Hcg degeriniz ne zaman kac ckti

Daha sonra tekrar verdinmi canim? Kac haftalik simdi?
Yok canim yurtdisndayim burda kana gore bakmiyolar.Dr cok yeni dedi 2 hafta sonra tekrar gelin dedi,15 gun sonra tekrar gittik hem keseyi heme bebegi gorduk 4+2 haftalikti ozmn.Dun tekrar gittim kalp.atisini duyduk.Suan 7+1 gunluk

Kızlar ya bende perşembe günü baktirdim yani adetten 2 gün önce 88 çıktı düşük mü normal mi anlayamadım bi daha ne zaman yaptırmalıyım sizce testi
Benim adet günümde 81 çıkmıştı senin değerin düşük değil ilk yaptırdığın testten 48 saat sonra yeniden yaptırırsan iyi olur canım

Benim adet günümde 81 çıkmıştı senin değerin düşük değil ilk yaptırdığın testten 48 saat sonra yeniden yaptırırsan iyi olur canım
Hafta içi ilk işim tekrar test yaptırmak olcak sağol canım içimi rahatlattın cidden :)

Adetin 3 hafta 3 günlüklen 29
Adetin 3 hafta 5 günlükken 99
Adetin 4 haftası 232
En son yapılan beta hcg adetime 4 gün kala yapılmıştı

Valla kizlar benim bir kere bakildi adetime 2 gun vardi 2750 cikti. Suan bebis 35 gunluk muhtemelen daha da artmistir. Burdaki yazilari okuyunca benimki yuksek geldi bana sizce neden ?

Valla kizlar benim bir kere bakildi adetime 2 gun vardi 2750 cikti. Suan bebis 35 gunluk muhtemelen daha da artmistir. Burdaki yazilari okuyunca benimki yuksek geldi bana sizce neden ?
Canim herkesin dollenme tarihi farkli mesala bende baya gec dollenme oldu adet gunu oldu belkide henuz bilinmiyor adetten 3gun sora hcg negatifdi 1 hafta sonra 289 oldu yarin yeniden bakicaZ

Benimki ozaman erken mi döllenmis :) hic anlamadigim bir konu vallahi :) Allah hepimizin yardimcisi olsun sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Isteyen herkese de tez zamanda versin..

Yüksek olunca ya adetten hemen sonra yumurta catlamis erken dollenmis yada ikiz gebelik gelir akla :) sen keseyi gordunmu canım bi kesemi wardi?

Adeti 5-6 gün geçtikten sonra yaptırdım 1205 cikti

Merhaba hayırlı olsun benim tarihimde seninle aynı gün 5 aralık 2016 sat ❤
Beta hcg biraz yüksek benim ki de biraz yüksek ikiz gebelik olma ihtimali var
Yumurta büyütücü falab kullanmışmıydın

Yüksek olunca ya adetten hemen sonra yumurta catlamis erken dollenmis yada ikiz gebelik gelir akla :) sen keseyi gordunmu canım bi kesemi wardi?

Insallah ikizdir canim :) inan cok istiyorumm ikiz olmasini.. aslinda dun keseyi gormeye gidecektik ama Istanbuldaki hava sartlarindan dolayi hicbir yere gidemedik butun yollar kapaliydi.. artik bu cumartesi gidecegiz gormeye insallah. Kalp atisi 6 haftalikken duyulur mu belki kalp atisini da duyarim gitmisken :)))))

Merhaba hayırlı olsun benim tarihimde seninle aynı gün 5 aralık 2016 sat ❤
Beta hcg biraz yüksek benim ki de biraz yüksek ikiz gebelik olma ihtimali var
Yumurta büyütücü falab kullanmışmıydın

Tesekkur ederim sana da hayirli olsun Allah insallah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin ❤ ben hicbir sey kullanmadim canim ama burdaki yazilari okuyunca baya yuksek gibi geldi bana. Insallah ikizdir tek seferde 2 bebis ohhhh :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…