Hcg değerim normal mi?

Can
anladım hayırlı olur insallah ne zaman gitceksin doktora ben hemen gittim moralim cok bozuldu kese gorunmedı degerde yuksek cıkınca
. Canım degerın kac 10208 cıktı ama bebegı goremedık kılosm var ve sıkısık degıldım doktor ondan gorememıs olabılırz dedı

canım cuma günü gitti hastaneye saglıklıymıs cok sukur ve görümdü ıkı hafta sonra kalp atısını duymak ıcın gıdıcem ınsallah bı sorun olmaz bebegım cuma gunu 6 hafta 1 gunlukdu
Çok sevindim canım hayırlı olsun. Burdan kanıtlamış olduk hcg değeriyle alakası olmadığını :) Umarım çok güzel geçer gebeliğin.

kızlar merhaba bnde adet günümde kan testi yaptırdım 94.14 cıktı cumartesi günü yani şuan dktora da gitmedim gitsem zaten gözükmeyecek diye siz tam kalp atısları ve kesyi kac haftada görebilirz ?

kızlar merhaba bnde adet günümde kan testi yaptırdım 94.14 cıktı cumartesi günü yani şuan dktora da gitmedim gitsem zaten gözükmeyecek diye siz tam kalp atısları ve kesyi kac haftada görebilirz

canım benım görüngügünde 6hafta bir günlükdü onceki haftada gitmiştım görunmemıstı senınkınınde bence ustunden zaman gecsın görunmeyınce sınırler cok bozuluyo benım taavsıyem =) doktor ıkı hafta sonrada kalp atısını dinleriz deeddi ıkı aylık falanken yanı

Peki görebilmek için alttanmi bakiyolar ya başka yolu yokmu ultrasyonda erk n diye bakmazlar demi

kızlar bende birşey sormak istiyorum. perşembe hcg 477 çıkmıştı. bu sabah tekrar yaptırdım 3313 çıktı. 3800 lerde olması gerekirdi katlayarak gittiğini hesaplasam sizce düşük mü

kızlar bende birşey sormak istiyorum. perşembe hcg 477 çıkmıştı. bu sabah tekrar yaptırdım 3313 çıktı. 3800 lerde olması gerekirdi katlayarak gittiğini hesaplasam sizce düşük mü

Canim 1000 ustune ciktiktan sonra 72 saatte bir 2 katina cikmasi gerekiyor. Yani panik yapma cnm

alttan baktı doktor kese de bebek de görünüyor sorun yok dedi. artık hcg bakmaya gerek yok dedi allaha şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…