Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler hamilesinMerhaba arkadaşlar bişey soracaktm ben bugun sağlık ocağı kan testi sonucum öğrendim 17.78 dedi doktor var da diyemem ama yok da diyemem adetim gecikti test yaptım silik çıkyor sizce hamile miyim
Hamilesin canım.daha çok yeni olduğu için öyledir. 4 gün sonra yine kan verMerhaba arkadaşlar bişey soracaktm ben bugun sağlık ocağı kan testi sonucum öğrendim 17.78 dedi doktor var da diyemem ama yok da diyemem adetim gecikti test yaptım silik çıkyor sizce hamile miyim
İnşallah öyledr doktor öyle söyleyince emin olamıdm
Beta hcg değeri 5 ve üzeri olduğu zaman hamilesin demektir doktor nasıl var da diyemem yokta diyemem diyorMerhaba arkadaşlar bişey soracaktm ben bugun sağlık ocağı kan testi sonucum öğrendim 17.78 dedi doktor var da diyemem ama yok da diyemem adetim gecikti test yaptım silik çıkyor sizce hamile miyim
Bunlar 1 hafta önce yaptım ilk test de şimdi yaptım 17.78 hcg degeri hamilelik belirtisi mi. Aynen haftaya bir daha verecemHamilesin canım.daha çok yeni olduğu için öyledir. 4 gün sonra yine kan ver![]()
Bende bilmiyorum inan ki sağlık ocağı doktoru öyle dedi ama büyük ihtimalle olumsuz dediBeta hcg değeri 5 ve üzeri olduğu zaman hamilesin demektir doktor nasıl var da diyemem yokta diyemem diyor
Kötü düşünme çok yeni daha rabbim.kucagina sağ sağlım almayı nasip etsin bu sağlık ocağı doktorları geneli böyle. Sen 1 hafta sonra kadın doguma görün dış gebelik vs mi baksınlarBunlar 1 hafta önce yaptım ilk test de şimdi yaptım 17.78 hcg degeri hamilelik belirtisi mi. Aynen haftaya bir daha verecem
Bana da dua et bende test yapicam bir hafta sonraİnşallah hakkımda şu mübarek kandil günü hayırlı ne ise hepimiz için o olsun doktor dan randevu alacam
Rabbım bana da olmayan tüm anne adaylarına nasip etsinAdetime 5 gün varken yapmistim ben de ve varla yok arasi silik cizgi cıkmıstı. 15 gün sonra kan testinde netlesti:)) hamilesiniz
Ederim inşallah Rabbım kimsenin kucagını boş koymasınBana da dua et bende test yapicam bir hafta sonra![]()
Hareket çok etme dinlenebildigin kadar dinlen ağır sakın kaldırmaEderim inşallah Rabbım kimsenin kucagını boş koymasın
Amin inşallahSiz iyisini düşünün güzelce ilerlesin inşallah![]()
Ben yaklaşık 2 ay önce 17+6 ikiz bebeklermi kaybettim anne karında kalpleri durdu o yüzden cok korkuyorum. Rabbım sağlık olsun sağ salim kucagıma almayı cok istedim Rabbım nasip etti bu hayırlıymış ilk hamilelim de hemen çift cizgi cıkınca anladm ama bu sfer ben anladm doktor da öyle deyince emin olamadım yorum yapan herkes de Allah razı olsun şu kandil günü yüce Rabbım duysun sesimiziHareket çok etme dinlenebildigin kadar dinlen ağır sakın kaldırma![]()