Büyük ihtimalle duyarsın canım ama duyamazsanda telaş yapma çünkü bazen 7 haftaya doğru duyuluyor. .. Rabbim gönlüne göre versin ınsallah bu değer adetine göre bana çoğul gebeliği hatirlatti.. doktora gidince mutlaka yaz tamam mı bana cevap olarak yaz ki göreyim. ..Insallah ikizdir canim :) inan cok istiyorumm ikiz olmasini.. aslinda dun keseyi gormeye gidecektik ama Istanbuldaki hava sartlarindan dolayi hicbir yere gidemedik butun yollar kapaliydi.. artik bu cumartesi gidecegiz gormeye insallah. Kalp atisi 6 haftalikken duyulur mu belki kalp atisini da duyarim gitmisken :)))))
Eheheh inşallah bende ikiz isterim ama bakalım nasipte ne varsa doktora erken den gitme keseyi boş görebiliyorlarmış üzülmemek adına erken gitme derim brn haftaya pazartesi gidicem tam 6 hafta oluyor snada tavsiyem öle canım boşuna moral bozmayalımTesekkur ederim sana da hayirli olsun Allah insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ❤ ben hicbir sey kullanmadim canim ama burdaki yazilari okuyunca baya yuksek gibi geldi bana. Insallah ikizdir tek seferde 2 bebis ohhhh :)))
Büyük ihtimalle duyarsın canım ama duyamazsanda telaş yapma çünkü bazen 7 haftaya doğru duyuluyor. .. Rabbim gönlüne göre versin ınsallah bu değer adetine göre bana çoğul gebeliği hatirlatti.. doktora gidince mutlaka yaz tamam mı bana cevap olarak yaz ki göreyim. ..
Eheheh inşallah bende ikiz isterim ama bakalım nasipte ne varsa doktora erken den gitme keseyi boş görebiliyorlarmış üzülmemek adına erken gitme derim brn haftaya pazartesi gidicem tam 6 hafta oluyor snada tavsiyem öle canım boşuna moral bozmayalım
Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana canım önce eli ayağı düzgün hayırlı ewlatlarimiz olsun sonra ikiz isteyene ikiz kız isteyene kız erkek isteyene erkek versin Rabbim aratmadan.. senin kendiliğinden mi oldu tedavi fln gördün mü?Agzindan ballll damliyor ballll :))) Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah.. cumartesi randevum var ama bakalim duyamazsam oteki hafta gidicem tekrar :))) mutlaka yazarim canim burdan oyyy insallah ikizdir :))))
Amin canim benim nerde varsa Allahim yardim etsin kolaylik versin sabir versin.. dedigin gibi önce saglikli olsun eli ayagi duzgun olsun sonra Allahim ister kiz ister erkek nasip etsin.. Benim kendiliginden oldu derman arayanlara Rabbim yardim etsin insallah..Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin sana canım önce eli ayağı düzgün hayırlı ewlatlarimiz olsun sonra ikiz isteyene ikiz kız isteyene kız erkek isteyene erkek versin Rabbim aratmadan.. senin kendiliğinden mi oldu tedavi fln gördün mü?
Amin canım inşallah hamilesin bol bol dua et bizlere... güzel haberlerini bekliyorum...Amin canim benim nerde varsa Allahim yardim etsin kolaylik versin sabir versin.. dedigin gibi önce saglikli olsun eli ayagi duzgun olsun sonra Allahim ister kiz ister erkek nasip etsin.. Benim kendiliginden oldu derman arayanlara Rabbim yardim etsin insallah..
Amin canım inşallah hamilesin bol bol dua et bizlere... güzel haberlerini bekliyorum...
Allah razı olsun kuzum yaaa Rabbim kucağına almayi nasip eder hayirlisiyla.. tamam cumartesi haber beklicem senden çok öpüyorumEtmez miyim hic canim benim.. inan hamile kalmadan once burdaki yazilari yorumlari okuyordum surekli ve Allah sizede nasip etsin insallah tez zamanda sizinde olur gibi yorumlara hep aglayarak amin dedim simdi her mesajimda bende yaziyorum ve inan gonulden dua ediyorum Allahim kim istiyorsa nasip etsin.. haberi ilk sana yazcam burdan c.tesi gunu :)))))
Amin canim benim hepimize nasip etain insallah.. Bende coook öptüm kuzum :)Allah razı olsun kuzum yaaa Rabbim kucağına almayi nasip eder hayirlisiyla.. tamam cumartesi haber beklicem senden çok öpüyorum
Gozun aydin :)Bugun bthgc yaptirdim 1407,58 cikti ikiye katlamis cok cok sukur
Cok cok tesekkurlerrr saglikla zamaninda gelsim kuzucuklarrrGozun aydin :)
Bende istanbuldayım canım beylikdüzünde aşırı kar var ciddenBende 6.haftada gitmis olucam canim :)) aslinda benim bat 04.12 ama doktor dogumun tahmini 11.09 dedi bende anlamadim.. doktora gittiginde ultrasonla bakti mi sana? Bana duvarlar cok kalinlasmis bir iki gune keseyi goruruz dedi ama kar yagdi istanbula :/ gidemedik artik hayirlisi
Bende istanbuldayım canım beylikdüzünde aşırı kar var cidden
Doktor a ben gitmek istemedim olumsuz bişi duymak istemiyorum açıkçası o yüzden 6 haftasında direk görmeye gidcrz çok merak ediyorum ve heycanlıyım ya ❤
ya benimde adetten 2 gun sonra 2.1 simdi yani 9 gun sonra 517 normal mi ya sanirim gec dollenme benmde cunku gecikmenin 7. gunu idrarda gösterdi kendini ondan once heo negatiftiBen adetimin 5.ci gun gecikmesinde kan verdim, 94,33 cikti gec dollenmeydi..
Eheheh baya uzakmışızBende cok heycanliyim canim :) insallah bende c.tesi gidicem bakalim insallah gorurum cok merak ediyorum artik :) ben bostancida oturuyorum ama sizin oralar yuksek galiba ben burali degilim 5 aydir burdayim bilmiyorum hicbir yeri :)
Eheheh baya uzakmışız
Çok heycanlıyım ya 3 aya kadar geçsek gerisi gelir gibime geliyor şimdi hissedemiyoruz ya hamile değilim gibi geliyor
Gerçi durmadan yiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?