- 4 Nisan 2016
- 219
- 168
- 103
- Konu Sahibi merimericik
-
Kızlar merhaba sat 8 mart bat ise 8 nisan ile 12 nisan arası.
Dün idrar testim silikte olsa çıktı ve hemen kan tahlili yaptırdım...
Değerim 32,9 çıktı..
Bı değer normal mi? Düşük gibi geldi bana
Bu şekilde olup artan oldumu
Çok kafama taktım yardım lütfen :)
10-20 olsa düşük derdim ama adet gününde 32 çıkabilir herkesin 800 le başlayacak diye bi şey yok önemli olan düzenli bi şekilde yükselmesi şimdi 32 çıkar 3 gün sonra 500 olur ilk zamanlar hızla artıyor. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin canım
Tatlım benim de 33.26 ile başladi duzenlendi yukseldi çok şükür.. Gec dollenme olmustur dedi doktor bana :)
Çok sağolun hanımlar, bi endişeleniyor insan ne bileyim bide bugün ev süpürürken kasıklarıma bi ağrı girdi dedim heralde bişey oldu çok korktum
Kızlar merhaba sat 8 mart bat ise 8 nisan ile 12 nisan arası.
Dün idrar testim silikte olsa çıktı ve hemen kan tahlili yaptırdım...
Değerim 32,9 çıktı..
Bı değer normal mi? Düşük gibi geldi bana
Bu şekilde olup artan oldumu
Çok kafama taktım yardım lütfen :)
Sizlerinki yine iyiymis benim Bat ta 8 di sonucum :) Doktorum bile bu kadar erken bilen hastam yok demisti gec dollenmeydi. Gonlunu ferah tut
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahSimdi daha baştasın kasık agrisi cok olur. Benim simdiler de bile degisik sancilarm var
Baya düşükmüş ya maşallah ne zaman öğrendiniz adete kaç gün vardı?Sizlerinki yine iyiymis benim Bat ta 8 di sonucum :) Doktorum bile bu kadar erken bilen hastam yok demisti gec dollenmeydi. Gonlunu ferah tut
Svartbabe sen ne zaman öğrenmiştin gebeliğini canım?
Oyy kıyamam ya, adete kaç gün vardı yani?Bir bucuk haftalikti ogrendigimde tabi ben bunu bilmiyordum bi hafta snra keseyi gormeye gittim doktor kese yok dedi bn otrdm agladm tabi sonra iste kan testi yaotrdm tekrar guzelce artmisti iki bucuj hafyalk suan ondan gorunmyor dedi
Oyy kıyamam ya, adete kaç gün vardı yani?
Ben 8-12 arası olma tarihim bu ay işte1 gün gecmişti canm. Senin ne kadar gecti ?
slm kızlar bende 2 gün önce öğrendim dun test yaptırdım degerım 3766 cıktı ve kese görünmedi sizce normal mi
Aynen baya yüksekmiş :) hemen dra danış canımslm kızlar bende 2 gün önce öğrendim dun test yaptırdım degerım 3766 cıktı ve kese görünmedi sizce normal mi
Erken ögrenmek bi fena oluyor ya bekle de bekle keseyi gormek icin
Baya düşükmüş ya maşallah ne zaman öğrendiniz adete kaç gün vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?