cok saol canım benım amın hepımıze hayırlısı nasıp olur ınss tskler :)geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin,hayırlı zamanda bebeğin olur inşallah
hayırlısı olsun canım, en azından hamile kalabiliyosn değilmi iyi bir tarafını bul ve ordan bak.
aynen olee pozıtıf taraflar buluyorum kendımce
hade bakalım gozler sendee hayırlı haberlerını bana haber et
aynen olee pozıtıf taraflar buluyorum kendımce
hade bakalım gozler sendee hayırlı haberlerını bana haber et
dernancım nasılsın bu arada ağrın falan var mı?
çok olmasada reglı agrısı gıbı hafıf uyuşmalı sızılı
bır agrı mevcut ama ıyıyıım
daha beterınnden saklasın sukur ler olsun halıme
haydı bakalım gecıkmen hayırlı olur ıns
evet ALLAH beternden korusun, hayırlısı olsn ne diyeyim idrar testi yaptım ama çıkmayacağını bilerek çünkü bi gebelik oluştuysa bile çok küçük daha yarın yada çarşamba kan testi yaptırıcam kısmett
ıdrar testı ne cıktı gercı kucuktur dedıın gıbı ıns tutmustur hade bakalım habersız bırakma :)
evet ALLAH beternden korusun, hayırlısı olsn ne diyeyim idrar testi yaptım ama çıkmayacağını bilerek çünkü bi gebelik oluştuysa bile çok küçük daha yarın yada çarşamba kan testi yaptırıcam kısmett
ıdrar testı ne cıktı gercı kucuktur dedıın gıbı ıns tutmustur hade bakalım habersız bırakma :)
idrar testi negatif çıktı çıkmazmış zaten olsa bile :) yarın yaptırıcm bende b hccg bugün doldu günüm hakkımızda hayırlısı olsn :)
idrar testi negatif çıktı çıkmazmış zaten olsa bile :) yarın yaptırıcm bende b hccg bugün doldu günüm hakkımızda hayırlısı olsn :)
yarın ıyı haberlerını beklıyorum canım hayırlı hayırlı ınsallah
yarın ıyı haberlerını beklıyorum canım hayırlı hayırlı ınsallah
inşALLAH dernancım ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi şaşırdım :S
şaşırma herşeyın başı sağlık ve relaxlık gerısını Rabbıme bırak cokda ustune gıtme bak ozaman bebısın gelır :)inşALLAH dernancım ne düşüneceğimi ne hissedeceğimi şaşırdım :S
şaşırma herşeyın başı sağlık ve relaxlık gerısını Rabbıme bırak cokda ustune gıtme bak ozaman bebısın gelır :)
dernann hamileyim allahın izni ilee duanı eksk etme allah hepimizin gönlüne göre versnnn
şaşırma herşeyın başı sağlık ve relaxlık gerısını Rabbıme bırak cokda ustune gıtme bak ozaman bebısın gelır :)
dernann hamileyim allahın izni ilee duanı eksk etme allah hepimizin gönlüne göre versnnn
ayyyy cokkk sevındım
Allah nazarlardan uzak eetsın soyleme kımselere
3 ay gecmeden bak bana ıyı ders oldu
Allahh nazar degdırmesın cok sevındım gercekten ınss saglıkla sıhatle sonu nasıp olur masallah sıze
çok teeşekkürederim dua et bize allahım sana tekrar yaşatsn inşallah birlikte kucağımıza alırız inşallahhh çok dua et banaayyyy cokkk sevındım
Allah nazarlardan uzak eetsın soyleme kımselere
3 ay gecmeden bak bana ıyı ders oldu
Allahh nazar degdırmesın cok sevındım gercekten ınss saglıkla sıhatle sonu nasıp olur masallah sıze
çok teeşekkürederim dua et bize allahım sana tekrar yaşatsn inşallah birlikte kucağımıza alırız inşallahhh çok dua et bana
Dualarım senınle tatlımmm Allah sonuna kadar hayır nasıp etsınAllaha emanet olun herzaman korktugun seylerı yaasatmasın Rabbım sagllık sıhatle ıns kucagına al bebısını :=)))
ınsss hayırlısıyla bızede nasıp olur sende bana dua et :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?