- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 123
- 35
doktorun nediyo ?Dis gebelikten korkuyorum ben biraz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorun nediyo ?Dis gebelikten korkuyorum ben biraz
Sonucim dusukken diş gebelik demek icin çok erken dedi yükselince guzl yukselmis saglikli ilerlicekmi diye takip etcez dedi ama ben korktum yine de yadoktorun nediyo ?
canım moralını bozma benım doktorum boyle olumsuz dusuncelerı onlemek ıcın bu tarz forumları bıle yasaklamıstı hahaSonucim dusukken diş gebelik demek icin çok erken dedi yükselince guzl yukselmis saglikli ilerlicekmi diye takip etcez dedi ama ben korktum yine de ya
Kesinlikle ole ama insan oğlu işte merakcanım moralını bozma benım doktorum boyle olumsuz dusuncelerı onlemek ıcın bu tarz forumları bıle yasaklamıstı hahadoktorun dıyor takip edeceğiz herkesin hormonu vucuudu bir değil takma takılma uzulme herşeyin hayrlısını düşün
Bu değerle keseyide gorduk çok sukur yaben sana nededimmmmm![]()
![]()
![]()
Bu değerle keseyide gorduk çok sukur ya![]()
Ay inşallah inşallah cnm ya Allah isteyen herkese nasip etsin rabbim kimsenin kucagini boş birakmasinay hadi darısı başımıza![]()
![]()
İlaçlara devam etmedinizmi? Doktor nediyoslm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza değerim 7600 6+4 günlük hamilelik yaşıyordum.2 gün önce birden kanamam başladı ve değerim 2000 lere düştü bundan sonra yükselirmi bunu yaşayan varmı aramızda canım çok sıkilıyor
Peki hangi ilaclari kullaniyordun?ilaçların hepsini kesti kendi kendine düşmesi için düşmese kürtaj yapılacağını söyledi
Senin ignelerin yokmuydu? Kalcadan gobekten? Bunlarin dışında ?estrofen, jel, aspirin.folik asit,devit3
Senin doktorun özel mi devlet miilaçların hepsini kesti kendi kendine düşmesi için düşmese kürtaj yapılacağını söyledi