kızlar lekelenme ne zaman başladı ve nasıl oldu ? damla damla mı ? artarak mı yoksa arada kesildiği oldu mu? merak ettim canlarım bide kan gibi mi? kahverengi mi?
arkadaşlar benim de değerlerm 17nisan 125 23 nisan 480 25nisan 680 doktorm yüzde otuz hamileliklerde yavaş yükselişle gebelk olabilecegni söyledi ama ben korkuyorm hic bir sikayetm yok ne kanama ne agri.ultrasondan da bakmiyor degerler istenilen duzeyde olmadigi icn napcam bilmyorum iki günde bir kan veriyorum cok telasliym o arkadas napti acaba yaa
arkadaşlar benim de değerlerm 17nisan 125 23 nisan 480 25nisan 680 doktorm yüzde otuz hamileliklerde yavaş yükselişle gebelk olabilecegni söyledi ama ben korkuyorm hic bir sikayetm yok ne kanama ne agri.ultrasondan da bakmiyor degerler istenilen duzeyde olmadigi icn napcam bilmyorum iki günde bir kan veriyorum cok telasliym o arkadas napti acaba yaa
arkadaşım ben de senin gibi aynı durumdayım, bakalım nolcak? çok mutsuzum, doktor ya dış gebelik ya da sağlıksız gebelik dedi,kromozom bozukluğu dedi, adet olmam gereken gün geçeli 8 gün oldu
merhaba arkadaşlar
4 haftalık hamileyim. pazartesi günü beta HCG değerim 2300 çıktı. doktorum çarşamba günü yani 2 gün sonra tekrar yaptırdı. bu sefer HCG değerim 3236 çıktı. normalde 2 katına çıkması gerektiğini biliyorum. sizce bir sorun var mıdır. doktorum sorun yok diyor ama çok merak ediyorum.