hcg değeri düşük çıkıp sonradan yükselen var mı?

4 mayısta gittik keseyi gördük rahim içinde güzeldi 9 mayısta kanamam başladı çok yoğun bir şekilde ondan sonra değerim düştü kese küçülmüş düzenli değil dedi burdaki doktorlar düşmesini bekleyecekmişiz

slm arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza değerim 7600 6+4 günlük hamilelik yaşıyordum.2 gün önce birden kanamam başladı ve değerim 2000 lere düştü bundan sonra yükselirmi bunu yaşayan varmı aramızda canım çok sıkilıyor
Benim de bugün pembe geliyo aradim hastaneyi jel yapar dedi bende 6+4 dum moralim çok bozuldu hafif adet agrisida oluyor kırmızı olmadigi surece korkma dedi ama yinede korkuyorum

kanamamı yoksa akıntımı seninki,benim bayağı yoğun bir kanama geçirdim parça parça umarım sende öyle değildir

Ben 2 mayıs tarihinde aşılama oldum arkadaşlar 13 mayısta aşılamanın 11.günü beta 20,4 çıktı 15 mayısta aşılamanın 13.günü 92,4 çıktı adet günüm 17 mayıs sizde bukadar fazla artış normal mi kimyasal gebelikten korkuyorum bende

merhaba espe35. sana benzer durumu bende yaşıyorum ama benim sonuçlarım daha kötü. benım aşılamam başarısız oldu. 30 nisan da tüp bebek le 2 embrıyo transfer edildi. 14 mayısta kan testi yaptırdım 27,90 çıktı sonucum. 16 sında bidaha yaptır dedıler baska hastaneye gittim 26,90 cıktı bu seferde. doktorum olumsuz dedi ilaçları bırakmamı söyledi. ama ben acaba yükselirmi diye ilaçları bırakmaya korkuyorum.benım gibi olup yükselen varmı bilmiyorum. senın değerlerinden daha düşük olanlar var sonradan yükselipte kucağına alan. umarım senin içinde sonuç güzel olur. bende bir umut bekliyorum. 18 inde bidaha kan testi yaptırıcam. Allah isteyen herkese nasip eder inşallah...

Benim bugün sonucum 215 çıktı doktor 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi keseyi görene kadar içim rahat etmeyecek nedense Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın inşallah senin içinde çok güzel olur gelecek günler

Benim bugün sonucum 215 çıktı doktor 10 gün sonra gel keseyi görelim dedi keseyi görene kadar içim rahat etmeyecek nedense Rabbim kimsenin elini boş bırakmasın inşallah senin içinde çok güzel olur gelecek günler
Senin adına çok sevindim. inşallah bundan sonrasıda senin için güzel olur ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

Vallaha 5 senedir bekliyoruz oyüzden çok pinpirikliyiz Rabbim kalbimizi kırmasın inşallah
amin inşallah. bizde aynıyız 5 senedir uğraşıyoruz. çok zorlu yıpratıcı bir süreç yaşamayan bilemez. inşallah herşey dilediğimiz gibi olur.

Ben bugün yine test yaptırdım sonucum 37.06 çıktı. Çok azda olsa yükselmiş. Umut varmıdır acaba arkadaşlar. Bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Napçamı bilmiyorum

arkadaşlar benim sonuç düşükle sonuçlandı.allah hiç kimseye böyle bir şey yaşatmasın yarab inşallah hepimizin kucağını boş bırakmasın.

Merhaba arkadaşlar ben de birşey sormak istiyorum ilişkinin üzerinden 5gün geçti ama dayanamadım kan verdim 0.5çıktı böyle değeri çıkıp yükselen oldu mu aranızda acaba?

Back
X