hcg değerleri, lütfen yardım edin:(:(

dervis

Guru
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
1.244
12
358
Diğer
Kızlar
2. denemedeki beta-hcg değerlerim:
12. gün:42,3
14.gün:43,8
15.gün:20,5
18.gün:7
22.gün:17,5

bu ne, bana nolur yardımcı olun... doktorlar düşünce değerler kimyasal gebelik demişlerdi, ama artık çok yoruldum, bugün 17 olunca bilmiyoruz bakacağız dediler.. 24. gün tekrar test yapılacak, ama inanın fikirlerinize ihtiyacım var.. kimyasal yaşayan arkadaşlar değerleriniz nasıl çıktı? fikir verin noluuuuuuur:bbo::1shok::çok üzgünüm:

Kızlar
2. denemedeki beta-hcg değerlerim:
12. gün:42,3
14.gün:43,8
15.gün:20,5
18.gün:7
22.gün:17,5

bu ne, bana nolur yardımcı olun... doktorlar düşünce değerler kimyasal gebelik demişlerdi, ama artık çok yoruldum, bugün 17 olunca bilmiyoruz bakacağız dediler.. 24. gün tekrar test yapılacak, ama inanın fikirlerinize ihtiyacım var.. kimyasal yaşayan arkadaşlar değerleriniz nasıl çıktı? fikir verin noluuuuuuur:bbo::1shok::çok üzgünüm:

benimde 11 gunum84.21
12 .gunum 39.52
15. gunum9.17
canım benim degerlerim şukle sonuçlandı ama senin bi duşmuş bi cıkmış inşallah hakkında hayırlısı olsn hep aynı hastanedemi yaptırdın bence bide farklı hastanede yaptır hastaneden hastaneye fark ediyomuş benimde 1. denemmdi ilkten gebelik vardı sonra kimyasal gebeleik le beraber duştu rabbim hakkımızda hayırlısını versin ALLAH YARDIMCIN OLSN

canım benim de düştü hiç çıkış olmadı ama bi de şu var doktorum 30 a düştükten sonra gün aşırıyı bıraktı haftaya baktır dedi. o arada küçük iniş çıkışlar yanıltmasın demişti.. yine de başıma gelmedi bilemiyorum benim geçen hafta pazartesi 30 a düşmüştü bugün 2,56 ya düşmüş takibi bıraktık artık.. allah yardımcın olsun

kızlar korkuyorum bu ne böyle... ama belki de haftaya baktırmak daha doğru.. doktor gerçi gün aşırı bakmamız lazım diyor

ah canım keşke iyi bişeler söyleyebilse insan.. ama çok zor bu yaşananlar zaten umut vermek de anlamlı gelmiyo bana..bi kere yıkılınca bi daha zor geliyo insana.. allah yardımcın olsun

canim sonucta bi gebelik yasamisin galiba ama dusmus sonrada cikmis sen yinede kendine dikkat et bi sonraki testte belli olur stres yapma hakkinda hayirlisi

baktırdım değerim bu sefer de 31e yükseldi... kızlar hiç benimki gibi tuhaf hcg değerleri alanlar var mı? kimyasal gebelik yaşayanlar, şu an hamile olanlar olmayanlar hepinizden fikir rica ediyorum
çok endişeliyim, kızgınım, öfkeliyim ( sebepsiz yere işte), üzgünüm, umutsuzum tamamen karıştım..
dğerim 7den 22. gün 17,5a ve 24. gün de 31e yükseldi, ultrasonda gözüken sadece çatlayamamış bir folikül var... bu ne buuuuuuu oooooofff Allahım sen sabır ver, sen yardım et, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. haziranın 29undan beri nerdeyse 1,5 aydır labaratıarlarda hastanelerdeyim, kendimi denek gibi hissetmeye başladım.. çok bunaldııım

baktırdım değerim bu sefer de 31e yükseldi... kızlar hiç benimki gibi tuhaf hcg değerleri alanlar var mı? kimyasal gebelik yaşayanlar, şu an hamile olanlar olmayanlar hepinizden fikir rica ediyorum
çok endişeliyim, kızgınım, öfkeliyim ( sebepsiz yere işte), üzgünüm, umutsuzum tamamen karıştım..
dğerim 7den 22. gün 17,5a ve 24. gün de 31e yükseldi, ultrasonda gözüken sadece çatlayamamış bir folikül var... bu ne buuuuuuu oooooofff Allahım sen sabır ver, sen yardım et, hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. haziranın 29undan beri nerdeyse 1,5 aydır labaratıarlarda hastanelerdeyim, kendimi denek gibi hissetmeye başladım.. çok bunaldııım

17,5 dan 31 e yükselmesi bana iyiymiş gibi geldi
Doktorunuz ne diyo bu duruma
Kaç embriyo transfer edilmişti peki...
Bide şu çatlayamamış follikülü neden toplamamışlar benimde ona canım sıkıldı açıkçası...
Haklısın arkadaşım ne desen aklısın sabırla dua edelim başka elimizden bişey gelmiyor malesef :Saruboceq:

Aslında hiç bilgim yok ama şöyle birşey geliyor aklıma acaba ikiz gebelikti biri kimsayal gebelik olup diğeri sağlıklı şekilde devam ediyor olabilir mi? Bence sen doktorun yakasına yapış ve güzelce bir açıklama yapmasını iste... Birde başarabilirsen sakin olmaya stres yapmamaya çalış

hayatım beni yanlış anlama seni assla üzmek istemem aynı acıyı yaşadım çünkü ben de daha çok yenii.. ama bence sağlıklı bi durum değil bu. saçma evet çok haklısın ama artış da normal bi artış değil ki.. bence takma artık kafana..doktorunun yorumunu da merakettim. allahım diyor insan bi neticelense.. allah yardım etsin canım.

ya dervişcim eger yükseliyosa hamile olabilirsin bence.............ve seninkide yükselmiş....hadi inşaallah.........

hayırlısını isteyelim hayırlısı olsun inşallah. son gün 31 olmasa ümitlenme diyecektim. ama yükseliş var bilemiyorumki.

dervişcim cidden zor bir durum allah yardımcın olsun ama kendini üzme ve doktorundan bir açıklama iste.bu arada ilaç kullanmayı bırkatın dimi yani ilaçların etkisiyle yükseliyor olamaz dimi bu değerler.habersiz bırakma canım dualarım seninle

canım benimde 9.gün 39.4 11.gün 11.4 12. gün 3.4 e kadar ilaçlarıma doktorum devam etti çünkü dedi 2 emriyo koyduk belki biri gitmiş diğeri sonradan yükselir diye ama 3 e düştükten sonra ilaçları kesti.belki seninde biri yaşıyo seni ümitlendirmek istemem buşekil doktoruna sor bakalım o ne diyecek.ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Back
X