Hcg değerim normal mi?

Erken ogrenmek benim icin iyi oldu progesteron hormonum biraz dusunce hemen destekledik ve gecirdik sukurler olsun o zamanlari , darisi basina insallah bu zamanlara gelince biraz olsun rahatliyorsun

İnşallah canm. Benm biraz riskli bi hamilelik olcak ama umarm bende bi gün rahatlarım

slm kızlar bende 2 gün önce öğrendim dun test yaptırdım degerım 3766 cıktı ve kese görünmedi sizce normal mi
Normal canım normal benim adetim 2 gün geçmişti 5700 çıktı keseyi 1 hafta sonra gittiğimde gördüm. Bebeğimde ikiz değil. Bende çok korkmuştum ama içini rahat tut. Bence hiç değerle alakalı değil kese görünmesi bebeğin kaç günlük olduğuyla alakalı. Bir de doktorların cihazlarına göre de değişiyor.

bnde perşembe yada cuma gidicem inşsallah simdi görünur bnde cihazla ilgili oldugunu dusunuyorum daha ıyı bi hastaneye gidicem bu sefer tesekkür ederim

İnşallah canm. Benm biraz riskli bi hamilelik olcak ama umarm bende bi gün rahatlarım

Tabiki rahatlarsin neden rahatlayamayasin ki . Bir gun bile nasil gececek derken 2 ay gecti gitti dualarim hepinizle olsun insallah. Benim keseyi gordugumde doktorum dedigi tek sey bebekler guvenilir anne babaya daha siki baglanirlar. Stresi birak ve kendine , sagligina , bebegine inan demisti. Benden de sana kucuk bi tavsiye

Umarım oyle olur canım. Erken doğum riskim var da ondan

Daha hiç dra gitmedim canım, 2 gün önce kan testi yaptım bide şimdi yaptım druma msj atmıştım 48 saat sonra tekrarla dedi

anladım hayırlı olur insallah ne zaman gitceksin doktora ben hemen gittim moralim cok bozuldu kese gorunmedı degerde yuksek cıkınca

Arkadaşlar bende bisey soru cam sizlere.ben datsmafim pregnyl ignesinden 12gun gün sonra test yaptım 3.75 çıktı iğnenin etkisi hala gitmemiştir diye düşünüyorum sizce de öyle midir acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…