Hcg değerimin artışına birlikte bakabilir miyiz ?

maydanooz

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
411
110
303
Merhaba hanımlar

15 eylülde dondurulmuş embriyo transferi oldum
25 eylüldeki sonucum 70 (en az 80olmalıydı dediler)
27 eylül sonucum 179
3 ekim sonucum 990

Artışın az olduğunu düşük riski olduğunu söylediler
10 ekimde kese görebilecekmiyiz bi gelin bakalım dediler.

İnanılmaz stres içindeyim zaten 27eylülden 3ekime çok zor gelmiştim şimdi bir hafta daha nasıl bekliycem bilmiyorum.

Bu değerlerle düşük yaşayan yada gebeliği devam eden başına gelen var mı ?

Tüp bebekte başlangıçta nazlı ilerlemeler oluyor. Isim veremem hatırlamıyorum ama 2 arkadaş vardı bebeleri kocaman oldu. Size de nasip olsun.

bakalım tabıkı :) bence değerleriniz gayet güzel artmış sadece son değer bir tık düşük ama zaten oda %60 artıs gostermıs.. düzenlı bakılmadıgı ıcın net bırsey soyleyemeyız. artık onuda bekleyeceksınız ama bence ıcınızı ferah tutun sıkıntı yoktur

Son düzenleme:
En az %60 artmalı, sizin deger %60 arttışta.
2 gunde bi test yaptirmadiginiz icin yukselip düşmüş mü, %60 ve üstü düzenli bi artış mı bilemeyiz.
2 günde 1 test yaptırın ya da keseyi görmek için randevu gününü bekleyin.

En az %60 artmalı, sizin deger %60 arttışta.
2 gunde bi test yaptirmadiginiz icin yukselip düşmüş mü, %60 ve üstü düzenli bi artış mı bilemeyiz.
2 günde 1 test yaptırın ya da keseyi görmek için randevu gününü bekleyin.
Dr 1hafta sonra dediği için öyle verdim testi bana kalsa her gün yapcam 😅

Cuma günğ de devlet hastanesine randevu almıştım sanırım orda da bi yapar peki sizce cuma günü karından usg ile bişey görünür mü ? Yoksa vajinal usg ile mi bakarlar

Cuma günğ de devlet hastanesine randevu almıştım sanırım orda da bi yapar peki sizce cuma günü karından usg ile bişey görünür mü ? Yoksa vajinal usg ile mi bakarlar
varsa suan sadece vajinal görünür. testlerinizi aynı yerde aynı saatte vermeye özen gösterin yanıltıcı olabilir

Back
X