hcg yüksekken sonra düşmesi

edam_y

üç kişiliğiz artık:)
Kayıtlı Üye
11 Mart 2008
1.964
8
116
Elazığ
slm kızlar
gebeydim.ama suan değilimmm.adetten 2 gün sonra hcg cıkmıştı aradan 1 hafta geçti hcg em düştü doktora gittim gebeliğimin sonlandığını iletti hiç bir haftalık gebelik geçiren varmı ya fisfisfis hala kanamanda olmadı

canım yaa nasıl yani yaa gebelik sollandımı dedi doktor sadece bence başka bir doktora git kanamanda olmamış bildiğim kadarı ile gebelik sollandı ise kanaman olması gerekiyor

canım benim bende senn gibi geçirdim böle 1 haftalık hcg oranım düştü ve gebeliğim adet kanamamla beraber sonlandı doktora gttm sennki aynısı dedi banada. bu geçirdiğim şey kimyasal gebelik diyorlar tıpda sebebide yumurtlama zamanımn son dönemine denk getirmişiz ve bu yüzden sağlıklı yumurtlama olmadığı için adet kanamsıyla beraber düşermiş bebk bize zaten süpriz olmuştu bebiş kazayla yani ve süprizde düştü hayırlısı olsun derim biz daha düşünmüoduk çünkü bebek onun için kötü günler geçirmedik sende üzülme sonuçta sağlıksız olduysa düşsün daha iidir bencea.s

böyle çok kişide oluyo ama çoğu kişi farketmez bile rğer sağlıksız bir döllenme olursa bhcg değeri düşer ve kanamayla atılır buna kimyasal gebelik deniliyo canım..seninkide böyle olabilir üzülme canım.

Son düzenleme:
benimde öyle oldu ama dr gittiğimden 10 gün sonra keseyi görmek için gittiğimde sonlanmıştı yarın kanaman olur dedi dr ki oldu da. sen yinede dr una bir sor derim gebeliğin sonlanmasını takip eden günlerde adet gerçekleşiyor.

evet bunu burda bikaç kişiden daha duymuştum ama değerin düşmesiyle kanama olması lazım değilmi fazla bilgim olduğunu söyleyemem ama burdakilerin yazılarında hepsi değerin düşüp adet olduklarını söylediler zaten adet kanıyla olan gebelikte sonlanmış oluyor bikaçgün daha bekle hala olmadıysan ilaç falan almadan başka doktora gitmeni tavsiye ederim geçmiş olsun canım

benimde öyle oldu ama dr gittiğimden 10 gün sonra keseyi görmek için gittiğimde sonlanmıştı yarın kanaman olur dedi dr ki oldu da. sen yinede dr una bir sor derim gebeliğin sonlanmasını takip eden günlerde adet gerçekleşiyor.

böyle çok kişide oluyo ama çoğu kişi farketmez bile rğer sağlıksız bir döllenme olursa bhcg değeri düşer ve kanamayla atılır.seninkide böyle olabilir üzülme canım.

evt canım benımde ılk gebeliğim bu şekılde sonlandı ve kanamayla atıldı,kimyasal gebelik dıyorlar ve çok sık oluyormuş,fakat çoğu kişi farketmıyor adet kanaması sanıyormuş..sonra çok şükür 6 ay sonra tekrar hamile kaldım..umarım sizde en kısa zamanda hamiş kalırsınız...

arkadaşlar.. idrarda hamıle cıktım ve kan testı yaptırdım 18..küsür çıktı gecengun gıttım 13e dusmus doktor düşükde yok dedi şimdi ne oldu hamılemıyım deilmiyım ?((((((((( düşükde yoksa niye 13e düştü değer bi fikri olan varmı yardım lütfennnnn ((((

arkadaşlar bende en son 12nisan 2012de regl oldum.bu ay regl olamayınca beta hcg testi yapıldı ve kanda gebelik çıktı.ilk beta değeri 142.7 çıkmıstı.çok yeni dendi.2gün sonra ağrı ve leke oldu tekrar gittik beta bakıldı 158.2çıktı 2gün sonra yine gel dedi doktor yani bugun gittik beta hcg testi 99 çıktı.ama adam akıllı bi cevab verilmedi düşüş var ve sıfırlanan kadar 2güne bir beta testine gelcen dedi yolladı doktor.agrım ve kahverengi lekelrim azar azar devam ediyorpeki bu düşüş sonucu ben düşük mü yasıyorum.hala hamilemiym bilemedim cevablarsanız sevinirim arkadslar.sağolun

kızlar bide burdan yazayım adetşm üç gün geçince b hcg 54 çıktı bi gün sonra tekrar ölçtürdüm 49 çıktı korkuyorum şimdi düşük mü var tekrar yükselirmi doktor progesteron verdi nasıl bekliycem

canım nasılsın? ben bugn düşük yaptım değerim düştü 35 ten 10 a inşallah sende bir sorun yoktur.

bende sizinle aynı şeyleri yaşıyorum hcg hormonum 58 ken 2 gün sonra 30a daha sonrada 25 e düştü hala kanama gibi bişey yok ama 1 gece miğdemde şiddetli bir ağrı oldu bu şekilde paylaşmak istedim.

kizlar benim degerlerim düsmaya başladı doktorum gebeligin sonlandıgını söyledi ve sonra yükselise geçti degerlerim böyle yasan varmı aranızda

kizlar benim degerlerim düsmaya başladı doktorum gebeligin sonlandıgını söyledi ve sonra yükselise geçti degerlerim böyle yasan varmı aranızda
Selam aradan zaman gecmis ama ne oldu gebrlik durumun devam ettimi.brnim arkadadim ayni durumda su an deger düßüyor acaba yukselirmi

Ben de yasadiklarimi paylasayim belki birine faydali olur.adetim 6 gun geciktikten sonra idrar testi yaptim.idrar testindeki 2.silik cizgiden sonra ertesi gun beta hcg baktrdm 39 cikti.hemen ertesi gun doktora gttim.ultrasonda hic birsey gorunmedi.her sey olabilir dedi dr,takip edelim eger yukselirse isler yolunda,duserse sknti var demektir dedi.bugun tekrar beta hcg baktrdim 12 cikti.demekki sknti var.kimyasal gebelik olabilir,dis gebelik olabilir,dusuk olabilir.bu arada 1 haftadir ara ara kanamam oluyor.doktr dusuk ihtimaline karsi progesteron verdi dun 1 tane kullandim.kanamam kahvemsi bir sekilde devam ediyor.agrim yok.simdi bu sartlar altinda bu ilaci kullanmamin bir anlami kalmadi sanirim.doktorumu arayip degerin dustugunu soylicem bakalim ne dicek.hayirlisi demek boyleymis.ne gelirse Allahtan.gonlumuzu ferah tutalim.sevgiler..

Canım senin bu durum dis gebelik mı kimyasal gebelik mi dedi doktor merak ettim okuyunca

Hiç panik olmayın bizim de değerimiz ilk öğrendikten sonra 2 gün arayla düştü. Fakat dr takip edelim dedi ve sonrasında yükseldi şükür. Ikiz olup birisi gitmiş olabilir dedi.sorun yok sukur

Merhaba arkadaşlar. Benim pazartesi veya HCG 24 idi salı günü 17.16 bugün de yaptırdım bakalım ne çıkacak. Ama ultrasonda hiçbir şey görünmüyor doktorum şuan görülmesi gereken bir dönem dedi ama yok dedi. Dün hafif lekelenmelerim oldu bugün de adet görüyorum sanırım hafif hafif geliyor. Ama adetim de 10 gün geçikmisti. Doktorun erken gebelik dedi umutlandik. Ama başka doktor ultrasonda bişey göremedi. Neden böyle oldu anlamıyorum.

Gecmis olsun, Canım kimyasal gebelik yaşıyorsun maalesef. Ama kimyasalın peşi çabuk olur derler bende kimyasal gebelikten 2 ay sonra hamile kaldım.
Tez vakitte sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…