- 23 Temmuz 2015
- 3.088
- 2.884
- 133
- Konu Sahibi merimericik
-
Erken ogrenmek benim icin iyi oldu progesteron hormonum biraz dusunce hemen destekledik ve gecirdik sukurler olsun o zamanlari , darisi basina insallah bu zamanlara gelince biraz olsun rahatliyorsun
Baya yuksek görünmesi lazm.. İkiz olabilir mi?
Normal canım normal benim adetim 2 gün geçmişti 5700 çıktı keseyi 1 hafta sonra gittiğimde gördüm. Bebeğimde ikiz değil. Bende çok korkmuştum ama içini rahat tut. Bence hiç değerle alakalı değil kese görünmesi bebeğin kaç günlük olduğuyla alakalı. Bir de doktorların cihazlarına göre de değişiyor.slm kızlar bende 2 gün önce öğrendim dun test yaptırdım degerım 3766 cıktı ve kese görünmedi sizce normal mi
İyi haberlerle geleceğine inanıyorum canım yazarsın banabnde perşembe yada cuma gidicem inşsallah simdi görünur bnde cihazla ilgili oldugunu dusunuyorum daha ıyı bi hastaneye gidicem bu sefer tesekkür ederim
İyi haberlerle geleceğine inanıyorum canım yazarsın bana
İnşallah canm. Benm biraz riskli bi hamilelik olcak ama umarm bende bi gün rahatlarım
Bir bilgim yok canım tek yapmamız gereken sabırla beklemek diye biliyorum.inşallah ya yazarım kese kucuk dıe uzuluyorum bu haftalar onemli die ne yemelız falan biliyonmu gelişşin diye
Gittiğinde karından göremezse vajinal baktır onda daha erken görünüyorinşallah ya yazarım kese kucuk dıe uzuluyorum bu haftalar onemli die ne yemelız falan biliyonmu gelişşin diye
Tabiki rahatlarsin neden rahatlayamayasin ki . Bir gun bile nasil gececek derken 2 ay gecti gitti dualarim hepinizle olsun insallah. Benim keseyi gordugumde doktorum dedigi tek sey bebekler guvenilir anne babaya daha siki baglanirlar. Stresi birak ve kendine , sagligina , bebegine inan demisti. Benden de sana kucuk bi tavsiye
Gittiğinde karından göremezse vajinal baktır onda daha erken görünüyor
Kızlar 73,11 çıktı, normal mi??
Moralini bozma canım ben bi hafta sonra flan giderim heralde daha erken diye düşünüyorum :)anladım hayırlı olur insallah ne zaman gitceksin doktora ben hemen gittim moralim cok bozuldu kese gorunmedı degerde yuksek cıkınca
Kızlar 73,11 çıktı, normal mi??
Teşekkür ederimmmGayet normal cnm ilki 32 cikmis 48 saatte iki katini gecmis. Gonlunu ferah tut guzelim hersey yolunda gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?