Yok canim yurtdisndayim burda kana gore bakmiyolar.Dr cok yeni dedi 2 hafta sonra tekrar gelin dedi,15 gun sonra tekrar gittik hem keseyi heme bebegi gorduk 4+2 haftalikti ozmn.Dun tekrar gittim kalp.atisini duyduk.Suan 7+1 gunlukDaha sonra tekrar verdinmi canim? Kac haftalik simdi?
Kızlar ya bende perşembe günü baktirdim yani adetten 2 gün önce 88 çıktı düşük mü normal mi anlayamadım bi daha ne zaman yaptırmalıyım sizce testiAdeti 15 gün geçince 421
Benim adet günümde 81 çıkmıştı senin değerin düşük değil ilk yaptırdığın testten 48 saat sonra yeniden yaptırırsan iyi olur canımKızlar ya bende perşembe günü baktirdim yani adetten 2 gün önce 88 çıktı düşük mü normal mi anlayamadım bi daha ne zaman yaptırmalıyım sizce testi
Hafta içi ilk işim tekrar test yaptırmak olcak sağol canım içimi rahatlattın cidden :)Benim adet günümde 81 çıkmıştı senin değerin düşük değil ilk yaptırdığın testten 48 saat sonra yeniden yaptırırsan iyi olur canım
Tam hatırlayamıorum ama sanırım adetten 1 gün sonra 467 çıktı. 2 gün sonra 1300 lerde bir değer çıktı. Daha da ölçtürmedimKizlar idrar testinden ne zaman sonra hcg olcturtunuz ve ilk hecgniz kac cikti
Adet günü yapKızlar ya bende perşembe günü baktirdim yani adetten 2 gün önce 88 çıktı düşük mü normal mi anlayamadım bi daha ne zaman yaptırmalıyım sizce testi
Canim herkesin dollenme tarihi farkli mesala bende baya gec dollenme oldu adet gunu oldu belkide henuz bilinmiyor adetten 3gun sora hcg negatifdi 1 hafta sonra 289 oldu yarin yeniden bakicaZValla kizlar benim bir kere bakildi adetime 2 gun vardi 2750 cikti. Suan bebis 35 gunluk muhtemelen daha da artmistir. Burdaki yazilari okuyunca benimki yuksek geldi bana sizce neden ?
Amin canim insAllahBenimki ozaman erken mi döllenmis :) hic anlamadigim bir konu vallahi :) Allah hepimizin yardimcisi olsun sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Isteyen herkese de tez zamanda versin..
Yüksek olunca ya adetten hemen sonra yumurta catlamis erken dollenmis yada ikiz gebelik gelir akla :) sen keseyi gordunmu canım bi kesemi wardi?Valla kizlar benim bir kere bakildi adetime 2 gun vardi 2750 cikti. Suan bebis 35 gunluk muhtemelen daha da artmistir. Burdaki yazilari okuyunca benimki yuksek geldi bana sizce neden ?
Merhaba hayırlı olsun benim tarihimde seninle aynı gün 5 aralık 2016 sat ❤Valla kizlar benim bir kere bakildi adetime 2 gun vardi 2750 cikti. Suan bebis 35 gunluk muhtemelen daha da artmistir. Burdaki yazilari okuyunca benimki yuksek geldi bana sizce neden ?
Yüksek olunca ya adetten hemen sonra yumurta catlamis erken dollenmis yada ikiz gebelik gelir akla :) sen keseyi gordunmu canım bi kesemi wardi?
Merhaba hayırlı olsun benim tarihimde seninle aynı gün 5 aralık 2016 sat ❤
Beta hcg biraz yüksek benim ki de biraz yüksek ikiz gebelik olma ihtimali var
Yumurta büyütücü falab kullanmışmıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?