Hcg degerim düşük mü yükselme şansı var mı

Tekrar denediniz mi peki
Tüp bebek olarak bir yikim yasamadim ben. Test fotoğrafımı attim. Silik belirsiz cizgi vardi. Belki 20 kisi hamilesin bence icime oyle doguyor dedi. Kesin hamilesin kesin hamilesin cümleleri havada uçuştu. Sonra regl oldum. O kadar yükseltilmeseydim belki hazirlikli olurdum.

Transfer olmuş bu arkadaş. Umut vermek nedir ben hamilesin demiyorum. Pazartesiyi bekle stresle varsa iyi bir durum kötüye dönüşmesin diyorum. Sabredin yazdım kaç kez. Gebe değilsin kimyasal felan deyince keyfinden 4 dönmüyor. Kalmış surda 2 günü. Gidip ne varsa öğrenecek zaten.

Bende test yaptım 2 kere silik çıktı

Başta yüksek çıktığı zaman ile sonra düşük çıktığı zaman ayni yerde mi test yapıldı?

Bende test yaptım 2 kere silik çıktı
Transfer oldunuz gebe olmasanız da silik çıkabilir. Doğru sonucu Su an göremezsiniz. Ilacın etkisi daha geçmedi vücudunuzdan. Yalancı betahcg salınımı yaptı ilaç. Döllenmiş yumurtanızın östrojen üretimini arttırmak için. Daha sonra vücut östrojen kesecek ve progesteron üretmeye baslicak. Siz Su an ilaç etkisinde olduğunuz için ne gebe olduğunuzu ne olmadığınızı bilemezsiniz. 14. Gün geçecek etkiniz. Ki dokto4unuz da sizi 14. Gün olan pazartesi çağırmış.

İlaçlarını içmeye devam et pazartesi tekrar kan testi yaptır gel dedi
Arkadas ilactan dolayi yüksek cikmis dedi. Oyle bir durum oldugunu hic duymamistim. Ihtimali varsa umutsuzluğa kapilmamak gerek tabii.

Peki boyle beklenmesi gereken bir durumda doktorun iki kere kan test yapmasi dogru bir sey mi?

Peki boyle beklenmesi gereken bir durumda doktorun iki kere kan test yapmasi dogru bir sey mi?
Tabiki değil. Ama bence 8. Gün kendi yaptırmış. 11.gün de doktor 14 e göre yorumlamak için yaptırmış olabilir.

Birde benm embriyolarm çok kaliteliymis rahim cok güzel hazırlanmış başarılı da geçmıs doktorum soyledi neden boyle oldu ki

Birde benm embriyolarm çok kaliteliymis rahim cok güzel hazırlanmış başarılı da geçmıs doktorum soyledi neden boyle oldu ki
Bu kadar stresli olmayın. Hamile kalmak ayrı stress hamilelik süreci ayrı. Geriden mi geldi aman kalbi aman kesesi aman gelişimi yoksa engelli mi bi sürü şey. Biraz serinkanlı olun.

Bu kadar stresli olmayın. Hamile kalmak ayrı stress hamilelik süreci ayrı. Geriden mi geldi aman kalbi aman kesesi aman gelişimi yoksa engelli mi bi sürü şey. Biraz serinkanlı olun.
Stress yapmamaya çalışıyorum ama..

Merhaba bugün test yapcaktiniz. Yaptırdınız mi acaba

Evet beta hcg testim 2 ye düştü maalesef tutunamamış ama 1 haftaya kadar regl olurmuşum tekrar baslicam tedaviye
Olsun canım . Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Kaç embriyonuz var geride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…