HCG değerim düşük mü?

Mzgnclk

la Tahzen
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2020
43
52
3
31
6 mayıs son adet tarihimdi 25/26 mayıs yumurtlama günümdü 9 haziran hastaneye gittim kese daha oluşmamıştı sanırım yeni diye. Kan değerim 11.41 cikti doktor olumsuz birşey demedi 2 gün sonra yine yenile dedi varmı bu seviyede kan değeri ne bilim korkuyoruz işte :KK43:

kuzum embrıyo 1 haftada da tutunabılıyo rahme 10 gunde de :)) sen stress yapma tutunsun gelıssın kuzucuk ınsallah:) kurcalarken yazıları cok gordum oyle cok dusuk bı rakalmla baslayıp hatta yumurtlama gununu bılmesıne ragmen ılk ultrasonda 1 hafta gerıden gelen gebelık^^ baslangıc sayısna takılma bunyeye gore degısır o. 2 kat artması beklenır 2 gune 1. hemencık kese gorunmuyo bhcg 1000 falan olmalı kı gorunsun 1 haftada cok sey degısır merak etme sen rahat ol. ıyı dusun :) rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versın :)

kuzum embrıyo 1 haftada da tutunabılıyo rahme 10 gunde de :)) sen stress yapma tutunsun gelıssın kuzucuk ınsallah:) kurcalarken yazıları cok gordum oyle cok dusuk bı rakalmla baslayıp hatta yumurtlama gununu bılmesıne ragmen ılk ultrasonda 1 hafta gerıden gelen gebelık^^ baslangıc sayısna takılma bunyeye gore degısır o. 2 kat artması beklenır 2 gune 1. hemencık kese gorunmuyo bhcg 1000 falan olmalı kı gorunsun 1 haftada cok sey degısır merak etme sen rahat ol. ıyı dusun :) rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versın :)
Canım benim Allah razı olsun yüreğime su serptin walla aslında kurban olduğum nasıl hayırlı görürse öyle olur 🤲 sadece geçen yıl düşük yaptım üzerinden bir yıl sonra şu an hamileyim olur olmaz korkuyoruz inşallah kuzum tutunur :emir_bebek: senin de evladın varsa allah bağışlasın yoksada allah hayırlı evlat versin. 🌹🥰

😔😔 maalesef bu sabah kanamam oldu sanırım kimyasal gebelik geçirdim :KK43:

😔😔 maalesef bu sabah kanamam oldu sanırım kimyasal gebelik geçirdim :KK43:
Hiç üzülmene gerek yok.Ben bu gebeliğimden önce kimyasal gebelik geçirdim.Kimyasala gebelik normal gebeliğin habercisiymiş için rahat olsun😉😘😘

:hasta: ciddi misin sabah eşimle ben baya ağladık 2 senedir bekliyoruz 🥺 allah beterinden korusun yine de şükürler olsun geçen yıl 2.5 aylık bebeğimi düşürdüm üzerinden tam bir yıl sonra mucize oldu derken oda hayal oldu 😔 moralin için sağol arkadaşım allah dua ediyorum

Back
X