HCG değerim düşük mü?

Mzgnclk

la Tahzen
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
43
52
3
31
6 mayıs son adet tarihimdi 25/26 mayıs yumurtlama günümdü 9 haziran hastaneye gittim kese daha oluşmamıştı sanırım yeni diye. Kan değerim 11.41 cikti doktor olumsuz birşey demedi 2 gün sonra yine yenile dedi varmı bu seviyede kan değeri ne bilim korkuyoruz işte

kuzum embrıyo 1 haftada da tutunabılıyo rahme 10 gunde de :)) sen stress yapma tutunsun gelıssın kuzucuk ınsallah:) kurcalarken yazıları cok gordum oyle cok dusuk bı rakalmla baslayıp hatta yumurtlama gununu bılmesıne ragmen ılk ultrasonda 1 hafta gerıden gelen gebelık^^ baslangıc sayısna takılma bunyeye gore degısır o. 2 kat artması beklenır 2 gune 1. hemencık kese gorunmuyo bhcg 1000 falan olmalı kı gorunsun 1 haftada cok sey degısır merak etme sen rahat ol. ıyı dusun :) rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versın :)

Canım benim Allah razı olsun yüreğime su serptin walla aslında kurban olduğum nasıl hayırlı görürse öyle olur sadece geçen yıl düşük yaptım üzerinden bir yıl sonra şu an hamileyim olur olmaz korkuyoruz inşallah kuzum tutunur senin de evladın varsa allah bağışlasın yoksada allah hayırlı evlat versin.

maalesef bu sabah kanamam oldu sanırım kimyasal gebelik geçirdim

maalesef bu sabah kanamam oldu sanırım kimyasal gebelik geçirdim
Hiç üzülmene gerek yok.Ben bu gebeliğimden önce kimyasal gebelik geçirdim.Kimyasala gebelik normal gebeliğin habercisiymiş için rahat olsun

ciddi misin sabah eşimle ben baya ağladık 2 senedir bekliyoruz allah beterinden korusun yine de şükürler olsun geçen yıl 2.5 aylık bebeğimi düşürdüm üzerinden tam bir yıl sonra mucize oldu derken oda hayal oldu moralin için sağol arkadaşım allah dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…