Hcg degeriniz ne zaman kac ckti

Büyük ihtimalle duyarsın canım ama duyamazsanda telaş yapma çünkü bazen 7 haftaya doğru duyuluyor. .. Rabbim gönlüne göre versin ınsallah bu değer adetine göre bana çoğul gebeliği hatirlatti.. doktora gidince mutlaka yaz tamam mı bana cevap olarak yaz ki göreyim. ..

Tesekkur ederim sana da hayirli olsun Allah insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ❤ ben hicbir sey kullanmadim canim ama burdaki yazilari okuyunca baya yuksek gibi geldi bana. Insallah ikizdir tek seferde 2 bebis ohhhh :)))
Eheheh inşallah bende ikiz isterim ama bakalım nasipte ne varsa doktora erken den gitme keseyi boş görebiliyorlarmış üzülmemek adına erken gitme derim brn haftaya pazartesi gidicem tam 6 hafta oluyor snada tavsiyem öle canım boşuna moral bozmayalım

Agzindan ballll damliyor ballll :))) Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah.. cumartesi randevum var ama bakalim duyamazsam oteki hafta gidicem tekrar :))) mutlaka yazarim canim burdan oyyy insallah ikizdir :))))

Bende 6.haftada gitmis olucam canim :)) aslinda benim bat 04.12 ama doktor dogumun tahmini 11.09 dedi bende anlamadim.. doktora gittiginde ultrasonla bakti mi sana? Bana duvarlar cok kalinlasmis bir iki gune keseyi goruruz dedi ama kar yagdi istanbula :/ gidemedik artik hayirlisi

Agzindan ballll damliyor ballll :))) Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah.. cumartesi randevum var ama bakalim duyamazsam oteki hafta gidicem tekrar :))) mutlaka yazarim canim burdan oyyy insallah ikizdir :))))
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana canım önce eli ayağı düzgün hayırlı ewlatlarimiz olsun sonra ikiz isteyene ikiz kız isteyene kız erkek isteyene erkek versin Rabbim aratmadan.. senin kendiliğinden mi oldu tedavi fln gördün mü?

Amin canim benim nerde varsa Allahim yardim etsin kolaylik versin sabir versin.. dedigin gibi önce saglikli olsun eli ayagi duzgun olsun sonra Allahim ister kiz ister erkek nasip etsin.. Benim kendiliginden oldu derman arayanlara Rabbim yardim etsin insallah..

Amin canım inşallah hamilesin bol bol dua et bizlere... güzel haberlerini bekliyorum...

Amin canım inşallah hamilesin bol bol dua et bizlere... güzel haberlerini bekliyorum...

Etmez miyim hic canim benim.. inan hamile kalmadan once burdaki yazilari yorumlari okuyordum surekli ve Allah sizede nasip etsin insallah tez zamanda sizinde olur gibi yorumlara hep aglayarak amin dedim simdi her mesajimda bende yaziyorum ve inan gonulden dua ediyorum Allahim kim istiyorsa nasip etsin.. haberi ilk sana yazcam burdan c.tesi gunu :)))))

Allah razı olsun kuzum yaaa Rabbim kucağına almayi nasip eder hayirlisiyla.. tamam cumartesi haber beklicem senden çok öpüyorum

Adetten 3 gün önce 360, adeti 5 gün geçince 4295 çıkmıştı.

Bende istanbuldayım canım beylikdüzünde aşırı kar var cidden
Doktor a ben gitmek istemedim olumsuz bişi duymak istemiyorum açıkçası o yüzden 6 haftasında direk görmeye gidcrz çok merak ediyorum ve heycanlıyım ya ❤

Bende cok heycanliyim canim :) insallah bende c.tesi gidicem bakalim insallah gorurum cok merak ediyorum artik :) ben bostancida oturuyorum ama sizin oralar yuksek galiba ben burali degilim 5 aydir burdayim bilmiyorum hicbir yeri :)

Bende cok heycanliyim canim :) insallah bende c.tesi gidicem bakalim insallah gorurum cok merak ediyorum artik :) ben bostancida oturuyorum ama sizin oralar yuksek galiba ben burali degilim 5 aydir burdayim bilmiyorum hicbir yeri :)
Eheheh baya uzakmışız
Çok heycanlıyım ya 3 aya kadar geçsek gerisi gelir gibime geliyor şimdi hissedemiyoruz ya hamile değilim gibi geliyor
Gerçi durmadan yiyorum ama

Eheheh baya uzakmışız
Çok heycanlıyım ya 3 aya kadar geçsek gerisi gelir gibime geliyor şimdi hissedemiyoruz ya hamile değilim gibi geliyor
Gerçi durmadan yiyorum ama

Al benden de o kadar :) suan hissedemiyorum ama ustumde bi agirlik bi yavaslik var anlatmam. Bide surekli bende yiyorum ama bunlar olacak :))) sag salim kucagimiza alalim da gerisi muhim degil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…