Kimyasal gebeligi bilmiyorum ama ben tam adet olmam gereken gunde 243 degerle ogrenmistim seninki daha yuksek duruyor insallah saglikla gelisir gebeligin ve bebisin hayirli olsun :)Mrb arkadaslar.yeni katildim araniza.1 oglum var 5 yasinda.2.bebek istiyoruz.2 kez kimyasal dusugum oldu.kan pihtilasmasi varmis.az once kanda hcg baktirdmm adetime 2 gun var 220 cikti.normal mi sizce tekrar dusuk olucak diye cok korkuyorum
Cok tesekkurler cevabiniz icinMrb arkadaslar.yeni katildim araniza.1 oglum var 5 yasinda.2.bebek istiyoruz.2 kez kimyasal dusugum oldu.kan pihtilasmasi varmis.az once kanda hcg baktirdmm adetime 2 gun var 220 cikti.normal mi sizce tekrar dusuk olucak diye cok korkuyorum
Cok belim agriyor normal mi acaba?oglumda yasamamistimMrb arkadaslar.yeni katildim araniza.1 oglum var 5 yasinda.2.bebek istiyoruz.2 kez kimyasal dusugum oldu.kan pihtilasmasi varmis.az once kanda hcg baktirdmm adetime 2 gun var 220 cikti.normal mi sizce tekrar dusuk olucak diye cok korkuyorum
Merhaba canim oncelikle hayirli olsun seninle ayni durumdayiz benimde bir oglum var 5 yasinda 2. Bebegi istedik rabbim 2 kimyasal sonrasi nasip etti insallah bence degerin iyi ki zaten onemli olan saglikli yukselmesi insallah sende saglikla kavusursun bebegine bende dusuk tehlikesi geciriyorum kanamam oldu 1 haftadir progestan kullaniyorum ve yatiyorum kontrolum carsamba gunu insallah bende hayirli haberler alirim sende.Mrb arkadaslar.yeni katildim araniza.1 oglum var 5 yasinda.2.bebek istiyoruz.2 kez kimyasal dusugum oldu.kan pihtilasmasi varmis.az once kanda hcg baktirdmm adetime 2 gun var 220 cikti.normal mi sizce tekrar dusuk olucak diye cok korkuyorum
Esimle ilgili oldugunu dusunuyoruz canim ikimizinde kontrolu guzel gecer insallahCok gecmis olsun canimm.ins guzel kontrolun guzel gecer.senin dusukler nedenmis belli mi.benim de carsamba kontrol.degerin yukselisine bakicak.fakat cok kasik ve bel agrim var.oglumda agri bilmezdim
Adete kac gun var canim onemli olan degerin artmasiMerhaba bayanlar bnm degerim 88 cikti cok mu az bu ne demek bir daha kan verdim ama sonucicin sanirum gidemeyecegim
Benim adet gunumde 86 cikmistiMerhaba bayanlar bnm degerim 88 cikti cok mu az bu ne demek bir daha kan verdim ama sonucicin sanirum gidemeyecegim
15 gn gectiBenim adet gunumde 86 cikmisti
2 gun sonra tekrar verin biraz dusuk gibi geldi gec dollenme olabilir yumurtaniz gec catlamis olabilir .Insallah kimyasal gebelik degildir .Ilk kez mi vermistiniz adet gecer gecmez verseydiniz daha net olurdu durumunuz15 gn gecti
2 gun sonra 600 e cikti suan kac oldu bilmiyorum ama benim.lohusaligim yeni bitti onyuzden adet tarihine ve yumurtanin catlama zamanina guvenmiyirum sizce bu sknti mi2 gun sonra tekrar verin biraz dusuk gibi geldi gec dollenme olabilir yumurtaniz gec catlamis olabilir .Insallah kimyasal gebelik degildir .Ilk kez mi vermistiniz adet gecer gecmez verseydiniz daha net olurdu durumunuz
Merhaba nasil gecti sizin kontrol merak ettim umarim iyisinizdirEsimle ilgili oldugunu dusunuyoruz canim ikimizinde kontrolu guzel gecer insallah
Canim tesekkur ederim dun gittim kontrole sukur bebegimin kalp atisini duyduk ama kanama alani hala devam ediyor malesef tehdit hala devam ediyor progestan kullanmaya devam ediyorum seninde sanirim kontrol bugunddu sende durumlar nedirMerhaba nasil gecti sizin kontrol merak ettim umarim iyisinizdir
Canim carsamba gittim degerim 1890 olmus cok sevindmm.yarin keseyi gormeye gidecez ins bi sorun cikmaz.carsamba karindan goremedi.alttan da ben musade etmedim hayirlisi bakalmCanim tesekkur ederim dun gittim kontrole sukur bebegimin kalp atisini duyduk ama kanama alani hala devam ediyor malesef tehdit hala devam ediyor progestan kullanmaya devam ediyorum seninde sanirim kontrol bugunddu sende durumlar nedir
Rabbi hayirlisiyla minik kesenle tanismayi nasip eder kuzum haberdar et benideCanim carsamba gittim degerim 1890 olmus cok sevindmm.yarin keseyi gormeye gidecez ins bi sorun cikmaz.carsamba karindan goremedi.alttan da ben musade etmedim hayirlisi bakalm
Aramızda 2 güncük var cnm bende 4+5 =)Benim transferimin 12.gunu 969.8 di . Simdilik 4+3 cuz. Bakalim 2 hafta sonra kalp atisi ve kese gormeye gidicez nasipse insallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?