Hcg degeriniz ne zaman kac ckti

iddiafi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
153
50
13
30
Kizlar idrar testinden ne zaman sonra hcg olcturtunuz ve ilk hecgniz kac cikti

Öğlen idrar testini yaptıktan sonra akşam gidip hcg verdim ve 96 çıkmıştı

Benim yumurtlamam adet gunume 1 hafta kalmis olmus canim 14 gunden sora hcg 289 cikmis normalmi?

sdet günü 16 gn gectkden snra 981 ckti

Benim adetime 5-6 gün kala yapmıştım evde gebelik testi ile pozitif çıkmıştı ertesi gün kanda beta hcg 74.2 çıkmıştı 1 hafta sonra 508.9 olmuştu

Adetten 2 hafta sonra amma dollenme adet gununde olmus yani dollenmeden 2 hafta sonra nerdeyse , gec dollenme olmus

Benim yumurtlamam adet gunume 1 hafta kalmis olmus canim 14 gunden sora hcg 289 cikmis normalmi?
Hımm anladım normal bence.. adetin düzensiz galiba anladigim kadariyla kadın doğumcu ya göründün mu peki ?

Aslinda duzensiz degildir 30 gun surer ama yumurtlamam hep gec olur doktorum onun bi sorunu yok baslicasi yumurtlamanin olmasi dedi , 21ci gunde yumurtluyorum adeta lakin ekimde kurtaj oldum ondan sonra denge bozulmus herhalde

Aslinda duzensiz degildir 30 gun surer ama yumurtlamam hep gec olur doktorum onun bi sorunu yok baslicasi yumurtlamanin olmasi dedi , 21ci gunde yumurtluyorum adeta lakin ekimde kurtaj oldum ondan sonra denge bozulmus herhalde
Anladım ozaman sıkıntı yok 2 günde bi hcg degerine baktır düzenli artişini takip edin bence :)

Bat a 6 gun var arkadaşlar akşam randevu aldım kadın doğumdan sizce kan testi yaptırayım mi içim içimi yiyor bu fikir verin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…