hcg değerleri, lütfen yardım edin:(:(

inşallah canım kuzucuğun sana tutunmaya çalışıyo sakın stres yapma annesi çünkü yükseliş olmazdı o zaman

dervişcim ne oldu canım sonuç benim içime sanki hamilesin diye doğuyo bence iki bebiş tuttu biri gitti ama diğeri sana tutunmaya çalışıyo kendini üzme rahat ol canım inşallah gebesindir çok merak ettim canım

derviş canım ne olur ümidini yitirme streslenme tabii bunu söylemek basit ama en azından zaman herşeyin ilacı..inan seni çok merak ediyorum

elif sen nasılsın arkadaşım.. kocaman öpüyorum seni dervişi ve idili...

elif sen nasılsın arkadaşım.. kocaman öpüyorum seni dervişi ve idili...

çok iyiyim canım bu sefer üzülmeme izin vermediler eşim annem kardeşlerim hep benimleydi düşünmeme bile fırsat vermediler sadece yarım saatlik bi ağlama krizi oda eşime yakalandım onun üzülmesine hiç dayanamam zaten eve dün akşam geldim tatildeydik şimdi sevdiklerimde güzel haber bekliyorum gerçekten bütün kalbimle istiyorum biz maddi yönden 1 yıl ertelicez ama lütfen banada dua edin dualarınıza benide ekleyin kendiliğinden olsun

ayrıca seninde sağlıcakla bebişini kucağına alman için dua ediyorum canım kendine iyi bak canım

ALLAH hakinda hayirlisini versin canim,moralini herzaman yüksek tutmaya bak ,biliyorum bu cok zor aynisini bende yasadim ama en büyük ilacin malesef o...

kızlar bugün değerim 53e yükseldi, ilaç kullanmıyorum..
doktor sadece takip edeceğiz dedi... şu an yapılabilecek birşey yok dedi... sanırım sağlıksız bir gebelik varsa bile.. ama endişe ve stresim en üst düzeyde.. bıraktığım sigaraya da başlamıştım bir haftadır nasılsa yok diye... ooof herşey üstüme geliyor.. bugün eski doktorumu da aradım.. o da bence gebelik yok bu değerlere göre ama izlenmesi gereken bir durum diyor..dış gebelik değildir büyük ihtimal dediler.. merkezi aradım doktor izleyeceğiz dedi aynı şekilde.. ultrasonda birşey gözükmüyor şu an..
desteğinize çok ihtiyacım var... sağolun yorumlarınız destekleriniz için kızlar...

Son düzenleme:
ah canım ya bu ne böyle şimdiii karma karışık oldu herşeyy.. ne kadar zor bi durum tatlım ya .. sabretmekten çatlıycaz artık.. evet çok sağlıklı görünmüyo düşüş olamalı diyolar ama epey de artmışş acaba transferden sonra ilişki falan oldu da sonradan tabii o mu ttuutuu ne biliyim aklıma bişe gelmiyo başkaa..allah sabrını artttırsın canımm

hiç öyle birşey yok, benim zaten biliyorsunuz 10 gün kanamam sürdü, ama bu şimdi ne ben de bilmiyorum.. pazartesi başka labaratuarda yaptıracağız, olmazsa başka doktora gideceğim çıkan sonuçla, pazartesi de yükselirse zaten bir karar vereceğiz dedi ankaradaki doktor, ama ne kararı ben de bilmiyorum

inşallah artık sağlıksızsa sonuçlanır, çünkü neredeyse 1,5 aydır stres altındayım, kan aldıracak kol kalmadı, zaten benim kanım düşük, iyice düşmüştür tüp tüp kan vere vere.. tedavi 29 haziranda başlamıştı hala devaaaam.. bu strese dayanılmıyor, o yüzden sağlıksızsa bitsin istiyorum

allah allahh ne biliyim ki anlaşılması zor bi durum..ama sış gebelik değildir çünkü ben de korkmuştıum onda aşırı artış olur dedi doktorum.. ama bu ne o zaman. acaba son anca vaz mı geçti sıpacık geliyim mi dedi ki? inşallahh öyledir. haberlerini bekliyorum canım

sakin olup dua etmekten başka çaren yok arkadaşım RABBİM yardımcın olsun inşallah

dervişcim canım yoktum evde iki gün gelir gelmez hemen okudum yazılanları canım çok ta yükselmiş değerin çok karmaşık bir durum umutlanmanı da istemem ama gerçekten gelmeye karar mı verdi bu bebiş acaba düşünmeden edemiyor insan.hakkında hayırlısı olsun canım dua etmekten başka çare yok.

29mayısta tedaviye başladım..
14haziranda transfer yapıldı..
22 haziranda pozitif sonucu aldım 69,77...
24 haziranda ki değerim 120,07..
kese görmeye gidene kadar test yapmadım..
6temmuzda kese görünemedi sadece karartı değer ise 238..
7temmuzda ki değer 221.. düşük yapacaksın dediler..
9temmuzda 400,41.. dış gebelikten şüphelendiler..
10temmuz 416.. düşük olması için METHOTREXAT 75 MG yapıldı..
14temmuz 584.. yine METHOTREXAT 75 MG yapıldı..
16temmuz 555..
18temmuz 388..
20temmuz 155.. kanamam başladı ve 21temmuzda kürtaj yapıldı..
22temmuz 29..

mayısta başladım temmuz sonu bitirdim.. kansızdım,iyice kansız kaldım.. ilaç takviyesi yapılıyor şuan değerler baya düştü..
ALLAH.ım sağlıklı hayırlı ise yaşatsın yavrunu inş.. ama bu değerler normal değil canımm.. RABBıM sana ve eşine sağlık versin ve size tez zamanda hayırlı-sağlıklı yavrularınızı göndersin inş..
tabi bizlere de..

Hallisna sen de zor şeyler atlatmışsın, senin de 2 ay sürmüş...sabretmek zor gerçekten çok zor geliyor artık bana sabretmek.. bugün ben de başka labaratuarda yaptırdım, şimdi sonucu alıp başka doktora gideceğim.. bakalım hayırlısı...
,zor beklemek ve belirsizlik çok zor, değerlerim anormal ve transfer olalı 28 gün oldu, ben de artık sonuçlansın , sıfırlansın istiyorum

Son düzenleme:
aynı durumu bende nisan ayında yaşadım.çok karmaşık bi durumdu benimkide.üstelik 2. di benim birincisinini kalbi durmuştu.
iknci hamileliğimde adetim 2 gün geçmişti tet yaptırdık 398 çıktı değerler.doktorumuz 1 hafta sonraya randevu verdi keseyi görmek için.hemen bu arada progestana başladık günde 4 tane.
doktora gittiğimizde malesef kedeyi göremedik o an ki psikolojimi size anlatamam.(bu arada ben tedaviyle bebek sahibi olabiliyorum )yıkıldım resmen.hemen bhcg istedi doktorumuz .sonuç aynı yükselme olmamış.
2 hafta boyunca gün aşırı bhch yaptırdık.kollarımda kan almak için yer kalmamıştı .hemşireler damar bulucaz diye cebelleşiyolardı artık.değerlerim her seferinde yükseliyodu ama sağlıklı bi yükseliş değildi sağlıklı bi gebelikte bhcg değeri gün aşırı değerlerin 2 katına çıkması gerekiyor. malesef en son 2500 oldu değerlerim ama kese görünmüyodu yine de.dış gebelik olabileceğinden şüphelenildi ve ben hemen kütaja alındı.patolojiden gelen sonuç dış gebelik olmadığı yönündeydi bu da iyi bi haberdi bizim için aksi takdirde ameliyat olmam gerekicekti.tüplerimden birini kaybedebilirdim o zman.allah korudu çünkü benim tüplerimden biri zaten tıkalı.
yani arkdaşım çok çok zor günler geçirdim.önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlıycam çok ama çok korkuyorum .

Dervis gerçekten yaşadıkların ilginç...Niye yükseliyor acaba?
Belkide tek kaldı ona sana tutunmaya çalışıyor....Ne bileyim ya....Ne desem boş ki.....
Hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…