Hcg degerim düşük mü yükselme şansı var mı

Aley54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2021
56
13
3
26
Merhaba ben geçen ayın 28'in de tüp bebek transferi oldum pazartesi günü 8.günümdü kan testi yaptım sonuç 15.41 çıktı bugün 11.günüm kan testi yaptırdım 6.69 çıktı doktorum pazartesi tekrar kan testi yaptır dedi umutsuzluğa kapıldım beni biraz bilgilendirir misiniz ?

Her gün iki kat yükselmesi gerekir. Sizinki düşmüş. Malesef yukselme şansı olmuyor.

Bu transferlerde en sağlıklı sonuç 14.gün demişti 5 kez tüp bebek yaptıran arkadaşım. Ilacın etkisi ile yüksek çıkıp etki geçince belli olur her şey. Doktorunuzun gününü bekleyin sakin olun. Yani basta yüksek çıkması ilaç etkisinden. Sakin olun. Belki de stress ve üzüntü ile bebeğinizi oaybedeceksiniz. Lütfen sakin sakin sakin

Hcg degeri 6 ila 24 arası olanlar gri alan olarak adlandırılıyormuş yani kam testi tekrarlanıyormus yükselene kadar oyle duymustum

Pazartesi tekrar kan testi vericem acaba kimyasal gebelik olabilir mi

Gec tutunup değerleri düşük olup bebegii kucagina alan varmıs Allah büyük belki yükselir

Daha erken sabret!
Bosuna umit vermeyin. Bu sitede bana da bosuna umit verildi. Sonucunda cok uzuldum. Saglikli bebegin salgıladığı hcg her gun iki kat artar. Sabit kalmasi bile risk iken deger düşmüş. Burada soylenen umut dolu sozlerin yıkıcı sonuclari olabiliyor.

Dua edin lütfen
Şimdi bir yerde okudum, 11. Gün-de 4.55 cıkmış sonra gebe olduğumu öğrenmiş. Allah büyük. Ederim canım inşallah Rabbim bu konuda daha fazla sınamasın. Tez zamanda kucağınıza alın bebeğinizi insallah

Tekrar denediniz mi peki

Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim

Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Birde benim embriyolarım cok kaliteliydi yani doktorum oyle soylemisti rahim çok güzel hazırlandı demisti çok başarılı geçmişti yani neden boyle oldu ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…