hcg değerleri, lütfen yardım edin:(:(

gerçekten bu tedavilerde her yaşadığımız çok zor, tedavinin her anı bizden psikolojik ve fiziksel olarak birşeyler götürüyor..
pretty women senin yaşadığın nasıl sonuçlandı peki, kimyasal gebelik mi dendi, nasıl sona erdi? buarada umarım bu denemende meleğini kucağına sağlıkla alırsın..

susamuru, ben de bilmiyorum.. doktorlar da bekleyeceğiz diyorlar ama neyi bekliyoruz bilmiyorum ve artık sabrım bitmek üzere..Allahım hepimize hayırlısını versin

Peki dış gebelik değilmişde neymiş arkadaşım...?
2500 lere kadar çıkmış sonucun.Yarabbim neler oluyor sen bize güç ver Allahım....:Saruboceq:

işte ben de pretty women'in nasıl sonuçlandığını merak ettim, kimyasal gebelik miymiş?pretty women bize bilgi verirmisin?

kimyasal da değil bi döllenme olmuş dedi dokturumuz ama bebek gelişmemiş sağlıklı olmadığı için gelişimi durmuş dedi.progestan içtiğm için onu tutmuş.aksi takdirde kendiliğinden düşermiş.doktorumuza göre bu tür düşükler düşükten sayılımıyomuş.bi çok kadın bunu yaşıyomuş farkına bile varmıyomuş.

doktoruma ben tekrarlaan düşüklerden sonra yapılan testlerin olduğunu ve bunların bana yapılmasını istediğimi söyledim .gerek yok dedi.bu sonuncusu gerçek bi düşük değil dedi.ilki gibi bi sorun yaşasaydık zaman testleri yapmamız gerekirdi dedi.yani bende öyle muallakta kaldım kızlar.olan bana oldu üzüldüğümle psikolojimin bozulmasıyla kaldım .

Allah allah ....Bununla geçmiş olsun arkadaşım
Rabbim muradını tez zamanda versin inşallah:Saruboceq:

canım geçmiş olsun. ben de iki düşük yaşadım. ikincisi ikizdi ve keseler gelişmemiş. düşük yaptım. yani senin yaşadığınla aynı. ama sana tavsiyem mutlaka genetik testlerini yaptırıp tedavine öyle devam et. şimdiki aklım olsaydı birinci denemeden önce yaptırırdım. doktorun bunu nasıl düşük olarak algılamaz onu da anlamıyorum. nerde tedavi görüyorsun.

çok geçmiş olsun canım .
ben dr.kahraman koldaya gidiyorum .alsancakta.sende izmirlisin sanırım.sen nerede gördün tedaviini.düşüklerden sonra yaptırdın mı testlerini

çok geçmiş olsun canım .
ben dr.kahraman koldaya gidiyorum .alsancakta.sende izmirlisin sanırım.sen nerede gördün tedaviini.düşüklerden sonra yaptırdın mı testlerini

ben de irenbede yaptırıyorum. ikinci düşüğümü daha yeni yaptım. genetik testi de bu günlerde yaptırmayı düşünüyorum. doktorumdan çok memnunum ama malesef birçok merkez bu testleri başta istemiyor. isteyenler de var ama. bak benim ablam dört beş defa üst üste yaşadı. yani hamile kalır kalmaz adetle birlikte akıp gidiyordu. buna düşük dedi doktorlar. ve basit bir test yaptılar sorun bulundu. şimdi doğal yoldan ikiz yeğenlerim var. yine sen bilirsin ama bence testlerini yaptır. 800-1000 lira civarında tutuyor.

testlerinide irembede mi yaptıracaksın canım.bunu yapan başka hastaneler varsa beni bilgilendirirsen sevinirim.bu arada bu testler sadece kan testlerinden oluşuyo demi.

ablana da çok geçmiş olsun zor günler yaşamış ama sonunda kavuşmuş yavrularına ömürlü olsunlar inşallah.peki onda ne çıkmıştı kan pıhtılaşması mı

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Ben 2. kez tüp bebek denedim 17 ağustosda kan testi yapılacak. Fakat ben sabredemedim ve bugün bir kan testi yaptım 2 den düşük çıktı. Kliniği aradım ve 17 ağustosu beklemem gerektiğini, şuanda yapılan kan testinin bir önemi yok iğnelere devam etmemi söylediler. sizce bu beni teselli etmek için miydi anlayamadım .

sonuçta onlar bu işin uzmanılar canım .erken yapmışsın testini.bencede bekle ve iğnelerini kullan.ben teselli olduğunu sanmıyorum canım .hakkında hayırlısı olsun şimdeden

bugünkü sonucum 28 çıktı kızlar... içim çok rahatladı.. bugün başka bir doktora gittim, hem bence iyi bir doktor,hem de eskiden gittiğim bir doktordu,bayağı bir muayene etti, hem ultrasonla, hem karnıma bastırarak.. ve dış gebelikle alakalı birşey yok dedi.. kimyasal da değilmiş tam anlamıyla, embriyo çoğalmış, yani hücreler ilerlemiş,çoğalmış ama sonra durmuş, tutunamamış yani...şuan için çok yorum yapılamaz , gebelik hala var, ama sağlıksız dedi, bunu da vücut büyük ihtimal atar dedi, rahimde de yeni yumurtalama dönemi başladığına dair izler varmış... değişik bir durum benimkisi, sıfırlanması 2 ayı bulur dedi, buarada tekrar kahvemsi akıntı başladı...adet gibi değil gibi birşey..

çok fazla üzülmedim, hatta sonunda durumum biraz da olsa netlik kazandığı için sevindim, biz sağlıklı olalım ki bebişler de sağlıkla gelsinler değil mi...

hadi geçmiş olsun tatalım.. belirsizlikten çok daha iyi böylesi bence sen bi hafta sonra bi daha beta baktır benim düşüş gün aşırı 399-349-199 oldu bi hafta sonra 30 a düştü sonra da 2 lere zaten kanama 5 in altına düşünce başlıyo galiba.. hakkımızda hayırlısı..tekrar geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…