inşALLAH bebeğin seninle kalırr dua edicem bunun için bende aşılama oldm ve sonuç bekliyorm 3 gün sonra öğrenicem inşALLAH bende hamileymdr bana da dua edin..
inşALLAH bebeğin seninle kalırr dua edicem bunun için bende aşılama oldm ve sonuç bekliyorm 3 gün sonra öğrenicem inşALLAH bende hamileymdr bana da dua edin..
saglıklı elı ayagı duzgunse rabbım bagıslasın bıse bebegımızı aksı bı durum varsa Rabbıme sıgınıorum
canımmm ınsallah hayırlı bır sonuc alırsınnn ıns hamıle kalırsın hayırıısyla
amin inşALLAHH, kaç yıllık evlisn dernan ne kadar süredir bebek istiyorsun
1 yıllık evlıyım canım 3 aydır usrasıorus ama gecen ay ılk defa dr gıttım dıer aylar kendı capımızda ugrasıorduk
dr cok ıstıosun maden klomen e baslayalım gebelık hızlansın dedı bı sorunum yokdu ama reglı duzenslııgım vardı
1 ay klomen kullandım sadece hap bı ayın sonunda hamıle oldugumu ogrendım ama durum bu Allahın ıznıyle
sen peki?
slm kızlar benımde ılk bebegım gelısmedıgı ıcın kurtajla sonlandı
dernancım ıcını ferah tut guzelım benım bebegım gelısmıyorken bıle beta degerı katlanıyordu sankı saglıklı bır emrıyo gıbı haftama gore tam gıdıyordu degerım ama meger bebek gelısmeyı 6cı haftada bırakmıs bende 9 haftada kurtaj oldum
sen ıcını ferah tut egerkı yıyecek lokması varsa bıseycık olmaz kolay deıl bende o kabus gunlerden gectım allah yardımcın olsun ama bol bol dua et eger okuya bılırsen hergun bebegın ıcın bır yasın oku bılıyosunuzdur yasın ı serıfın fazıletı buyuktur
daha çok yeni inşALLAH hamileliğin devam eder. ben 4 kasımda 4 yılımı bitiriyorum 3 yıldırda bebek istiyoruz klomen faln kullandm hep onları nasip olmadı. bu ay 19 ekimde aşılama oldum ve evlilik yıldönümümde öğreneceğim inşALLAH mucize olur ve tutmuştr aşılamam ALLAHım her isteyene nasip etsn. 24 yaşımdayım birde :) sen kaç yaşndasın?
ınsallah devam eder canım saol masalalah nıce yıllara dıyelımm nazarlardan uzak umarım bıde nazar boncugunuz eklenır evlılık yıldonumundee :)
ıns tutar hakkınızda hayırlısı olur ben 26 yasındayım canım
canım Allah razı olsun ıyı temennılerın ıcın okunmazmı neler okuyoruz gerısını Allaha bırakıyoruz yasın tuncına Ayetel kursı yusuf suresını bıle okudum Allahın ısımlerı herseyı yapmaya calısıorum kendı capımda nacızhane aynen saglıklı sıhatlı olsaydı rabbım nasıp ederdı dıorum ama uzulmuor degılım sabahtan berı aglıorum gozlerım durmuyor ıstem dısı artık akıo gozlerım gene okuruz ama yasın dedıgın gıbı saol canm
bende kısaca kendımden soyle bahsedeyım 2 yıldıe evlıyım tam 1.yıldonumumuzde korunmayı bıraktık ve hamıle kalmam tam 9 ay surdu cok uzun bekledım sankı 2 3 ayda hamıle kalcam sandım bılsem okadar korunmazdım neyse kısmet tabı 9 ay sonra gelen bır bebek dusun evımızdekı aılelerımızdekı sevıncı dunyalar benım olmustu
5 haftalıkken ılk kontrolume gıttıgımden karından keseyı gormedık ve 9 haftaya kadar hıcbır zaman dr umdan mutlu donmedım dr hep anormallık var dedı bekledık kocamda bende ohh hamıleyım dıe yataga mutlu yatmadık
9 haftada kanamam oldu ve dosru kurtaja gectıgımız nısan ayıydı cok agladım cok uzuldum kendımden nefret ettım hamıle haberı almaktan nefret ettım
ve dr 5 ay korunma verdı ve sozunu dınledım 5 ay korundum tabı bu benım 2 yıllık evlılıgım demektı
sukur hemen hamıle kaldım 2 bebekte herseyımızde yolunda
cok konustum bılıyorum ama hersey bızım ıcın kızlar bunu unutmayın herseyın hayırlısı olsun gun gelcek belkı uzulcez ama gun gelcek sevıncezde agla aglama dıyemem ama sakın kendını bıdaha cocuk olmuycak gıbı paralama olurmu tatlım
canım şunu söyleyeyim değerin 2 günde 2 ye katlaması lazım bebeğin tutunduğunu görmek için.değerin düştüğüne göre adet olacaksın.hiç üzülme bunu yaşayan biri olarak kürtaj atlatılması zor bir depresyon ve 2, 3 ay dinlenmen,korunman gerekiyor.Allah her şeyin hayırlısını versin.Hiç sperm ve yumurtası birleşmeyen insanlar var dert etme.hayırlısı...
47 düşmüş kızlar demekkı hayırlısı buymus kanamamda arttı kan yoluyla atıcakmısımherseyın hayırlısı hamıle kalabılmekte guzel ne deyım :)
136
257
92
47
47 düşmüş kızlar demekkı hayırlısı buymus kanamamda arttı kan yoluyla atıcakmısımherseyın hayırlısı hamıle kalabılmekte guzel ne deyım :)
136
257
92
47
hayırlısı olsun tatlım bıde soyle dusun egerkı kurtaj olsaydın dr 3ay korunma vercektı ama sen kendılıgınden atıcaksın ve 1 ay sonra yıne calısmalara baslaya bılırsın hakkında hayırlısı olsun ıns saglıklı bebeklerın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?