aynı durumu bende nisan ayında yaşadım.çok karmaşık bi durumdu benimkide.üstelik 2. di benim birincisinini kalbi durmuştu.
iknci hamileliğimde adetim 2 gün geçmişti tet yaptırdık 398 çıktı değerler.doktorumuz 1 hafta sonraya randevu verdi keseyi görmek için.hemen bu arada progestana başladık günde 4 tane.
doktora gittiğimizde malesef kedeyi göremedik o an ki psikolojimi size anlatamam.(bu arada ben tedaviyle bebek sahibi olabiliyorum )yıkıldım resmen.hemen bhcg istedi doktorumuz .sonuç aynı yükselme olmamış.
2 hafta boyunca gün aşırı bhch yaptırdık.kollarımda kan almak için yer kalmamıştı .hemşireler damar bulucaz diye cebelleşiyolardı artık.değerlerim her seferinde yükseliyodu ama sağlıklı bi yükseliş değildi sağlıklı bi gebelikte bhcg değeri gün aşırı değerlerin 2 katına çıkması gerekiyor. malesef en son 2500 oldu değerlerim ama kese görünmüyodu yine de.dış gebelik olabileceğinden şüphelenildi ve ben hemen kütaja alındı.patolojiden gelen sonuç dış gebelik olmadığı yönündeydi bu da iyi bi haberdi bizim için aksi takdirde ameliyat olmam gerekicekti.tüplerimden birini kaybedebilirdim o zman.allah korudu çünkü benim tüplerimden biri zaten tıkalı.
yani arkdaşım çok çok zor günler geçirdim.önümüzdeki ay tekrar tedaviye başlıycam çok ama çok korkuyorum .
kimyasal da değil bi döllenme olmuş dedi dokturumuz ama bebek gelişmemiş sağlıklı olmadığı için gelişimi durmuş dedi.progestan içtiğm için onu tutmuş.aksi takdirde kendiliğinden düşermiş.doktorumuza göre bu tür düşükler düşükten sayılımıyomuş.bi çok kadın bunu yaşıyomuş farkına bile varmıyomuş.
doktoruma ben tekrarlaan düşüklerden sonra yapılan testlerin olduğunu ve bunların bana yapılmasını istediğimi söyledim .gerek yok dedi.bu sonuncusu gerçek bi düşük değil dedi.ilki gibi bi sorun yaşasaydık zaman testleri yapmamız gerekirdi dedi.yani bende öyle muallakta kaldım kızlar.olan bana oldu üzüldüğümle psikolojimin bozulmasıyla kaldım .
Allah allah ....Bununla geçmiş olsun arkadaşım
Rabbim muradını tez zamanda versin inşallah:Saruboceq:
canım geçmiş olsun. ben de iki düşük yaşadım. ikincisi ikizdi ve keseler gelişmemiş. düşük yaptım. yani senin yaşadığınla aynı. ama sana tavsiyem mutlaka genetik testlerini yaptırıp tedavine öyle devam et. şimdiki aklım olsaydı birinci denemeden önce yaptırırdım. doktorun bunu nasıl düşük olarak algılamaz onu da anlamıyorum. nerde tedavi görüyorsun.
çok geçmiş olsun canım .
ben dr.kahraman koldaya gidiyorum .alsancakta.sende izmirlisin sanırım.sen nerede gördün tedaviini.düşüklerden sonra yaptırdın mı testlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?