Hcg değerim 757 den 588 düşmüş çok kötüyüm

dilem_sed

Kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
540
949
303
İstanbul
Martın 5 de yaptırdığım sonuçta 147 çıkmıştı
martın 13ünde 757 çıktı
martın 15inde yaptırdığımda 588 e düştü ne oluyor anlamyorum çok kötüyüm
lütfen yardım edin

canım geçmiş olsun öncelikle üzülme lütfen.. düşük yapıyorsun büyük ihtimalle,doktor kontrolünü aksatma.. bak hiç üzülme bende bir kez düşük yaptım...ve hep şunu dedim kendime bu bebek sağlıklı olsaydı düşmezdi demekki bir sorun varmış dedim ..gelişemeden sakat doğsaydı daha çok üzülürdüm... doktorum şöyle demişti bir bebek düşüyorsa üzülme o bebek sağlıksızki düşmüş demişti.. evet ne olsada insan üzülüyor elbette zor bir durum kadınlar için ama inanki gün geçtikçe üzülmüyor ve anlıyorsun herşeyi..

bak ne güzel hamile kalabiliyorsun,bifde hiç hamile kalamayanları düşün ve haline şükret canım.. ve erken dönemde düşük yapmakta şükredilecek bişeydir ya bebeğini aylarca karnında taşıyıp düşürseydin allah korusun bu daha acı olurdu..

ben düşükten 5 ay sonra hamile kaldım şuan 2,5 aylığız..bak herşey güzel gelişecek senin içinde hiç üzülme kendini düşün ve rahat ol,yorma kendini yıpratma fazla..

allah hayırlısını ve sağlıklısını versin..rabbim tüm isteyenlere en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin

ya test de sorunlu olabiliyor sağlıklı ve gelişmiş yerlerde kontrolüne devam et...içini ferah tut. dualarını da eksik etme. unutma herşey bizim için. Ben 4 haftalık hamile olduğum halde ayrıntılı kan testimde hamile olmadığım çıkmıştı. umutlanma ama umutsuzluğa da kapılma. iyi bir doktora git..... bizi de haberdar et.

ewet ben ce de sorunlu olabilir, başka bir yerde tekrar test yaptır canım..hayırlısı neyse o olsun..

bu arada karafilik sen demişsin ya ben de kan testinde çıkmadı diye kaç çıkmıştı değerin de gebelik yok demişlerdi?

canım büyük ihtimalle düşük yapıyosun (( üzgünüm bol bol dua edicem inş.bişey olmaz bebişine

biran once detaylari ve gelismeleri anlat bize açikcasi merak ettim durumunu , insallah kotu bisey yokdur canim.

moralini bozma cnm...dr git bir kontrol yapsın sana yada 2 gün sonra tekrar yap testi belki bişey yok...

cnm geçmiş olsun
düşük yapıyorsun sanırım
dr.unla görüş belki yapabileceği birşeyler vardır.

canım hepsini ayı yerde mi yaptırdın bu da önemli umarım bi hata olmustur su an nasılsın

arkadaşlar bebeğimi kaybettim...şuan çok kötüyüm doktorumla görüştüm 6 haftalık olduğu için kan yoluyla atarsın dedi ve ölede oldu şuan çok sancım var...
bana bugünlerde destek olan bana güç veren ailem onları çok seviyorum
Sizede çok teşekkür ederim beni cevaplandırdığın için...
umarım herşey yoluna girer ve tekrar bebişim olur çok heveslendim ama yıkıldım birdaha kimseye sölemeyeceğim..kafamada hiçbirşey takmayacağım

Geçmiş olsun canım hayat herşeye rağmen devam ediyor. Allah hayırlısını sağlıklısını versin en azından hamile kalabiliyorsun yumurtlamaya devam ettikçe sorun yok çok şükür milyonlarca yumurtamız var di mi.

canım benim geçmiş olsun üzülme bende ilk hamileliğimi kötü bir deneyimle yaşadım 6 haftalıkken bebeğimi kaybettim çok üzüldüm üstelik benim düşüğüm kürtajla tamamlandı ve ben canlı canlı kürtaj oldum. hiçbir anestezi almadan
sonra düşündüm ki ben böle kendimi üzüp bitirirsem bu sefer arkadan gelecek olan bebeği de etkilerim .
herşeyde bir hayır vardır arkadaşım bazen bunu demek en iyisi inana bana aynı tecrübeyi ben daha acı veren bir sonla yaşadım. seni çok iyi anlaıorum . Allahım kimseye yaşatmasın bu duyguyu 2. yi kucağına hayırlısıyla almayı nasiplesin

canım geçmiş olsun ben 3 düşük yaptım inan seni en iyi ben anlarım 5 aylık bebegimide kaybettim ama yinede şükretmeliyiz ve pes etmeden devam

geçmiş olsun canım...üzüldüm ama umudunu kaybetme yine olur...((bende aynısını yaşadım anlıyorum seni...

canım geçmiş olsun ben 3 düşük yaptım inan seni en iyi ben anlarım 5 aylık bebegimide kaybettim ama yinede şükretmeliyiz ve pes etmeden devam

nisacım öncelikle geçmiş olsun allah en kısa zmanda sağlıklı gebelik ve bebek nasip etsin bişey sorucam.. peki nedeni araştırıldımı nedir neden düşük olmuş

geçmiş olsun canım,aynı şeyleri yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum.
ben çabuk toparlanamadım malesef ve tüm dengem bozuldu..
sen çabuk toparlanmaya bak tatlım,inşallah 2.gebeliğinde sağlıklı bi bebeğin olur ve mis kokusunu içine çeke çeke bize yazarsın..

canım benim üzülme hiç olurmu bende 3 defa düşük yaptım nedeni belli değil 1 ay sonra araştırmaya başlayacaklar inşallah bundan sonraki bebeğini kucağına alırsın

meryemmeryem arkadaşım düşük nedenim belli bende kan pıhtılaşması varmış 3. düşügümde araştırıldı bebekler sagıklıydı ama düştüler kan pıhtı oldugu için bebek beslenemiyomuş şimdi tedavi altındayım bebek için ugraşıyoruz Allah herkesin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…