hcg değeri düşmesi

Dernan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2011
53
0
46
Ankara
Merhabalar
Pembe kanamam vardı cok az mıktarda dr gıttım
usuttumde sokulemıyormuyum dıe gebe olabılecegımı soyledı
kan degerlerinde 136 hcg cıktı hamıle oldugumu soyledı
ama ıkı gune bır kan ver dedı ıkıncı gun 258 oldu
3 gun 92 oldu dr pazartesı tekrar kan ve muane dedı
sızce bebek düşmüşmüdür bana yardımcı olun kızlar :,,,5:

sanırım kanama ile bebegınız düşecek eger deger dusuyorsa genelde öyle olur ALLAH DAHA BETERLERINDEN korusun hıc üzülme kürtaj olmakdan bın kat ıyıdr kanama ıle dusurmek ben 2 kez kurtaj oldum ordan bılırım yanı... EGER SİMDİ DÜŞÜK KANAMA İLE OLURSA hıc ussanma ümidini kaybetme bır ay sonra yenıden dene
bebek dusuyorsa bır ayagı içerde derler yenıden kalma ıhtımalı cok yuksek olur

tsk ederım cvb verdıgın ıcın gecmıs olsun sanada
kanamam da kesıldı once pembeydı sonra kahve oldu
ıyce acıdı progestan kullanıorum bugun ıkıncı gunum azaldı ve
bıttı kanamam ssuan ama bıleıorum

yenıden kan tahlılı yaptırdıgında bellı olur ama hıc moralını bozma hayırlısı RABBIM DOĞ desin yeterkı

AMİN CÜMLEMIZDEN INSALLAH bende bebegım olsun ıstıyorum artık ama hayırlısı her şerde vardır bı hayır bır senede 2 bebek dusurdum ama umudumu kaybetmedım sende kaybetme...

neden dusuruyorsun sebebı bellımı kaybetme tabı sonucta hamıle kalabılmek de guzel ya oda olmasaydı

AMİN CÜMLEMIZDEN INSALLAH bende bebegım olsun ıstıyorum artık ama hayırlısı her şerde vardır bı hayır bır senede 2 bebek dusurdum ama umudumu kaybetmedım sende kaybetme...

bende bir senede 2 bebek kaybettim şimdi 3. hamileyim inş. bir daha böyle bişey yaşamayız

neden dusuruyorsun sebebı bellımı kaybetme tabı sonucta hamıle kalabılmek de guzel ya oda olmasaydı

evet belli kan pıhtılaşması var insallah onuda aşarım zamanla bu ay adet beklıyorum sonra bebek dusunuyorum ALLAH NASİP KISMET EDERSE insallah sağlıkla olur..

bende bir senede 2 bebek kaybettim şimdi 3. hamileyim inş. bir daha böyle bişey yaşamayız

ALLAH YARDIMCIN OLSUN INSALLAH BEBEGINI KUCAGINA SAĞLIKLA ALIRSIN BANADA DUA et olurmu sağlıklı ve hayırlı bir evlat için konu sahıbı arkadasım içinde öyle dusunuyorum ınsallah sağlıklı ve hayırlı bı evladı olur...

hayırlısıyla alırıs bebeklerımızı kucagımıza
ınsallah hepımızde bıdaha boyle seyler
yasatmaz Rabbım ınsallah korktugumuz seylerı
nasıp etmesın rabbım..
herseyın bası Hayır olsun

merhaba dernan, yazını okuyunca netten araştırdm ve de bunu buldm inşALLAH hamileliğin normal giidiyordur.
http://img84.imageshack.us/img84/6222/hcggy7.jpg ortalama olark değer 92 ye düşüyomuş bence hemen hayal kırıklığı yaşaama bekle dua et İNŞALLAH bebeğin seninle kalır..

canım bı umut oldun bana ıns hayal kıırıklıgı yasamam bıraz daha anlat bana ben anlamadım o tabloyu

Beta hcg değerlerine göre hamile miyim? burada var incele bak döllenmeden sonraki ortalama tablosnda 3. aşamada ortalama değer 95 oluyo incele bakalm inşALLAH doğrudr bu senin için.

ben yumurtlama gunumu bılmıyorum o yuzden ortalamam ıyımıdır bılemıorum
benım uzuldugum nokta 136
257 ve sonra 92 olması

dr gıttımde dusuk degerın dedı en 257 ken moralımı yuksek tuttum ama bu olunca
ıster ıstemez yuksek tutamıyorum bılemıyorum hala durur mu yoksa artık dustumu
Taktiri iLAHİ NEDEYİM hayırlısı olsun

beta hcg dedğeri iki günde bir neredeyse iki katına çıkar hamilelikte.düşük olursada bariz bi kanama geçirsin kanaman varmı

canım senı endıselendırmek ıstemem ama sanırım kanama seklınde dusuk yapacaksın..
Allah heseyın hayırısını versın hep bunu ıste ve dusuk olmasının sebebı bebegın gelısımını tamamlayamaması..egerkı dusuk olursa saglıklı olsaydı dusmezdı seklınde dusun pozıtıf ol..Allah hayırlısını versın canım benım

beta hcg dedğeri iki günde bir neredeyse iki katına çıkar hamilelikte.düşük olursada bariz bi kanama geçirsin kanaman varmı

kanama once pembe gunde bır damla geldı ben usuttum ve sokulemıorum sanmıstım
dr ole gıttım neler oluo dıe ole hamıle oldugumu ogrendım sonra kanama deıl lekenme tarzında devam ettı gunluk ped kullanıordum
sonra 136 257 derken dr dusuk progestan verelım dedı alttan baktı rahım guzel kalınlasmıs yumurtalar guzel dedı reglım duzensız oldugu ıcın olabılır dusuk senın ıcın nomal olabılır dedı ve bugun kanamam ıyce azaldı hatta hıc yok sabah tekrar test yaptırdık 92 kusur anlamadım gıdıo galıba (( ama kanamam yok ve goguslerım acıo kafamda ısaretle var ama umut etmek ıstemıom

amın canım cok saol hayırlısı tabı ama ınsan uzuluo ne bılımmm kanamam durdu ozaman tekrar baslıcak desene

inşALLAH bebeğin seninle kalırr dua edicem bunun için bende aşılama oldm ve sonuç bekliyorm 3 gün sonra öğrenicem inşALLAH bende hamileymdr bana da dua edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…