir.
ıgG pozitif ise daha önce geçirdiğinizi ve bağışıklılığınız olduğunu gösterir. Daha önce geçirmişseniz gebelikte sorun teşkil etmez.

Son düzenleme:
Tekrar kanda var galiba düşükde olsa çikmiş. Gene düşük mü yapıcam ben
Net olarak anlatmamissiniz ki? Bi kan degerlerinizi atarsaniz daha kolay anlayacagiz galiba.

Ama gebelikte kediyle alakali bakılan tek sey toksoplazma o yuzden oyle dusundum.

Toksoplazma kaptiktan sonra vucut onu atiyor antikor üretiyor hamilelikte tehlikeli ama oncesinde olursa sorun olmuyor diye biliyorum. Kediler evdeyse full zaten onlardan olmasi dusuk ihtimaldir diyorlar. Benim de kedilerim var baktiriyorum devamli hic yasamadim.

Tüm dualarım seninle insallah bebeğin tutanabilir

Anti cmv ıgg pozitif 172,1 yazıyor

Kedileri temelli göndermenize gerek yok bir kaç ay bir yakınınız baksın. Üç dört aydan sonra düşük riski geçer o zaman da bakımını evde başkası yapar yine alırsınız. En kötü ihtimal doğuma kadar başka yerde bakılır sonra yine alırsınız. Temelli göndermenize gerek yok.

Anti cmv ıgg pozitif 172,1 yazıyor
Daha önce olduğunu ve bağışıklığının olduğunu gösterir. Buda bebeğe zarar vermez diye biliyorum.
Ki zaten ıgm pozitif olsaydı doktor kesin tedaviye başlardı. Bu kez gittiğinde tam olarak bu konuyu sor ki aklında şüphe kalmasın.

Bu aktif enfeksiyon degil ama. Daha once gecirdiginizi gosterir. Hatta bu durumda hamileyken toksoplazma enfeksiyonu gecirseniz bile bebege zarari minimum derecede olur. Yani suan bu pozitiflik bagisikliginizin oldugunu gosteriyor ve Ibu yi bir sey. Kedileri gondermeyin ama tabi dikkat edin yine de.
Ayrica toksoplazma sadece kediden de gecmiyor. Genel olarak yediklerimize de dikkat etmemiz gerek.

40 yasindayim 3 yasindan beri kedilerle icli disliyim ve toksoplazma gecirmemisim :) Sadece ev kedisi de degil cocukken sokaktan buldugumu eve getirirdim asisiz hayvanlarla da temasim oldu yani. Insallah bu hamileliginiz saglikla ilerler.

çok sağolun morel verdiniz bende asla yollayamazdım zaten yollasam hergun aglardım herturlu olumsuz sonucla karsılasabılırdım cok teşekkür ederim inşallah <3

eskişehir şehir hastanesinde düzgün doktor yokkı olsada randevu bulamıyoruz en son gıttıgım doktorla dogru duzgun ıletısım kuramadım derdımı anlatamadım bıle. diğer doklara randevu bulursam onlarla hallerderım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…