hcg değeri düşmesi

aynen olee pozıtıf taraflar buluyorum kendımce
hade bakalım gozler sendee hayırlı haberlerını bana haber et

ederim canım, aslnda artık belli olur ama bugün çıkmak istemedi canm çarşamba gününe kadr beklemeyi düşüyorm kısmet tabi birde yumurtam geç büyüdüğü içn aşılamam geç olmuştu adetim de geçiyor yani inşLLAH ALLAH nasip etsn bize de anneliği :)

aynen olee pozıtıf taraflar buluyorum kendımce
hade bakalım gozler sendee hayırlı haberlerını bana haber et

ederim canım, aslnda artık belli olur ama bugün çıkmak istemedi canm çarşamba gününe kadr beklemeyi düşünüyorm kısmet tabi birde yumurtam geç büyüdüğü içn aşılamam geç olmuştu adetim de geçiyor yani inşLLAH ALLAH nasip etsn bize de anneliği :)

dernancım nasılsın bu arada ağrın falan var mı?

çok olmasada reglı agrısı gıbı hafıf uyuşmalı sızılı
bır agrı mevcut ama ıyıyıım
daha beterınnden saklasın sukur ler olsun halıme

haydı bakalım gecıkmen hayırlı olur ıns

evet ALLAH beternden korusun, hayırlısı olsn ne diyeyim idrar testi yaptım ama çıkmayacağını bilerek çünkü bi gebelik oluştuysa bile çok küçük daha yarın yada çarşamba kan testi yaptırıcam kısmett

kızlar bu dusukten sonra dr 2 ay dınlen dedı yada 1 reglı gecsın dedı kımyasal gebelık oldugu ıcın
bız korunmayı dusunmedık nedense :))
neyse sabah uyandım bu gecen hafta oluo buarada
leke gordum ohh ohh dedım reglı oldum
rengıne dıkkat etmemıstım sona ogleye dogru dıkkat ettımkı renk gene pembe
okadar korktumkı gene bıseyler oluo dıe
sonra dırek dr gıtmeye karar verdım cunku dıerınde kanamayı gorunce
sokulemıorum dur falan dıe dr gıtmedım kenske gıtseydım onune gecılırdı belkıde
6 gun beklemıstım dıerınde bu sefer bekleme dedım ve gece acıle gıttık esımle hcg verdık korka korka
eve geldık sonucu tlfonla ogrendık 40.7 pozıtıf sasırdık dusuk sonrası reglı olmadan tekrar kalmıstım ama varla yok arası dendı 40 oldugu ıcın
Allahtan 1 hafta once dıer dusugun sıfırlandımı acaba dıe kan verdım 0 landıgını gordum
belkıde gormeseydım parca kalmıs deyıp alacaklardı suankını Allah korusun 40 hcg gorunce uzulduk gene deger dusuk dıe sonra 3 gectı hemen gıtmek ıstemedım cunku dıerınden farklıydı kanama yokdu o yuzden bıt bıt dr gıtıp dıerı gıbı kevgıre donusup yıpranmak ıstemedım 3 gun sonra gıttık 293.33 olmus daha dr gıtmedım bu sonuctan sonra 1 hafta gecsın dıe beklıorum bu pazartesı gıdıcem gıbı duruyor göğüsler şiş dokunamıorum,mıde yanması var bel agrım mütişşşş arada bı dengem kayıyo falan fıstan kızlar sızcee nedır durum :))) benı rahatlatın bıras :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…